Ben testimi 12. Gün yapıcam strese girmek istemiyorum boşu boşuna 9. Gün beta fırlıyo çünküBenimde 5. Gün embriyosu 6. Günüm
Evde test yaptım negatif çıktı ama forumda okudum 6. Gün çoğu kişi silik de olsa pozitif görmüş
Aranızda 6. Gün görmeyen sonra pozitif olan var mı
İnsan merak ediyor şu fitil konusunda meraktayım çok açıkcası kolay girmesi iyimi kötümü rahim genişlemiş gibimerhaba, bence belirti aramayın , belirtiler psikolojik oluyor genelde, en doğrusu test gününü beklemek
Benim arkadaşım tranafer oldugu günü sayarak 7 inci günde pozitif gördü 6 da negatif diBenimde 5. Gün embriyosu 6. Günüm
Evde test yaptım negatif çıktı ama forumda okudum 6. Gün çoğu kişi silik de olsa pozitif görmüş
Aranızda 6. Gün görmeyen sonra pozitif olan var mı
Sizlere doktorlar 12. Gün test yapın demedimi ? Bana 12 gün dediler hepBenim arkadaşım tranafer oldugu günü sayarak 7 inci günde pozitif gördü 6 da negatif di
Bende 19 u transfer oldum günü sayarsak 5 inci günüm ama negatif cıktı genellikle 7/8/9 günler de pozitif görülüyor
Ben 19 u transfer oldum 29 u kan verme günüm ama yaptırmış oldugumuz polikinlikte embriyolog kişi bünyesine göre 7/8/9 günler de idrar da belirti görürsünüz demiştiSizlere doktorlar 12. Gün test yapın demedimi ? Bana 12 gün dediler hep
Benimde 17 si transfer 29 u test günüm erken yapmıyorum zaten pozitif bile olsa kan tahlili tekrarı stresine girmek istemiyorum. Artıcak mı artmayacak mı diye. 12. Gün 1 kere yapıyorum pozitifsede tekrarlatmıyor doktorum zaten 330 çıkmıştı ilki tekrarlamadılBen 19 u transfer oldum 29 u kan verme günüm ama yaptırmış oldugumuz polikinlikte embriyolog kişi bünyesine göre 7/8/9 günler de idrar da belirti görürsünüz demişti
siz şuan test yapsanız da erkek gebelik olma şartıyla bugun ve yarın kesin idrar da görmeniz gerekBenimde 17 si transfer 29 u test günüm erken yapmıyorum zaten pozitif bile olsa kan tahlili tekrarı stresine girmek istemiyorum. Artıcak mı artmayacak mı diye. 12. Gün 1 kere yapıyorum pozitifsede tekrarlatmıyor doktorum zaten 330 çıkmıştı ilki tekrarlamadıl
Doktorum idrar testi kesinlikle yapmamamı söyledi. Çok su içersem bile yanıltabileceğini söyledi idrarda en güvenilmeyen test türü dedi o yüzden 12. Gün kan vereceğim hayırlısı ilesiz şuan test yapsanız da erkek gebelik olma şartıyla bugun ve yarın kesin idrar da görmeniz gerek