Transferden sonra 8.gün kahverengi lekelenme

Ah cnm dikkat et pazar ulasamadin demek bı acile git istersen bı Beta baktır . Ben sanırım biraz sonra gitcem aynı dün akşam ki gibi az önce bı damla yine kahve leke bulaşmış çamaşırıma. Uzanıyorum aksamdan beri bol su iciyorum bilemiyorum Allah ne derse o 🙄 bnm de kan günüm Salı . Ben bugün acilde vercem kan bakalım akşama kadar sonuç çıkar bence sende bı ver için rahat etsin yoksa piskolojikmen insan kafayı yiyor. En azında beta 100 ve üzeri çıkarsa belki kadın doğum acılı progestan iğnesi veya pruloton vurur kalcadan
ben progrstan iğne vuruluyorum her gün 😢

ben progrstan iğne vuruluyorum her gün 😢
Sakın kalmaktan başka çare yok . Dua et sakin ol bol su iç uzan . Eğer ki tutunmussa ve sağlıklı bı gebelikise embriyo saglikliysa hiç bir şekilde düşmez emin ol . Eğer tutunmamissa gebelik yoksa ve sıkıntıli bı embriyo ise zaten naparsak yapalil vücut onu atacakitr . Her gün değil her saat progestan vurulmak bile boş . Ben birazdan için rahat etsin diye kan vercem. Eğer ki değerim 50 ve üstü çıkarsa bı nebze biraz içim rahatlar . 2 sonra tekrar kan vermek için beklerim bol su içip dinlenerek . Sende öyle yap bence

Ay ben de sizin gibi hareket ettim, karşı sokaktaki eczaneye gittim geldim yürüyerek. Eğildim kalktım yavaş yavaş, iş güç yapmadım ama insan oturup kalkarken de eğilmek zorunda kalıyor. Transferin 3. Günü bugün ben de bir korktum bir şey olur mu diye. Bir de 25 dk araba kullandım mecburen 😷 kocamı havaalanından almam gerekiyordu 🤷🏻‍♀️ inşallah bir şey olmamıştır 🫠
Merhaba hamile misiniz
Değeriniz kaç çıktı

X