- Konu Sahibi Hurremmsultann
Gölge var gibi canım kan verince anlarsın artıkBenimde 9.günüm bak en son hali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gölge var gibi canım kan verince anlarsın artıkBenimde 9.günüm bak en son hali
Evet canım buna 22 çıktı değer buugn de 44 olmuş kanTatlım var gibi
Hadi güzelce ilerlesinEvet canım buna 22 çıktı değer buugn de 44 olmuş kan
Benimde 9. Gün testi gibi dimi
Benim de 8 canım geçen hafta pazartesi transfer oldumBenimde 9. Gün testi gibi dimi
Senin bugğn kaçıncı günün
İnşallah sonucun belli miBenim de 8 canım geçen hafta pazartesi transfer oldum
Seni merak ediyordum. Hadi gözün aydın canım benimEvet canım buna 22 çıktı değer buugn de 44 olmuş kan
Evet canım hamileyim bugun yine doktora gidecem birazdanİnşallah sonucun belli mi
Çok mu canımKızlar transferin 10. Gün kanamam var bu ne olabilir pembe falan değil kırmızı
Şu an yok artık sabah bir kere gördüm artık olmadıÇok mu canım
Siz kan vermediniz mi halaŞu an yok artık sabah bir kere gördüm artık olmadı
Kan verdim 2 saate çıkacakSiz kan vermediniz mi hala
Hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsınızKan verdim 2 saate çıkacak
0.545 yani negatifHadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Canım şuan sana ne desek üzüleceksin Rabbim kendiliğinden bir dahaki aya nasip etsin inşallah senin de sınavın bu güçlü olmaya çalış yıpratma kendini zor süreç bende tüp bebek ile kaldım inşallah güzel sonuçları kısa zamanda alırısn0.545 yani negatif
İnşalalh canımCanım şuan sana ne desek üzüleceksin Rabbim kendiliğinden bir dahaki aya nasip etsin inşallah senin de sınavın bu güçlü olmaya çalış yıpratma kendini zor süreç bende tüp bebek ile kaldım inşallah güzel sonuçları kısa zamanda alırısn
Hayırlı olsun Allahım tamamını erdirsin inşallahArkadaşlar merhaba bu topikte hep beraber sorularımızı yanıtlayalım .Benim transferimin 5.günü bugün sabah gebelik test silik çizgi çıktı transferden öncede çatlatma iğnesi yapıldı bugün 13.günü iğnenin etkisi yoktur inşallah lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var