- 22 Mayıs 2019
- 889
- 1.283
- 32
-
- Konu Sahibi DalgaliCihan
İnşaallah bunlar bu kez adet değil gebelik belirtisidirBendede adet olcakmisim gibi bir agri var goguslerimdede şişkinlik ve ağrı var adet öncesindeki gibi bilmiorum bakalim
Ilk denememiydi sizin sorun neydi?İnşaallah bunlar bu kez adet değil gebelik belirtisidir
Aslında benim her zamankinden farklı bir durumum var. Geceleri o kadar çok ısınıyorum ki ateş basıyor, su gibi terliyorum bu yüzden nerdeyse hiç uyuyamıyorum
5 yıldır evliyim ben daha önce hiç pozitifi görmedim. 3 kere klomrnle, 3 kere femarayla tedavi oldum, 3 te aşılamam var. Tüp bebekte ilk deneme. Sebepsiz infertilite denildi bu güne kadar ama tüp tedavisine başladığımızda pcos olduğumu öğrendim.Ilk denememiydi sizin sorun neydi?
Hayirlisini diliyorum Rabbimden yiyecek ekmekleri varsa tutunur yada tutunurlar bakalim sali da bitti cumaya ne kaldi
Rabbim bin kere razı olsun saglikla yavrunuza kavustursun insallah baskalarindan pozitifleri duyunca oyle cok seviniyorum umudum oluyorki.Bende ayniyim 3 klomen 3 femera 3 asilama sonuc her seferinde negatif ama asla pes etmedim pcoluyum bende 3 yillik evliyim Rabbim geciktiriyorsa guzelelstiriyordur vardir bir yerde nasip bakalim sabr ve dua ile devam insallah bizde sonucu pozitif almasakda raziyim Rabbimden bildigi vardir hersey bitmis degil daha yeni basladim ilk transfer dindurulmus embriyolarim var hayirlisi bakalim sizlerde benim dualarimdasiniz5 yıldır evliyim ben daha önce hiç pozitifi görmedim. 3 kere klomrnle, 3 kere femarayla tedavi oldum, 3 te aşılamam var. Tüp bebekte ilk deneme. Sebepsiz infertilite denildi bu güne kadar ama tüp tedavisine başladığımızda pcos olduğumu öğrendim.
Cuma günü birlikte güzel haber alacağız inanıyorum. Sizi hiç tanımıyorum ama kendime ettiğim gibi size de dua ediyorum.
Hikayemiz neredeyse aynı. Hatta transfer günümüz ve test günümüz de aynı. Bundan sonra da aynı devam edecek, birlikte pozitif sonuç alacağız inşaallahRabbim bin kere razı olsun saglikla yavrunuza kavustursun insallah baskalarindan pozitifleri duyunca oyle cok seviniyorum umudum oluyorki.Bende ayniyim 3 klomen 3 femera 3 asilama sonuc her seferinde negatif ama asla pes etmedim pcoluyum bende 3 yillik evliyim Rabbim geciktiriyorsa guzelelstiriyordur vardir bir yerde nasip bakalim sabr ve dua ile devam insallah bizde sonucu pozitif almasakda raziyim Rabbimden bildigi vardir hersey bitmis degil daha yeni basladim ilk transfer dindurulmus embriyolarim var hayirlisi bakalim sizlerde benim dualarimdasiniz❤
Amin kuzum amin insallahHikayemiz neredeyse aynı. Hatta transfer günümüz ve test günümüz de aynı. Bundan sonra da aynı devam edecek, birlikte pozitif sonuç alacağız inşaallah
Sabah kan vermeye gidicem inşaallahNaptin canimm kan verdinmi?
Hadii guzel sonuclarla gellSabah kan vermeye gidicem inşaallah
Sende durumlar nasıl? Artışı izlediniz mi? En son kaç çıktı kan sonucun?
Maşaallah senin ki çok iyiHadii guzel sonuclarla gellbende bugun tekrar verdim 515 ciktii cok sukur Sanirim guzell. Yarin bende doktora gidicem
Verdim canim ama formaliteden dün adet lekelenmem oldu sonuc daha cikmadi negatif ama %100S savasci_anne bugün senin de test gününde. Kan verdin mi?
Sizlerin sonuclari gordjm hayirli olshn saglikla kucaklarinizi alinS savasci_anne bugün senin de test gününde. Kan verdin mi?
Benimki kimyasal sonuçlanabilir. 2 gün sonra test yapıcam artışa bakılacak. Kötü bir değer değil ama iyi bir değer de değil. Hayırlısı olsun. En iyi en doğru zamanda gelsinSizlerin sonuclari gordjm hayirli olshn saglikla kucaklarinizi alin
Senin için de Allah hayırlısını nasip etsin. OL DER OLURVerdim canim ama formaliteden dün adet lekelenmem oldu sonuc daha cikmadi negatif ama %100
Biz beklioduk bunu ben ignelerden enfeksiyon alinca tutmaz dediler 3 4 gun hastanede yattim enfeksiyon cok yuksekti antibiyotik tedavisi uygulandi serumla vs enfeksiyon ayri antibiyotik ayri bu ay nasibimizde yokmus olsun daha geride deneyebilcegimiz bircok yumurta var elbet bir tanesi insallahBenimki kimyasal sonuçlanabilir. 2 gün sonra test yapıcam artışa bakılacak. Kötü bir değer değil ama iyi bir değer de değil. Hayırlısı olsun. En iyi en doğru zamanda gelsin
Senin için de Allah hayırlısını nasip etsin. OL DER OLUR
Önce senin sağlığın, gerisi gelir Allah’ın izniyleBiz beklioduk bunu ben ignelerden enfeksiyon alinca tutmaz dediler 3 4 gun hastanede yattim enfeksiyon cok yuksekti antibiyotik tedavisi uygulandi serumla vs enfeksiyon ayri antibiyotik ayri bu ay nasibimizde yokmus olsun daha geride deneyebilcegimiz bircok yumurta var elbet bir tanesi insallahinsallah yukselir deger canim duamdasiniz ❤
Isteyen herkese nasip etsin Rabbim hayirlisiysa egerÖnce senin sağlığın, gerisi gelir Allah’ın izniyle
Teşekkür ederim duaların için. Rabbim benim için ettiğin duanın misliyle sana güzellikler nasip etsin
Belki gec dollenme filan olmustur canimm oyle dusunme kotu diyee iki gun sonra yine verirsin zaten artinca sorun olmuyorr dusuk baslasa bileeMaşaallah senin ki çok iyi
Test sonucum 107 çıktı benim şimdi. Doktora gönderdim gebelik var sonuç iyi dedi ama 10. gün için çok düşük sanki
Zaten dölleyip koyuyorlar ya tüp bebeğiBelki gec dollenme filan olmustur canimm oyle dusunme kotu diyee iki gun sonra yine verirsin zaten artinca sorun olmuyorr dusuk baslasa bilee
Olur mu kiminde ilk üç günde tutunur kiminin 6. Gün tutunur değeriniz gayet normal bence içinizi ferah tutun katlanarak devam edecektir..Zaten dölleyip koyuyorlar ya tüp bebeğigeç döllenme ihtimali yoktur herhalde.
Hayırlısı olsun, nasipte ne varsa onu yaşarız.