Ay korktum şimdiBen biraz araştırmıştım.
Embriyo rahime yerleşiyor ama bebek daha büyüyemeden ilk haftalarda gelişimi duruyor.
Bir çok sebebi olabiliyor bunun.
Bazen çok erken haftalarda olduğu için hamilelik haberinin alınmasıyla kaybedilmesi maalesef bir oluyor.
Atıyorum biz transferim 10ncu günü test yaşıyoruz gebeyiz diyoruz. Doktor randevumuz 5-6 haftada oluyor. O haftaya kadar Allah korusun belirli sebeplerden dolayı gelişim durmuş olabiliyor ( biokimyasal) ama vücudumuz düşük belirtisi vermediği anca ultrasonda anlıyoruz. Allah esirgesin.
Ay korktum şimdi
Ay korktum şimdi
Inşallahİçini ferah tut. Hepsi bir ihtimal.
Allah’ım isterse her koşulda o bebekler bize tutunur.
Yarın inşallah hayırlı haberler alacağız
İçini ferah tut. Hepsi bir ihtimal.
Sende tek mi ikizmi? Ikizlerdede olurmu böyle bisey?İçini ferah tut. Hepsi bir ihtimal.
S.a bacım. Iki keseyide gördü doktorum elhamdülillahİçini ferah tut. Hepsi bir ihtimal.
S.a bacım. Iki keseyide gördü doktorum elhamdülillah
Sagol bacım ama yolk daha gözükmedi. Tek kese. Inşallah canım benim darisi sana ve tüm isteyenlere. Dualarım seninle bana haber etÇok sevindim adına gerçekten. İnşallah sağlıkla hayırla büyürler. Şükürler olsun
Benim randevum 2 saat sonra bakalım
Benim değerim ilk başta düşüktü korkmuştum ama ikiz olduğunu öğrendim dün tek yumurta ikiziymiş ikizlerde çok yüksek sonuç beklerdim bence kişiden kişiye değişiyorAy korktum şimdi
Öyle canim. Kaçıncı haftadasin tebrik ederimBenim değerim ilk başta düşüktü korkmuştum ama ikiz olduğunu öğrendim dün tek yumurta ikiziymiş ikizlerde çok yüksek sonuç beklerdim bence kişiden kişiye değişiyor
7+2 ama mono mono ikizmiş yani en riskli gebelik bakalım inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim sizinki de çok hayırlı olsunÖyle canim. Kaçıncı haftadasin tebrik ederimben 5+4 ve 2 gün önce keseyi gördüm.
Teşekkür ederim canim. Anlamadim tam. Nasil riskli ve neden? Benimde inşallah ikizlerim olacak.7+2 ama mono mono ikizmiş yani en riskli gebelik bakalım inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim sizinki de çok hayırlı olsun
Tek kese ve tek plesanta olduğu için araştırırsanız eğer görebilirsiniz ben yazmak istemiyorum açıkçası ama eğer sizinki farklı keselerdeyse rahat olunTeşekkür ederim canim. Anlamadim tam. Nasil riskli ve neden? Benimde inşallah ikizlerim olacak.
2 kese gördü doktorumTek kese ve tek plesanta olduğu için araştırırsanız eğer görebilirsiniz ben yazmak istemiyorum açıkçası ama eğer sizinki farklı keselerdeyse rahat olun
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin2 kese gördü doktorum
Amin inşallahAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?