- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
- 83
- Konu Sahibi Hurremmsultann
-
Taze transferde daha önce 11.gunde 92cıkmisti benim. Daha 7.gun sizin stres yapmayın Sayılara takılmayın iki günde guzel katlanir insallah önemli olan katlanmasi.Bende daha belirgin çizgi vardı 7.gün kan verdim 22 çıktı taze embriyo bugun yine verdim kan artış oalcak ama acaba bende baya düşük çıkınca üzüldüm
Ya canım bugün niye çıkmadı anlamadım 9. Gün dün çıktı ama iğne etkisinde yok artık 17 gün oldu zatenKan verdin mı canım gözüküyor yine
İnşaalh ya ilk deneme olunca bilmiyorum da bugun verdim kan yarın aslında verecektim de yine de bakayım dedim artış varmı dün vermiştim de inşallah güzel devam ederTaze transferde daha önce 11.gunde 92cıkmisti benim. Daha 7.gun sizin stres yapmayın Sayılara takılmayın iki günde guzel katlanir insallah önemli olan katlanmasi.
İğne çoktan geçmiştir ben 5 gün yapmıştım negatif 6 da çıktı dün de kan verdim sen Bi kan ver canım testlere takılmaYa canım bugün niye çıkmadı anlamadım 9. Gün dün çıktı ama iğne etkisinde yok artık 17 gün oldu zaten
Tek embriyo canım farklı bir erken gebelik testi yapacağımIki embriyo transfer edildiyse biri tutunurda olabilir bence bikac gün bekleyin. Daha önce testleriniz görünüyor sadece az sabir yada kan testiyle takip edersiniz.
Anladim, ayni yerde ayni saatlerde verin pespese yapmayın bunun daha 9ayi var, ilk galiba bende heyecan yapmıştım anlıyorum. Hayirli olsun.İnşaalh ya ilk deneme olunca bilmiyorum da bugun verdim kan yarın aslında verecektim de yine de bakayım dedim artış varmı dün vermiştim de inşallah güzel devam eder
Iki embriyo transfer edildiyse biri tutunurda olabilir bence bikac gün bekleyin. Daha önce testleriniz görünüyor sadece az sabir yada kan testiyle takip edersiniz.
Ya canım bugün niye çıkmadı anlamadım 9. Gün dün çıktı ama iğne etkisinde yok artık 17 gün oldu zaten
Bide farklı marka erken gebelik testi yapayımİğne çoktan geçmiştir ben 5 gün yapmıştım negatif 6 da çıktı dün de kan verdim sen Bi kan ver canım testlere takılma
Igne felan kalmaz bu zamana artık.Tek embriyo canım farklı bir
Aynen öyle ilk sadece ilk artışı görsem rahat edecem çizgi belirgin olunca idrar testinde ben en az 50 60 çıkar sanmıştım kimyasal olmasından korkuyorum aynı yer ve saat de olmadı ama bakalım yine de varsa artış çıkar artıkAnladim, ayni yerde ayni saatlerde verin pespese yapmayın bunun daha 9ayi var, ilk galiba bende heyecan yapmıştım anlıyorum. Hayirli olsun.
Niye kan vermiyorsunuz acaba ısrarla artık çıkar kanda kesinBide farklı marka erken gebelik testi yapayım
Vereceğim bugünNiye kan vermiyorsunuz acaba ısrarla artık çıkar kanda kesin
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberler al ve güzel de devam etsinVereceğim bugün
İnşllahHadi hayırlısı inşallah güzel haberler al ve güzel de devam etsin
Sonucu yaz canım, ben ümitliyim bence varİnşllah
Ayni yerde ver mutlaka. Erken gebelik testimi yoksa kaset testimiydiAynen öyle ilk sadece ilk artışı görsem rahat edecem çizgi belirgin olunca idrar testinde ben en az 50 60 çıkar sanmıştım kimyasal olmasından korkuyorum aynı yer ve saat de olmadı ama bakalım yine de varsa artış çıkar artık
İkisi de hatta erken gebelik daha silikti ya dün özelde verdim bugun sağlık ocağı yarında tedavim olduğum yere gidecemAyni yerde ver mutlaka. Erken gebelik testimi yoksa kaset testimiydi
İnşallah canım benimSonucu yaz canım, ben ümitliyim bence var
Yaptiniz mi test merak ettimİnşallah canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?