- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 28
- Konu Sahibi Hurremmsultann
-
Benimde bugün 10.gunum dün yaptım silik çıktı yarın tekrarlayacagmArkadaşlar merhaba bu topikte hep beraber sorularımızı yanıtlayalım .Benim transferimin 5.günü bugün sabah gebelik test silik çizgi çıktı transferden öncede çatlatma iğnesi yapıldı bugün 13.günü iğnenin etkisi yoktur inşallah lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var
Transfer mi yoksa çatlatma iğnesi mi oldunBenimde bugün 10.gunum dün yaptım silik çıktı yarın tekrarlayacagmhakkınızda hayorlisi olsun inşallah bebeğiniz sizinledir
TransferTransfer mi yoksa çatlatma iğnesi mi oldun
O zaman gebeliktir kaçıncı gün embriyosuTransfer
5.gun embriyosu , inşallah öyledirO zaman gebeliktir kaçıncı gün embriyosu
İnşallah tatlım güzel düşün güzel olsun5.gun embriyosu , inşallah öyledir
Heyecan korku endişe her şey birbirine girdi attığım her adımda hamile gibi hareket ediyorum çok dikkat ediyorum , umarım ben ve benim gibi herkes için hayırlısı olur. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip ederİnşallah tatlım güzel düşün güzel olsun
Merhaba cnm inşallah bebeğin seninledirArkadaşlar merhaba bu topikte hep beraber sorularımızı yanıtlayalım .Benim transferimin 5.günü bugün sabah gebelik test silik çizgi çıktı transferden öncede çatlatma iğnesi yapıldı bugün 13.günü iğnenin etkisi yoktur inşallah lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var
Canım hesabı pasife almışın üzgün yazıyor bide ne olduArkadaşlar merhaba bu topikte hep beraber sorularımızı yanıtlayalım .Benim transferimin 5.günü bugün sabah gebelik test silik çizgi çıktı transferden öncede çatlatma iğnesi yapıldı bugün 13.günü iğnenin etkisi yoktur inşallah lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var
Testi tekrar ettiniz mi acabaHeyecan korku endişe her şey birbirine girdi attığım her adımda hamile gibi hareket ediyorum çok dikkat ediyorum , umarım ben ve benim gibi herkes için hayırlısı olur. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip ederZaten yarın net bir pozitif görürsem o testi ömrümün sonuna dek saklayacağım
Sabah ignem vardı etkiler diye yapmadım maalesefTesti tekrar ettiniz mi acaba
Tutunma iğnesi mi acaba bende dün olmuştum bugun sabah yaptım gölge çıktı yok gibi ama çok erken daha 5 günüm bekleyemiyorum da bendeSabah ignem vardı etkiler diye yapmadım maalesef
Progestan iğne , aslında tam gününe kadar sabırlı olmak lazım ilaçlar çok etkiliyor sonucu çünkü en güvenilir olanı kan da baktırmakTutunma iğnesi mi acaba bende dün olmuştum bugun sabah yaptım gölge çıktı yok gibi ama çok erken daha 5 günüm bekleyemiyorum da bende
Haklısınız evet ama insan duramıyor ki progestan ben fitil olarak kullanıyorum günde 3 kere iğne zor muProgestan iğne , aslında tam gününe kadar sabırlı olmak lazım ilaçlar çok etkiliyor sonucu çünkü en güvenilir olanı kan da baktırmak
Ben hem estrofem hap , hem progestan fitil hemde progestan iğne kullanıyorumHaklısınız evet ama insan duramıyor ki progestan ben fitil olarak kullanıyorum günde 3 kere iğne zor mu
Bende estrofem Bi hap daha adını bilmiyorum şuan unuttumBen hem estrofem hap , hem progestan fitil hemde progestan iğne kullanıyorumama iğne kolay zaten göbekten yapıyorum kesinlikle acımıyor
Sizin kaçıncı gün embriyosu hangi tarihte transfer olduBende estrofem Bi hap daha adını bilmiyorum şuan unuttumfitil ve sulandırıcı iğne yapıyorum aspirin ve folik asit saymıyoruz artık
5 gün embriyosu pazartesi transferim oldu tek embriyo ilk denememSizin kaçıncı gün embriyosu hangi tarihte transfer oldu
Benimde 5.gun embriyosu 19 nisanda transfer oldum bende benimde ilk denemem5 gün embriyosu pazartesi transferim oldu tek embriyo ilk denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?