Bugün 7 günüm ilk yapıyorum kaçıncı gün embriyosu bilmiyorum ama negatif çıktı 2 tane koydurduk tutmadı mı olmadi mi moralim çok bozuk böyle yaşayıp da pozitif olan var mi p.tpesi günü kan testi yapmam lazim bisey deyin lütfen
Bak ben 4 gün yaotim bide 5 gün idrar testi ikiside silik çizgi çıktı 6 7 gundeikiside negatif çıktı ama bel ağrım ve kaşık ağrım var acaba adet mi olcam
Bugün 7 günüm ilk yapıyorum kaçıncı gün embriyosu bilmiyorum ama negatif çıktı 2 tane koydurduk tutmadı mı olmadi mi moralim çok bozuk böyle yaşayıp da pozitif olan var mi p.tpesi günü kan testi yapmam lazim bisey deyin lütfen
Kişiden kişiye değişebilir benim ilk transferde 5. Gün akşam çok silik çıkmıştı 7. Gün sabah tekrarladım belirginleşti kan verdim pozitif çıktı, ikinci transferde de 6. Gün siliği gördüm kanda da pozitifti.