Ay korktum şimdiBen biraz araştırmıştım.
Embriyo rahime yerleşiyor ama bebek daha büyüyemeden ilk haftalarda gelişimi duruyor.
Bir çok sebebi olabiliyor bunun.
Bazen çok erken haftalarda olduğu için hamilelik haberinin alınmasıyla kaybedilmesi maalesef bir oluyor.
Atıyorum biz transferim 10ncu günü test yaşıyoruz gebeyiz diyoruz. Doktor randevumuz 5-6 haftada oluyor. O haftaya kadar Allah korusun belirli sebeplerden dolayı gelişim durmuş olabiliyor ( biokimyasal) ama vücudumuz düşük belirtisi vermediği anca ultrasonda anlıyoruz. Allah esirgesin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transferin 10.günü beta HCG 91 ✨
- Konu Sahibi yildiz416
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #5.günembriyosu #beta testi #tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ay korktum şimdi
İçini ferah tut. Hepsi bir ihtimal.
Allah’ım isterse her koşulda o bebekler bize tutunur.
Yarın inşallah hayırlı haberler alacağız
Ay korktum şimdi
Inşallahİçini ferah tut. Hepsi bir ihtimal.
Sende tek mi ikizmi? Ikizlerdede olurmu böyle bisey?İçini ferah tut. Hepsi bir ihtimal.
S.a bacım. Iki keseyide gördü doktorum elhamdülillahİçini ferah tut. Hepsi bir ihtimal.
S.a bacım. Iki keseyide gördü doktorum elhamdülillah
Çok sevindim adına gerçekten. İnşallah sağlıkla hayırla büyürler. Şükürler olsun
Benim randevum 2 saat sonra bakalım
Sagol bacım ama yolk daha gözükmedi. Tek kese. Inşallah canım benim darisi sana ve tüm isteyenlere. Dualarım seninle bana haber etÇok sevindim adına gerçekten. İnşallah sağlıkla hayırla büyürler. Şükürler olsun
Benim randevum 2 saat sonra bakalım
Benim değerim ilk başta düşüktü korkmuştum ama ikiz olduğunu öğrendim dün tek yumurta ikiziymiş ikizlerde çok yüksek sonuç beklerdim bence kişiden kişiye değişiyorAy korktum şimdi
Öyle canim. Kaçıncı haftadasin tebrik ederim ben 5+4 ve 2 gün önce keseyi gördüm.Benim değerim ilk başta düşüktü korkmuştum ama ikiz olduğunu öğrendim dün tek yumurta ikiziymiş ikizlerde çok yüksek sonuç beklerdim bence kişiden kişiye değişiyor
7+2 ama mono mono ikizmiş yani en riskli gebelik bakalım inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim sizinki de çok hayırlı olsunÖyle canim. Kaçıncı haftadasin tebrik ederim ben 5+4 ve 2 gün önce keseyi gördüm.
Teşekkür ederim canim. Anlamadim tam. Nasil riskli ve neden? Benimde inşallah ikizlerim olacak.7+2 ama mono mono ikizmiş yani en riskli gebelik bakalım inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim sizinki de çok hayırlı olsun
Tek kese ve tek plesanta olduğu için araştırırsanız eğer görebilirsiniz ben yazmak istemiyorum açıkçası ama eğer sizinki farklı keselerdeyse rahat olunTeşekkür ederim canim. Anlamadim tam. Nasil riskli ve neden? Benimde inşallah ikizlerim olacak.
2 kese gördü doktorumTek kese ve tek plesanta olduğu için araştırırsanız eğer görebilirsiniz ben yazmak istemiyorum açıkçası ama eğer sizinki farklı keselerdeyse rahat olun
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin2 kese gördü doktorum
Amin inşallahAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin