Transferin 7. Günü belirti

dkugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1.222
718
29
Merhaba transferin 7. Günündeyim. Transfer gününü sayarsak 7 saymazsak 6
Sırt ağrım var
Bir de göğüsümde batmalar ( göğüs ağrısını ilaçlar yapıyor onu biliyorum ) ince damarlanmalar var
Bir de fitili koyarken içeride baya yumuşama ve rahatlık oluşmaya başladı bu iyi mi kötü mü bilemedim
5. Gün 3AA tek embiriyo transferi oldum bu arada :)

Benimde 5. Gün embriyosu 6. Günüm
Evde test yaptım negatif çıktı ama forumda okudum 6. Gün çoğu kişi silik de olsa pozitif görmüş
Aranızda 6. Gün görmeyen sonra pozitif olan var mı

merhaba, bence belirti aramayın , belirtiler psikolojik oluyor genelde, en doğrusu test gününü beklemek

Evde test yaptım negatif çıktı ama forumda okudum 6. Gün çoğu kişi silik de olsa pozitif görmüş
Ben testimi 12. Gün yapıcam strese girmek istemiyorum boşu boşuna 9. Gün beta fırlıyo çünkü

merhaba, bence belirti aramayın , belirtiler psikolojik oluyor genelde, en doğrusu test gününü beklemek
İnsan merak ediyor şu fitil konusunda meraktayım çok açıkcası kolay girmesi iyimi kötümü rahim genişlemiş gibi

Benim arkadaşım tranafer oldugu günü sayarak 7 inci günde pozitif gördü 6 da negatif di

Bende 19 u transfer oldum günü sayarsak 5 inci günüm ama negatif cıktı genellikle 7/8/9 günler de pozitif görülüyor

Benim arkadaşım tranafer oldugu günü sayarak 7 inci günde pozitif gördü 6 da negatif di

Bende 19 u transfer oldum günü sayarsak 5 inci günüm ama negatif cıktı genellikle 7/8/9 günler de pozitif görülüyor
Sizlere doktorlar 12. Gün test yapın demedimi ? Bana 12 gün dediler hep

Ben 19 u transfer oldum 29 u kan verme günüm ama yaptırmış oldugumuz polikinlikte embriyolog kişi bünyesine göre 7/8/9 günler de idrar da belirti görürsünüz demişti
Benimde 17 si transfer 29 u test günüm erken yapmıyorum zaten pozitif bile olsa kan tahlili tekrarı stresine girmek istemiyorum. Artıcak mı artmayacak mı diye. 12. Gün 1 kere yapıyorum pozitifsede tekrarlatmıyor doktorum zaten 330 çıkmıştı ilki tekrarlamadıl

Benimde 17 si transfer 29 u test günüm erken yapmıyorum zaten pozitif bile olsa kan tahlili tekrarı stresine girmek istemiyorum. Artıcak mı artmayacak mı diye. 12. Gün 1 kere yapıyorum pozitifsede tekrarlatmıyor doktorum zaten 330 çıkmıştı ilki tekrarlamadıl
siz şuan test yapsanız da erkek gebelik olma şartıyla bugun ve yarın kesin idrar da görmeniz gerek

siz şuan test yapsanız da erkek gebelik olma şartıyla bugun ve yarın kesin idrar da görmeniz gerek
Doktorum idrar testi kesinlikle yapmamamı söyledi. Çok su içersem bile yanıltabileceğini söyledi idrarda en güvenilmeyen test türü dedi o yüzden 12. Gün kan vereceğim hayırlısı ile 😇

X