8 vcı gunde çıktıMerhabalar bu kan sonucunuz transfer sonrası kaçıncı günde çıktı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 vcı gunde çıktıMerhabalar bu kan sonucunuz transfer sonrası kaçıncı günde çıktı?
Ay benim 6. Gün kan verdim 28 çıktı normal herhalde değil mii8 vcı gunde çıktı
Evet bende 8 de idi şu an 685 yarın yine vercem , son kan dora ulrtasın randevusu aysrlerız dedıAy benim 6. Gün kan verdim 28 çıktı normal herhalde değil mii
Ay hadi bakalimmEvet bende 8 de idi şu an 685 yarın yine vercem , son kan dora ulrtasın randevusu aysrlerız dedı
Kaç çıkdı kaçıncı gun?Ay hadi bakalimmbenim normal günüm pazartesi ama dayanamadım kan verdim
![]()
Şurada yazmıştımmAy benim 6. Gün kan verdim 28 çıktı normal herhalde değil mii
Kafamı kaldı depremde )güzel sonuç artar o merak etmeyınŞurada yazmıştımm![]()
Allah razı olsunKafamı kaldı depremde )güzel sonuç artar o merak etmeyın
Ben bugun lan verdım 1433Allah razı olsuninşallah
![]()
Kaçıncı günlerde verdin kanlarınıBen bugun lan verdım 1433
Ben erken başladım sen başlama yalnış yapdımKaçıncı günlerde verdin kanlarını
Ben de baya erken kan verdim pazartesi de normal rutin kontrolüm var zaten yine kan vereceğim ondan sormuştumBen erken başladım sen başlama yalnış yapdım
Ben 8 gun başladom evde nerdıvden düşdüm korkdum bir şey oldu başladım öğlen sen 1485 de doktor dur dedı randevu ayarlıyam ultradona onu beklıyorımBen de baya erken kan verdim pazartesi de normal rutin kontrolüm var zaten yine kan vereceğim ondan sormuştum
Kaçıncı gününüz de bu değeri gördünüz?Ben 8 gun başladom evde nerdıvden düşdüm korkdum bir şey oldu başladım öğlen sen 1485 de doktor dur dedı randevu ayarlıyam ultradona onu beklıyorım
16 bende geç döllenme olduKaçıncı gününüz de bu değeri gördünüz?