- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
- Konu Sahibi Hurremmsultann
-
Dün çıktı ikinci çizgi bugün çıkmadı anlamdımYaptiniz mi test merak ettim
Bir sorununuz varmı sizin yada esinizinDün çıktı ikinci çizgi bugün çıkmadı anlamdım
Farklı markadan yapacağım
Sadece bende PCOs varBir sorununuz varmı sizin yada esinizin
Sanırım gebelik var bu testin hep ailik çıkan çizgisi var ama bu o çizgiden daha belirgin bugün bi kan testi yaptırKızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Evet biliyorum ama çizgi pembe olduğu için attım canımSanırım gebelik var bu testin hep ailik çıkan çizgisi var ama bu o çizgiden daha belirgin bugün bi kan testi yaptır
Görünüyor silik evet.Kızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Verdin mi kan canımVereceğim bugün
İnşalllh olmasa çıkmazdı herhaldeGörünüyor silik evet.
Bizide heyecanlandırdın kan testi yaptır bariİnşalllh olmasa çıkmazdı herhalde
Gördüm cok silikde olsa inşAllah hamilesinizdirKızlar başka markayla denedim birde bel dak içinde çıktı nasıl sizce transferin 9. Gün
Yapacağım yarın inşallah vardır testte çıktı olmasa çıkmazdı diye düşünüyorumBizide heyecanlandırdın kan testi yaptır bari
Denk gelmedi işte ama bugun 44 çıktı çok şükür 1 günde 2 ye katladı hani farklı yerler ama 3 5 fark etsin hadi sağlık ocağı veririm artık zaten hep dikkat ederimBiryerde takibi tekrarlasan daha iyi olur heryer in degeri farkli.
Testte çıktıysa vardır canım benim de çook silik çıktı kan verdim 22 pazsr günü bugun de kan verdim 44 düşük değerler ama yeni olduğu için artıyor inşalh sende de var ve kan ile takip yap artıkYapacağım yarın inşallah vardır testte çıktı olmasa çıkmazdı diye düşünüyorum
İnşallh canım ya güzelce artar hepimizinTestte çıktıysa vardır canım benim de çook silik çıktı kan verdim 22 pazsr günü bugun de kan verdim 44 düşük değerler ama yeni olduğu için artıyor inşalh sende de var ve kan ile takip yap artık
Ben 6. gün sabah erken gebelikte gördüm canım akşam da kaset test yaptım gördüm ertesi günü kan verdim 22 çıktı buugn de transfer olalı 8 gün oluyorİnşallh canım ya güzelce artar hepimizin
Sen kaçıncı gün idrar testi yaptın çok silik gördün
Resimden biraz daha belirgindi pembe renk hemen çıktı
Benimde 9.günüm bak en son haliBen 6. gün sabah erken gebelikte gördüm canım akşam da kaset test yaptım gördüm ertesi günü kan verdim 22 çıktı buugn de transfer olalı 8 gün oluyor
Tatlım var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?