- 18 Mart 2022
- 190
- 114
- 27
-
- Konu Sahibi DalgaliCihan
Ben ilkignemden sonra kadin acile gittim canim igne yagli bubelirtiler normal denipumursanmadim hic 4.igneme gittigimde igneyi vuramadilar kalcamda dokunabilceginiz yer yok kaldiki o igneyi batirtmam diyincr ciddiye aldilar sornada ben suclu oldum daha erken neden gelmedim diye ilk ignemi vurdugum tarihin aksam saatine bakin bakalim giridim var sizin mudaheleniz yok bana keske erken gelseydiniz diyorsunuz ya ben transfer gunumun aksami geldim keske siz ilgilenseydiniz dedim igneyi biraktirdilar simdi enfeksiyon bolumu kontrolundeyim antibiyotik baslamam gerekiyormus ama doktorum enfrksiyon zaten olumsuz etkilicek antibiyotik ustune bilerek katliam olur dedi rahatlatici ilaclar veriyor ama tabi butun umudum yok oldu transfer gunumden beri daha cocuklari dusunemedim canimin derdine Rabbim cektiklerimi bosa cikarmasin ne diyim nasip isteyen herkese nasip etsinOfff eee müdahale etmediler mi? Kalçanızın boyutuna bakın. Ben dokunamadığı için bakamamıştım. Teşhis koyana kadar öldüm resmen. Crp 127 ye çıkında acil ameliyata alındım.
valla çok alakası var canım tutmayan arkadaşlarımın hepsinde ağrı vs yoktu,benim 3 de tutmuştu ağrı,batma hepsini yaşadımEvet tüp bebekte ilk deneme. Senin de ilk mi?
Bugün sağlık ocağında iğnemi yaptırırken tam adet sancısı çekiyorum, tutmadığı anlamına mı gelir diye sordum. Onlar da sancıları sadece ilaçlara bağla, tutup tutmadığıyla alakası yok dediler
Amin canım. Ama lütfen çok dikkatli ol. Ben 11 gün hastanede yattım. Bir kalçam diğerinin en az dört katı olmuştu. Benim eşim doktor. İğneleri o yapıyordu. Ama işte olacağı varmış. Ben ağrı geçer diye hep bekledim ama maalesef yanlış yapmışım. Sen de progestanı bırakma. Göbekten olanına geç. Progestan dex 25 mg. Benim transfer zamanımda kara borsaya düşmüştü resmen. O yüzden hiç bir yerde bulamadım. Mecbur kalçadan olanına devam ettim ama 8. haftada patlak verdi işte. O kadar çok antibiyotik kullandım ki. Umarım bebeğime zarar vermemiştir. Ama ömrümde çektiğim fiziksel acıların toplamından daha fazla acı çektim resmen. Allah senin de yardımcın olsun. Her şeye rağmen inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana.Ben ilkignemden sonra kadin acile gittim canim igne yagli bubelirtiler normal denipumursanmadim hic 4.igneme gittigimde igneyi vuramadilar kalcamda dokunabilceginiz yer yok kaldiki o igneyi batirtmam diyincr ciddiye aldilar sornada ben suclu oldum daha erken neden gelmedim diye ilk ignemi vurdugum tarihin aksam saatine bakin bakalim giridim var sizin mudaheleniz yok bana keske erken gelseydiniz diyorsunuz ya ben transfer gunumun aksami geldim keske siz ilgilenseydiniz dedim igneyi biraktirdilar simdi enfeksiyon bolumu kontrolundeyim antibiyotik baslamam gerekiyormus ama doktorum enfrksiyon zaten olumsuz etkilicek antibiyotik ustune bilerek katliam olur dedi rahatlatici ilaclar veriyor ama tabi butun umudum yok oldu transfer gunumden beri daha cocuklari dusunemedim canimin derdine Rabbim cektiklerimi bosa cikarmasin ne diyim nasip isteyen herkese nasip etsin
Amin insallah tutunmustur canim tek umudum o bende hayatimda elden ayaktan düşmenin ne oldugunu gordum Rabbim kimseye yasatmasin sizede bebeginizle guzel gunler nasip etsinAmin canım. Ama lütfen çok dikkatli ol. Ben 11 gün hastanede yattım. Bir kalçam diğerinin en az dört katı olmuştu. Benim eşim doktor. İğneleri o yapıyordu. Ama işte olacağı varmış. Ben ağrı geçer diye hep bekledim ama maalesef yanlış yapmışım. Sen de progestanı bırakma. Göbekten olanına geç. Progestan dex 25 mg. Benim transfer zamanımda kara borsaya düşmüştü resmen. O yüzden hiç bir yerde bulamadım. Mecbur kalçadan olanına devam ettim ama 8. haftada patlak verdi işte. O kadar çok antibiyotik kullandım ki. Umarım bebeğime zarar vermemiştir. Ama ömrümde çektiğim fiziksel acıların toplamından daha fazla acı çektim resmen. Allah senin de yardımcın olsun. Her şeye rağmen inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana.
Amin çok teşekkür ederimAmin insallah tutunmustur canim tek umudum o bende hayatimda elden ayaktan düşmenin ne oldugunu gordum Rabbim kimseye yasatmasin sizede bebeginizle guzel gunler nasip etsin❤
İnşaallah pozitif sonuç alırsın. Umudunu yitirmeEvet canim cuma 15 inde 2 embriyo transferi oldum bende ama ben cok zor gunler gecirdim kullandigim progestan ignesi enfeksiyon yapti bende buda tutunmayi olumsuz etkiler dediler o yuzden umudum yok
Teşekkür ederim. İçim rahatladıİki gün arka arkaya öyle çok koyulaşmıyor zaten. Nerdeyse benzer koyuluk oluyor. Benim de öyle olmuştu. 6-7-8-9. Gün testlerim. Normal kaset test bunlar. 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi olmuştum.
Çok üzüldüm gerçekten ama umudunuzu kaybetmeyin. Test gününüze kadar sabırla ve duayla bekleyelim. Canı veren AllahBen ilkignemden sonra kadin acile gittim canim igne yagli bubelirtiler normal denipumursanmadim hic 4.igneme gittigimde igneyi vuramadilar kalcamda dokunabilceginiz yer yok kaldiki o igneyi batirtmam diyincr ciddiye aldilar sornada ben suclu oldum daha erken neden gelmedim diye ilk ignemi vurdugum tarihin aksam saatine bakin bakalim giridim var sizin mudaheleniz yok bana keske erken gelseydiniz diyorsunuz ya ben transfer gunumun aksami geldim keske siz ilgilenseydiniz dedim igneyi biraktirdilar simdi enfeksiyon bolumu kontrolundeyim antibiyotik baslamam gerekiyormus ama doktorum enfrksiyon zaten olumsuz etkilicek antibiyotik ustune bilerek katliam olur dedi rahatlatici ilaclar veriyor ama tabi butun umudum yok oldu transfer gunumden beri daha cocuklari dusunemedim canimin derdine Rabbim cektiklerimi bosa cikarmasin ne diyim nasip isteyen herkese nasip etsin
Oyle tabi Rabbim insallah bana bagislar onlari isteyen herkesein kucagini dokdursun aratmasinÇok üzüldüm gerçekten ama umudunuzu kaybetmeyin. Test gününüze kadar sabırla ve duayla bekleyelim. Canı veren Allah
Ya cok sevindim resmen ben agladim bende bu sonucu gormek nasip olurmu umudum yok ama sizin icin cok cok sevindimEveeett simdi geldi sonuc 158 cikmisss
Katlanarak artsın inşaallahEveeett simdi geldi sonuc 158 cikmisss
Böyle söylemeyin lütfen. Siz umutlu olun ki bebeğiniz de size tutunsunYa cok sevindim resmen ben agladim bende bu sonucu gormek nasip olurmu umudum yok ama sizin icin cok cok sevindim
Valla kuzum oyle zor anlardan gectim ki belden asagim felcli bile sandim anca toparladim insallah tutunmuslardir.Herhangi bir belirtiniz oldumu acabaBöyle söylemeyin lütfen. Siz umutlu olun ki bebeğiniz de size tutunsun
Zor olan her zaman daha kıymetli olur.Valla kuzum oyle zor anlardan gectim ki belden asagim felcli bile sandim anca toparladim insallah tutunmuslardir.Herhangi bir belirtiniz oldumu acaba
Çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkesin başınaTeşekkür ederim. İçim rahatladı
Sağlıkla doğurup sağlıkla büyütürsün inşaallah
Yaaa olucakkk sizede insaAllahh umutlu olun ben hep positif dusundumm ve hayatimda ilk defa cift cizgi gordummYa cok sevindim resmen ben agladim bende bu sonucu gormek nasip olurmu umudum yok ama sizin icin cok cok sevindim
Bendede adet olcakmisim gibi bir agri var goguslerimdede şişkinlik ve ağrı var adet öncesindeki gibi bilmiorum bakalimZor olan her zaman daha kıymetli olur.
Bundan sonra her şey kolay ve huzurlu olsun senin için
Şiddetli adet sancısı çekiyorum bir de bugün su gibi akıntı oldu bir kaç kez. Başka bir şey yok
Allah bin kere razı olsun Rabbim kucaginizada aldirsin insallahYaaa olucakkk sizede insaAllahh umutlu olun ben hep positif dusundumm ve hayatimda ilk defa cift cizgi gordumm
Simdi sizin icinde dua ettimmBu ay hepimiz pozitifii gorucez inaniyorummmm