Kaç dakika içinde çıktıKızlar Merhaba, 1. tüp bebek denemem negatifti. 2. tüp bebek tedavimdeyim. bugün transferimin 7. günü ve senelerdir yaptığım testlerde ufacık bir şey bile olmamışken bugün çok silik bi çizgi belirdi. o kadar zor bir süreç ki hepiniz beni anlarsınız. bu silik çizgi içimde büyüdü karman çorban oldum. pozitif düşünmeye çalışıyorum ama çok umutlanmakta istemiyorum. foto eklicem çok çıkmamış ama silik çıktı. bu şekilde görüp olumlu olan var mı? bana yardımcı olabilir misiniz?
rabbim isteyen herkese hayırlı eksiksiz evlat nasip etsin. çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah kucaklarımız boş kalmasın.
benimde 7 ğünümde böyle çıkmıstı canım ,hayırlı olsunKızlar Merhaba, 1. tüp bebek denemem negatifti. 2. tüp bebek tedavimdeyim. bugün transferimin 7. günü ve senelerdir yaptığım testlerde ufacık bir şey bile olmamışken bugün çok silik bi çizgi belirdi. o kadar zor bir süreç ki hepiniz beni anlarsınız. bu silik çizgi içimde büyüdü karman çorban oldum. pozitif düşünmeye çalışıyorum ama çok umutlanmakta istemiyorum. foto eklicem çok çıkmamış ama silik çıktı. bu şekilde görüp olumlu olan var mı? bana yardımcı olabilir misiniz?
rabbim isteyen herkese hayırlı eksiksiz evlat nasip etsin. çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah kucaklarımız boş kalmasın.
2 dakika geçmeden silik çizgi çıktıKaç dakika içinde çıktı
gerçekten mi inşallah:) umarım sağlıkla kucağına almışsındırbenimde 7 ğünümde böyle çıkmıstı canım ,hayırlı olsun
öyle gözüküyor canım,hayırlısı olsun,yok canım 6 haftalık düştügerçekten mi inşallah:) umarım sağlıkla kucağına almışsındır
İnşallah rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin sana da umarım bende sağlıkla kucağıma alabilirimöyle gözüküyor canım,hayırlısı olsun,yok canım 6 haftalık düştü
inşallah canım benim, benim artık ümidim yok 3tane düşükİnşallah rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin sana da umarım bende sağlıkla kucağıma alabilirim
Öyle düşünme Allah'a sığın çok kötü hikayeler duydum İnan nasibinde varsa olacaktır hayırlısı inşallahinşallah canım benim, benim artık ümidim yok 3tane düşük
inşallah canım benim ,sende sağlıcakla kucağına al inşallahÖyle düşünme Allah'a sığın çok kötü hikayeler duydum İnan nasibinde varsa olacaktır hayırlısı inşallah
İnnnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çarşamba günü kan testi günüm umarım olumlu olurYa maşallah görünüyorSağlıkla gelsin belirtiniz var mıydı?
inşallah teşekkür ederim. çatlatma iğnesi olmadım bu transferde. sadece estrofem, fitil, oksapar kan sulandırısı ve proluton kullanıyorum daha önceki transferimle aynı ek olarak sadece kan sulandırıcı verdiler çatlatma iğnesi olmadımÇatlatma iğnesi yapmış mıydınız? Kan testi vermeden kesin sonuç olmuyor malesef.. ama umarım hayırlı guzel sonuçlar alırsınız...
O halde hamilesin hayırlı olsun2 dakika geçmeden silik çizgi çıktı
Hayırlı olsunKızlar Merhaba, 1. tüp bebek denemem negatifti. 2. tüp bebek tedavimdeyim. bugün transferimin 7. günü ve senelerdir yaptığım testlerde ufacık bir şey bile olmamışken bugün çok silik bi çizgi belirdi. o kadar zor bir süreç ki hepiniz beni anlarsınız. bu silik çizgi içimde büyüdü karman çorban oldum. pozitif düşünmeye çalışıyorum ama çok umutlanmakta istemiyorum. foto eklicem çok çıkmamış ama silik çıktı. bu şekilde görüp olumlu olan var mı? bana yardımcı olabilir misiniz?
Çatlatma iğnesi yoksa inşallah pozitiftir... hızlı çıkmış ikinci çizgi.. hayırlı haberlerinizi paylaşırsınız umarim...inşallah teşekkür ederim. çatlatma iğnesi olmadım bu transferde. sadece estrofem, fitil, oksapar kan sulandırısı ve proluton kullanıyorum daha önceki transferimle aynı ek olarak sadece kan sulandırıcı verdiler çatlatma iğnesi olmadım
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarınızı bekliyorumHayırlı olsun...
2 gün sonra tekrarlayın daha belirgin göreceksiniz sağlıklı gebelik olur inşallah
İnşallah olumlu olsunda heyecanımı paylaşanlarla tabii ki paylaşırım. İsteyen herkese rabbim nasip etsinÇatlatma iğnesi yoksa inşallah pozitiftir... hızlı çıkmış ikinci çizgi.. hayırlı haberlerinizi paylaşırsınız umarim...
Kızlar Merhaba, 1. tüp bebek denemem negatifti. 2. tüp bebek tedavimdeyim. bugün transferimin 7. günü ve senelerdir yaptığım testlerde ufacık bir şey bile olmamışken bugün çok silik bi çizgi belirdi. o kadar zor bir süreç ki hepiniz beni anlarsınız. bu silik çizgi içimde büyüdü karman çorban oldum. pozitif düşünmeye çalışıyorum ama çok umutlanmakta istemiyorum. foto eklicem çok çıkmamış ama silik çıktı. bu şekilde görüp olumlu olan var mı? bana yardımcı olabilir misiniz?
rabbim isteyen herkese hayırlı eksiksiz evlat nasip etsin. çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah kucaklarımız boş kalmasın.bugun benımde 7 günüm. Dün aksam adet oldum şakır şakır kanıyor, hastaneyi aradım adet oldum diye adette olsan beta baktır dedı bugun baktırdım betam 23.81 cıktı. Teste yapmıstım aynı sizinkı gibi silik cıktı. Sanırım benımkı ya kımyasal yada tuttu ama düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?