Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 11 aralıkta oldu transferim sabahları sanki bugün regl olcakmış gibi uyanıyorum ama test yapmaya cesaretim yok henüzMerhaba kızlar, bende 12 aralıkta transfer oldum. Prolutan iğne ge estrofem kullanıyorum. Yarın 5. Günüm test yapsam mı yapmasam mı korkuyorum. Kasıklarımda ve belimde bi ağrı var ama ilaçlardanmı bilemiyorum hiç. Sizde nasıl belirtiler oldu
Bende yarın yapsam mı diyorum ama karar veremiyorum. nerde tedavi oluyorsunuzBenim 11 aralıkta oldu transferim sabahları sanki bugün regl olcakmış gibi uyanıyorum ama test yapmaya cesaretim yok henüz
Ya çıkmazsa nasıl bekliceksiniz kan gününe kadar o daha büyük bi stres geliyo bana ve hemen vazgeçiyorum yapma fikrinden izmirdeyim ben özel bi muayenede tedavi görüyorum siz?Bende yarın yapsam mı diyorum ama karar veremiyorum. nerde tedavi oluyorsunuz
Zaten onun için karar veremiyorum hem korkuyorum hep yapmak istiyorum bende istanbulda bahçeci de tedavi görüyorumYa çıkmazsa nasıl bekliceksiniz kan gününe kadar o daha büyük bi stres geliyo bana ve hemen vazgeçiyorum yapma fikrinden izmirdeyim ben özel bi muayenede tedavi görüyorum siz?
Test gününüz ne zaman? Ben çözümü hiç test almayarak buldum önceden evde hep test olurdu ve duramaz yapardım ve hep negatif gördüğüm için korkuyorum açıkçası. 5.gün embriyosu mu transfer edildiZaten onun için karar veremiyorum hem korkuyorum hep yapmak istiyorum bende istanbulda bahçeci de tedavi görüyorum
Test günüm 24 aralık çookk varrrTest gününüz ne zaman? Ben çözümü hiç test almayarak buldum önceden evde hep test olurdu ve duramaz yapardım ve hep negatif gördüğüm için korkuyorum açıkçası. 5.gün embriyosu mu transfer edildi
Sizin transfer ne zaman olmuştu benimki 5.gün transferi cumartesi oldu ve 23ilk test dedi doktorumTest günüm 24 aralık çookk varrr
12 aralıkta oldu benim transferim. Çok heycan çok. 5. Güm embriyosuSizin transfer ne zaman olmuştu benimki 5.gün transferi cumartesi oldu ve 23ilk test dedi doktorum
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza gerçekten çok heyecanlı12 aralıkta oldu benim transferim. Çok heycan çok. 5. Güm embriyosu
Aminn inşallah hepimiz 2025 e hamiş girelim inşallahHayırlı olsun inşallah sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza gerçekten çok heyecanlı
Amin amin Duacıyım hepimizeAminn inşallah hepimiz 2025 e hamiş girelim inşallah
Merhaba sizi daha once baska bır sayfada gormustum acıbadem de elıf hanımla uc negatıf denemem var yazmıstınız özelden mesaj attım ama gormedınız burda denk gelınce yazmak ıstedım bende kendısıne gıdıyorum ılkı hazıranda negatıf oldu suan ıkıncıde 8.gundeyım ıdrarda negatıf gordum sızın surecınız nasıl gıdıyor acaba hala elıf hocadamısınızAminn inşallah hepimiz 2025 e hamiş girelim inşallah