D duygusfth Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2024 67 30 33 Dün 00:08 Konu Sahibi cikoton #61 melmel777 .!.: Merhaba, elif hoca çok tatlı bir doktor, ben negatif sonuç almıştım,şimdi bahçecide tedavi görüyorum, test gününü bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Bahcecıde acıbademden farklı bır uygulama uygulandı mı acaba memnun kaldınızmı
melmel777 .!.: Merhaba, elif hoca çok tatlı bir doktor, ben negatif sonuç almıştım,şimdi bahçecide tedavi görüyorum, test gününü bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Bahcecıde acıbademden farklı bır uygulama uygulandı mı acaba memnun kaldınızmı
M melmel777 Guru Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2013 226 128 Dün 09:26 Konu Sahibi cikoton #62 duygusfth .!.: Bahcecıde acıbademden farklı bır uygulama uygulandı mı acaba memnun kaldınızmı Genişletmek için tıkla... Yani bahçeci işin mutfağı bence. İlaçlar aynı , süreç aynı ama bence embriyolog ve labaratuvar çok daha iyi
duygusfth .!.: Bahcecıde acıbademden farklı bır uygulama uygulandı mı acaba memnun kaldınızmı Genişletmek için tıkla... Yani bahçeci işin mutfağı bence. İlaçlar aynı , süreç aynı ama bence embriyolog ve labaratuvar çok daha iyi