Transferin 7. Günü beta hcg

Merhaba kızlar, bende 12 aralıkta transfer oldum. Prolutan iğne ge estrofem kullanıyorum. Yarın 5. Günüm test yapsam mı yapmasam mı korkuyorum. Kasıklarımda ve belimde bi ağrı var ama ilaçlardanmı bilemiyorum hiç. Sizde nasıl belirtiler oldu

Merhaba kızlar, bende 12 aralıkta transfer oldum. Prolutan iğne ge estrofem kullanıyorum. Yarın 5. Günüm test yapsam mı yapmasam mı korkuyorum. Kasıklarımda ve belimde bi ağrı var ama ilaçlardanmı bilemiyorum hiç. Sizde nasıl belirtiler oldu
Benim 11 aralıkta oldu transferim sabahları sanki bugün regl olcakmış gibi uyanıyorum ama test yapmaya cesaretim yok henüz 😅

Bende yarın yapsam mı diyorum ama karar veremiyorum. 🙃 nerde tedavi oluyorsunuz
Ya çıkmazsa nasıl bekliceksiniz kan gününe kadar o daha büyük bi stres geliyo bana ve hemen vazgeçiyorum yapma fikrinden 😂 izmirdeyim ben özel bi muayenede tedavi görüyorum siz?

Ya çıkmazsa nasıl bekliceksiniz kan gününe kadar o daha büyük bi stres geliyo bana ve hemen vazgeçiyorum yapma fikrinden 😂 izmirdeyim ben özel bi muayenede tedavi görüyorum siz?
Zaten onun için karar veremiyorum😀 hem korkuyorum hep yapmak istiyorum😀 bende istanbulda bahçeci de tedavi görüyorum

Zaten onun için karar veremiyorum😀 hem korkuyorum hep yapmak istiyorum😀 bende istanbulda bahçeci de tedavi görüyorum
Test gününüz ne zaman? Ben çözümü hiç test almayarak buldum önceden evde hep test olurdu ve duramaz yapardım ve hep negatif gördüğüm için korkuyorum açıkçası. 5.gün embriyosu mu transfer edildi

Aminn inşallah❤️ hepimiz 2025 e hamiş girelim inşallah ❤️
Merhaba sizi daha once baska bır sayfada gormustum acıbadem de elıf hanımla uc negatıf denemem var yazmıstınız özelden mesaj attım ama gormedınız burda denk gelınce yazmak ıstedım bende kendısıne gıdıyorum ılkı hazıranda negatıf oldu suan ıkıncıde 8.gundeyım ıdrarda negatıf gordum sızın surecınız nasıl gıdıyor acaba hala elıf hocadamısınız

X