- 5 Aralık 2022
- 36
- 20
- 3
- 29
- Konu Sahibi zeynepdediki
-
Ben gebelik testi yapmıştım evde. Çok silik hayalet çizgi çıkmıştı. 2 gün sonra tekrarladım daha belirgin olmuştu. 8. Gün kan verdim 183 çıkmıştı. İkiz gebelik olduğu için erken çıktı blkiTransferin 5. Günü kan testi yaptıran var mı acaba ?
Ya ne güzelBen gebelik testi yapmıştım evde. Çok silik hayalet çizgi çıkmıştı. 2 gün sonra tekrarladım daha belirgin olmuştu. 8. Gün kan verdim 183 çıkmıştı. İkiz gebelik olduğu için erken çıktı blki
Ya ne güzel çıkmış , 5. Gün çok erken sanırım ama çıkanları duyunca dayanamadım strese soktum baya kendimi bu da iyi birşey değilBen evde yapmıştım negatıf çıkmıştı. 8. Gün kan vermıstım .178 çıkmıştı.
Bende ılk negatıf görünce dedım olmadı. Sonra o testı atmadım. Esıme de bırsey soylemedım. Çok şükür pozıtıf oldu. Darısı sana hıc düşünme güzel düşünYa ne güzel çıkmış , 5. Gün çok erken sanırım ama çıkanları duyunca dayanamadım strese soktum baya kendimi bu da iyi birşey değil
Çok teşekkür ederim inşallah öyledirBende ılk negatıf görünce dedım olmadı. Sonra o testı atmadım. Esıme de bırsey soylemedım. Çok şükür pozıtıf oldu. Darısı sana hıc düşünme güzel düşün
Cokkk erkenTransferin 5. Günü kan testi yaptıran var mı acaba ?
İnşallah öyledir çıkmayınca çok üzüldüm çünkü burada çıkanlar olunca dedim bir umut ama başıma bela aldımCokkk erken
Yok yani imkansiz 10.gun olsa hadi nysede acele etmeyinİnşallah öyledir çıkmayınca çok üzüldüm çünkü burada çıkanlar olunca dedim bir umut ama başıma bela aldım
Evet haklısınızYok yani imkansiz 10.gun olsa hadi nysede acele etmeyin
Bende 2.denemede hamile kaldimEvet haklısınız2. Transferim olunca iyice heyecan yaptım hayırlısı herşeyin herkes için
Bende 2.denemede hamile kaldim
Canım beşinci gün çok erken. Ben nasıl olsa çıkmaz diye yaptım. Negatif ciksada moralim bozulmaz demiştim. Ama silik çizgi görünce umutlarim artti. Yani kiminin 10. Gün çıkıyor. Benim arkdasin 10. Gün değeri 50 idi. Benim sekzinci gün 183 idi. Kendini kimse ile kıyaslama. Doktor ne zman dediyse testini o zaman yaptır. Rabbim hayırlısı ile bebeğini versin inslaalhYa ne güzelbende dayanamadım 5. Gün test yaptım çıkmayınca üzüldüm açıkçası burada birçok kişinin çıkmış gerçi her gebelik ayrı inşallah vardır bekliyorum
Ben de 4. Gün erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı :) bakalım bekliyorum 3 aralık ctsi transfer oldumYa ne güzelbende dayanamadım 5. Gün test yaptım çıkmayınca üzüldüm açıkçası burada birçok kişinin çıkmış gerçi her gebelik ayrı inşallah vardır bekliyorum
Ya ne güzel sizlerin pozitif olmuş çok teşekkür ederim inşallah güzel dileklerin için canımCanım beşinci gün çok erken. Ben nasıl olsa çıkmaz diye yaptım. Negatif ciksada moralim bozulmaz demiştim. Ama silik çizgi görünce umutlarim artti. Yani kiminin 10. Gün çıkıyor. Benim arkdasin 10. Gün değeri 50 idi. Benim sekzinci gün 183 idi. Kendini kimse ile kıyaslama. Doktor ne zman dediyse testini o zaman yaptır. Rabbim hayırlısı ile bebeğini versin inslaalh
Kan testi gününe kadar yapmayacağım psikolojim bozulduHerkeste çıkmayabilir iki gün sonra tekrar deneyin
Sizin daha da erkenmis hiç çıkmaz inşallah pozitif olur kavuşuruz bebislereBen de 4. Gün erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı :) bakalım bekliyorum 3 aralık ctsi transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?