Gönlünüzü ferah tutunBenimde yarın ilk ultrason okadar heyecanlıyım ki ve cok korkuyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transferin 10.günü beta HCG 91 ✨
- Konu Sahibi yildiz416
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #5.günembriyosu #beta testi #tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?S
Evet ya allaha şükür kanama falan yok. Benim en son beta hcg 1961di. Ikiz herhalde. Ama sifir belirti gerçekten sifir yaniAy canım benim. Bende gerçekten çok heyecanlıyım. İçini ferah tut. Eğer kötü birşey olsaydı hissederdik heralde
Vallahi cok zor canım korkuyorum..Gönlünüzü ferah tutun
S
Evet ya allaha şükür kanama falan yok. Benim en son beta hcg 1961di. Ikiz herhalde. Ama sifir belirti gerçekten sifir yani
Bendede hiç belirti yok. Sadece ara ara göğüslerim hassas.
Ben 6 hafta itibariyle belirtileri yaşamaya başladım bence aramayınS
Evet ya allaha şükür kanama falan yok. Benim en son beta hcg 1961di. Ikiz herhalde. Ama sifir belirti gerçekten sifir yani
İnsan beliBendede hiç belirti yok. Sadece ara ara göğüslerim hassas.
İnsan bekliyor bende okuyordum herkes hemen yaşamış diye ama 6 hafta itibariyle tüm belirtiler yüklendiS
Kasik ağrısı? Bel ağrısı falan? Bulantı?Bendede hiç belirti yok. Sadece ara ara göğüslerim hassas.
Ben acaba kaçıncı haftadayimBen 6 hafta itibariyle belirtileri yaşamaya başladım bence aramayın
Son adet tarihinden itibaren hesapladı benim doktorumBen acaba kaçıncı haftadayim
İnsan beli
İnsan bekliyor bende okuyordum herkes hemen yaşamış diye ama 6 hafta itibariyle tüm belirtiler yüklendi
Evet ben 7+5
Kasik ağrısı? Bel ağrısı falan? Bulantı?
Hiç biri yok. Yani test yapmasam hamile olduğumu bile anlamam. Sadece ara ara çok hafif göğüslerim hassas okadar. 7+5 oluyorum yarın. Bakalım ultrason nasıl geçecek.
BaskaBendede hiç belirti yok. Sadece ara ara göğüslerim hassas.
Ben daha 5. Hafta sanirim bende hic birsey görmezler büyük bir ihtimal. Allahim yardımcımız olsun canım yarin benim almanya saatiyle 10.50 randevumEvet ben 7+5
Hiç biri yok. Yani test yapmasam hamile olduğumu bile anlamam. Sadece ara ara çok hafif göğüslerim hassas okadar. 7+5 oluyorum yarın. Bakalım ultrason nasıl geçecek.
Transfer gününden hesaplanmiyormuSon adet tarihinden itibaren hesapladı benim doktorum
Baska
Ben daha 5. Hafta sanirim bende hic birsey görmezler büyük bir ihtimal. Allahim yardımcımız olsun canım yarin benim almanya saatiyle 10.50 randevum
Ay ne güzel erkenmiş. Bende Hollandada yaşıyorum. 15:00te ta
Oy oda gelir bacım. Benim herhalde ikiz. Bakalim değer inşallah yükselmiştir. Senin hcg kac?Ay ne güzel erkenmiş. Bende Hollandada yaşıyorum. 15:00te ta
Hayır adet tarihime göre hesapladıTransfer gününden hesaplanmiyormu
Oy oda gelir bacım. Benim herhalde ikiz. Bakalim değer inşallah yükselmiştir. Senin hcg kac?
En son 13 nisanda kan verdim (13ncü günüydü transferin) 577,6 çıkmıştı.
Ben 29.04. -> 1063,5En son 13 nisanda kan verdim (13ncü günüydü transferin) 577,6 çıkmıştı.
30.04. -> 1961 çıktı
Bacım bu biokimyasal gebelik nedir? Ben bunu ilk defa duydumEn son 13 nisanda kan verdim (13ncü günüydü transferin) 577,6 çıkmıştı.
Bacım bu biokimyasal gebelik nedir? Ben bunu ilk defa duydum
Ben biraz araştırmıştım.
Embriyo rahime yerleşiyor ama bebek daha büyüyemeden ilk haftalarda gelişimi duruyor.
Bir çok sebebi olabiliyor bunun.
Bazen çok erken haftalarda olduğu için hamilelik haberinin alınmasıyla kaybedilmesi maalesef bir oluyor.
Atıyorum biz transferim 10ncu günü test yaşıyoruz gebeyiz diyoruz. Doktor randevumuz 5-6 haftada oluyor. O haftaya kadar Allah korusun belirli sebeplerden dolayı gelişim durmuş olabiliyor ( biokimyasal) ama vücudumuz düşük belirtisi vermediği anca ultrasonda anlıyoruz. Allah esirgesin.