- Konu Sahibi Hurremmsultann
-
Hadi hayırla sonuçlansın inşallah canım ya güzel haberler alalım sıkıntın belli miydi benim sebepsiz infertilite denildi 2 sene normal yolla denedim olmadı artık pes ettim tüp bebek başladımBenimde 5.gun embriyosu 19 nisanda transfer oldum bende benimde ilk denemem
Eşim trafik kazası geçince omurga hasarı aldı ondan kaynaklı problemler olduHadi hayırla sonuçlansın inşallah canım ya güzel haberler alalım sıkıntın belli miydi benim sebepsiz infertilite denildi 2 sene normal yolla denedim olmadı artık pes ettim tüp bebek başladım
Yaa evet bazen neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz Ay so um günün pazartesi bana da salı dedi doktor ama ben pazar günü kan verecemEşim trafik kazası geçince omurga hasarı aldı ondan kaynaklı problemler olduböylesi nasipmis zaten burdan gerisi Allah'ın takdiri bir an pazartesi olsun ve sonucu göreyim istiyorum
Ben şuan 6 gün geciktim ilaçlardan mi yoksa tuttu mu bilmiyorum umarım şuan benimledirYaa evet bazen neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz Ay so um günün pazartesi bana da salı dedi doktor ama ben pazar günü kan verecem
Acele etme gününü bekle bence sonra stres yaparsın sonuç yükseldi mi yükselecek mi derkenYaa evet bazen neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz Ay so um günün pazartesi bana da salı dedi doktor ama ben pazar günü kan verecem
Ya salı gününü eşim biliyor benşm hayalim hep sürpriz yapıp söylemekti inşallah varsa önceden öğreneyim ona sürpriz yapacam pazar günü gelme benle iğne olur gelirm dedim kan vericemi bilmiyor daAcele etme gününü bekle bence sonra stres yaparsın sonuç yükseldi mi yükselecek mi derken
İnsAllah hakkınızda hayırlısı olurYa salı gününü eşim biliyor benşm hayalim hep sürpriz yapıp söylemekti inşallah varsa önceden öğreneyim ona sürpriz yapacam pazar günü gelme benle iğne olur gelirm dedim kan vericemi bilmiyor da
Amin hepimizinİnsAllah hakkınızda hayırlısı olur
Canım 8. Gün bak böyle çıktıCanım hesabı pasife almışın üzgün yazıyor bide ne oldusenin testlerde vardı hep çizgi
Kan verdiniz mi, sizinde donmus embriyo sanirim. Gun gun takipnettinizmi bende yaptim bende bisey cikmadi 6.gunum.donmus 5.gun embriyosu.Canım 8. Gün bak böyle çıktı
Valla canım dün 8. Günümdğ bak test böyle ama bugün çıkmadı testte moralim bozulduKan verdiniz mi, sizinde donmus embriyo sanirim. Gun gun takipnettinizmi bende yaptim bende bisey cikmadi 6.gunum.donmus 5.gun embriyosu.
Donmus ta deger hemen çıkar dıolar
Normal kaset test sanırım bu yaptiginiz.Arkadaşlar merhaba bu topikte hep beraber sorularımızı yanıtlayalım .Benim transferimin 5.günü bugün sabah gebelik test silik çizgi çıktı transferden öncede çatlatma iğnesi yapıldı bugün 13.günü iğnenin etkisi yoktur inşallah lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var
Kaset testmi yoksa erken gebelikmi.. Cizgi var arkadasim. Benim daha once bole cikti 50-70arasi deger cikar gibi. Donmus olunca orayi anlayamadım cok yuksek kan degeri yada koyu cizgimi gormek lazım bende inan bılmıorum bende donmusu ilk defa transfer ettirdim bilen varmi yorumlayan. Bende hic silik bile yokValla canım dün 8. Günümdğ bak test böyle ama bugün çıkmadı testte moralim bozuldu
Normal kaset test sanırım bu yaptiginiz.
Dierleri erken gebelik testimi.
Bugün 9. Gün bişey çıkmadı dün çıktı erken gebelik testinde yazdım az önce size foto attımNormal kaset test sanırım bu yaptiginiz.
Dierleri erken gebelik testimi.
Evet var ama neden bugün tekrar çıkmadı yaptım aynı testen of vallla yaKaset testmi yoksa erken gebelikmi.. Cizgi var arkadasim. Benim daha once bole cikti 50-70arasi deger cikar gibi. Donmus olunca orayi anlayamadım cok yuksek kan degeri yada koyu cizgimi gormek lazım bende inan bılmıorum bende donmusu ilk defa transfer ettirdim bilen varmi yorumlayan. Bende hic silik bile yok
Erken gebelik testi bu attığımKaset testmi yoksa erken gebelikmi.. Cizgi var arkadasim. Benim daha once bole cikti 50-70arasi deger cikar gibi. Donmus olunca orayi anlayamadım cok yuksek kan degeri yada koyu cizgimi gormek lazım bende inan bılmıorum bende donmusu ilk defa transfer ettirdim bilen varmi yorumlayan. Bende hic silik bile yok
Kan verdin mı canım gözüküyor yineCanım 8. Gün bak böyle çıktı
Bugünki test mi çıkmayan test mi bozuk yani yoksa attığım mıKan verseniz keske. Daha net olur belki test bozuktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?