- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi Neselibaris
-
Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah. Olmasada üzülmeyin. Hersey Allah tan. Demekki vakti gelmemiştir. Ama Allah'tan da ümit kesilmez belkide sizinledir. Dilerim kucağınız boş kalmaz.Kimse görmemiş yazımı güncelleme yapayim 20. Gün kan sonucum 432 doktorum tüm ilaclarimi biraktirdi vitaminler dahil artık içmiyorum yarin ultrason ile bakacak gerekirse testi tekrarlayacak şuan tek duam dis gebelik olmasın kimyasal daha az tramva yapacak eminim bu ikinci kaybim olacak allah hepimize bu yolda guc ve sabir versin keske ümit olacak birsey yazabilseydim suraya
Amin insallah tesekkur ederim duanızaHakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah. Olmasada üzülmeyin. Hersey Allah tan. Demekki vakti gelmemiştir. Ama Allah'tan da ümit kesilmez belkide sizinledir. Dilerim kucağınız boş kalmaz.
Canım benim evet iki katı olarak 2 günde bir artması gerekiyor. Ben bir dış bir kimyasal geçirdim. Dış gebelikte bu şekilde kahverengi pembe akıntılarım oldu. ultrasonda geç görülebiliyor. Benim ameliyatla tüp ve içinde gelişen bebeğin alınması gerekti. Kimyasalsa zaten regl ile atılıyor. Fiziksel acı vermedi bana hiç. Hakkında hayırlısı olsun. Dışsa da ilaçla atılabilecek düzeyde olur inşallahAmin insallah tesekkur ederim duanızaİsteyen herkese allah annelik duygusunu yaşatsın buda bizim sınavımız demekki.
Haa şimdi farkettim okuduğumu tek tupunuz alındı yani cok gecmis olsun allah bidaha yasatmasin insallah bir sonrakinde kucaginiza saglikla alirsinizAz once ultasonla bakti bir sey göremedi kanama alani yok beta hcg tekrarlayalim yine az artis olursa igne yapicam dis gebelik ihtimali icin dedi azalmissa birsey yapmayacakmis kendiliginden düşer dedi. Size cok gecmis olsun ameliyat olacağiniz kadar büyümüş yani zarar vermedi dimi tuplerinize
Birinde iç kanama başlatmıştı fakat bunlar olurken zaten hastaneye iki gün arayla çağırıyorlardı. Son gidişimde yatış verdiler. Tüp ile beraber bebek alındı. Tek tüpüm kaldı.Az once ultasonla bakti bir sey göremedi kanama alani yok beta hcg tekrarlayalim yine az artis olursa igne yapicam dis gebelik ihtimali icin dedi azalmissa birsey yapmayacakmis kendiliginden düşer dedi. Size cok gecmis olsun ameliyat olacağiniz kadar büyümüş yani zarar vermedi dimi tuplerinize
Amin inşallah. Şimdi tüp bebek sürecindeyim. İnşallah hayırlısı olur.Haa şimdi farkettim okuduğumu tek tupunuz alındı yani cok gecmis olsun allah bidaha yasatmasin insallah bir sonrakinde kucaginiza saglikla alirsiniz
Sen olumsuz düşünüp kendini üzme. Her şey zaten olacağına varacak. Eğer sağlıklıysa boşu boşuna bebeği strese sokma canım. Hafta sonu biraz yürüyüş yapın doğada aktiviteler yapın ferahla biraz.Kizlar güncelleme deger 734 çıktı pazartesi birdaha ultrason ile bakacak.yine umut vermek istemedi doktorum ama suan canli buyumeye calisan bir sey var müdahale etmem erken olur pazartesi rahimde birsey goremezse igne yapacak. 4 gün daha geçmek bilmez artik bana
Hadi inşallah sizinledir bebisiniz. Stres yapmayın. Kendinize çok iyi bakın. Hayırlı haberler bekliyoruzKizlar güncelleme deger 734 çıktı pazartesi birdaha ultrason ile bakacak.yine umut vermek istemedi doktorum ama suan canli buyumeye calisan bir sey var müdahale etmem erken olur pazartesi rahimde birsey goremezse igne yapacak. 4 gün daha geçmek bilmez artik bana
Öyle yapicaz valla bayadir kendimizi sıktık dudagimda 3 tane ucuk çıktı stresten senin tüp bebek sürecinde insallah cok iyi geçsin ve en guzel sonucu versin allah bizimlede paylaşSen olumsuz düşünüp kendini üzme. Her şey zaten olacağına varacak. Eğer sağlıklıysa boşu boşuna bebeği strese sokma canım. Hafta sonu biraz yürüyüş yapın doğada aktiviteler yapın ferahla biraz.
Insallah öyle olur . Yine her duruma haziriz. Ama umutlanmamakta elde degil. Pazartesi yine haber veririm sonuc ne olursa olsunHadi inşallah sizinledir bebisiniz. Stres yapmayın. Kendinize çok iyi bakın. Hayırlı haberler bekliyoruz
tecrübenizi paylaşabilir misiniz? aynı durumdayımKızlar bugün 2200 cikti degerim yine az artis ve ultasondada rahimde bir gebelik göremedi. Hemen dis gebelik icin yapılan Metotreksat igne yapıldı. Suanda evdeyim cok siddetli agri mide bulantisi kalp çarpıntısı soguk terleme bayilma olursa hemen acile gel dedilerkorkuyorum nasil bir süreç olcak cok agri oluyormu kanama nasil olmasi gerek nezaman baslicak falan basindan gecen varsa yazabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?