- 18 Mart 2022
- 190
- 114
- 27
- Konu Sahibi DalgaliCihan
Ben ilkignemden sonra kadin acile gittim canim igne yagli bubelirtiler normal denipumursanmadim hic 4.igneme gittigimde igneyi vuramadilar kalcamda dokunabilceginiz yer yok kaldiki o igneyi batirtmam diyincr ciddiye aldilar sornada ben suclu oldum daha erken neden gelmedim diye ilk ignemi vurdugum tarihin aksam saatine bakin bakalim giridim var sizin mudaheleniz yok bana keske erken gelseydiniz diyorsunuz ya ben transfer gunumun aksami geldim keske siz ilgilenseydiniz dedim igneyi biraktirdilar simdi enfeksiyon bolumu kontrolundeyim antibiyotik baslamam gerekiyormus ama doktorum enfrksiyon zaten olumsuz etkilicek antibiyotik ustune bilerek katliam olur dedi rahatlatici ilaclar veriyor ama tabi butun umudum yok oldu transfer gunumden beri daha cocuklari dusunemedim canimin derdine Rabbim cektiklerimi bosa cikarmasin ne diyim nasip isteyen herkese nasip etsinOfff eee müdahale etmediler mi? Kalçanızın boyutuna bakın. Ben dokunamadığı için bakamamıştım. Teşhis koyana kadar öldüm resmen. Crp 127 ye çıkında acil ameliyata alındım.