Transferin 5. Günü ????

Ben evde yapmıştım negatıf çıkmıştı. 8. Gün kan vermıstım .178 çıkmıştı.

Ya ne güzel bende dayanamadım 5. Gün test yaptım çıkmayınca üzüldüm açıkçası burada birçok kişinin çıkmış gerçi her gebelik ayrı inşallah vardır bekliyorum

Ya ne güzel çıkmış , 5. Gün çok erken sanırım ama çıkanları duyunca dayanamadım strese soktum baya kendimi bu da iyi birşey değil
Bende ılk negatıf görünce dedım olmadı. Sonra o testı atmadım. Esıme de bırsey soylemedım. Çok şükür pozıtıf oldu. Darısı sana hıc düşünme güzel düşün

Bende ılk negatıf görünce dedım olmadı. Sonra o testı atmadım. Esıme de bırsey soylemedım. Çok şükür pozıtıf oldu. Darısı sana hıc düşünme güzel düşün
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir . Bende çok negatif düşündüm çok ağladım inşallah güzel sonuçlar görür herkes

Ya ne güzel bende dayanamadım 5. Gün test yaptım çıkmayınca üzüldüm açıkçası burada birçok kişinin çıkmış gerçi her gebelik ayrı inşallah vardır bekliyorum
Canım beşinci gün çok erken. Ben nasıl olsa çıkmaz diye yaptım. Negatif ciksada moralim bozulmaz demiştim. Ama silik çizgi görünce umutlarim artti. Yani kiminin 10. Gün çıkıyor. Benim arkdasin 10. Gün değeri 50 idi. Benim sekzinci gün 183 idi. Kendini kimse ile kıyaslama. Doktor ne zman dediyse testini o zaman yaptır. Rabbim hayırlısı ile bebeğini versin inslaalh

Ben de 4. Gün erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı :) bakalım bekliyorum 3 aralık ctsi transfer oldum

Ya ne güzel sizlerin pozitif olmuş çok teşekkür ederim inşallah güzel dileklerin için canım evet her gebelik ayrı ama çıkanlar olunca insan çıkmayınca umutsuzluğa kapılıyor hayırlısı dediğin gibi kimseyle kıyaslamamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…