az önce kan verdim sonucumu bekliyorum valla çok korkuyorum yaaa
canim insallah positif haberler alman dilegiyle..
o ruh degisim hali bendede var,aglamak istiyorum,surekli gerginim,esime catiyorum.))) bu kesinlikle aldigimiz ilaclardan,insallah gececek canim
bi abdest alip yasin okuyorum hemen kendimi toparliyorum vallaha
neyse az kaldi akmi karami gorecegiz..)))))))
senin kacinci gun embriyosu? ve kactane konuldu canim
canım benim inşallah öledir ben ;
3 gebelik ( 1 tek bebek ,2 taneside ikiz bebekti )
1 kimyasal gebelik
1 negatif sonuç aldım
6. denemem bu
hakkımızda hayırlısı olsun rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..(aminnn)
canim cok saol destegin icinamİn çok teşekkür ederİm.darısı başınıza...
Sonucunu beklİyorum bende sabırszlıkla.daha doğrusu hepİnİzİnkİnİ beklİyorum.
6.denemesİ olan arkadaş özellİkle rabbİm sana çİfter çİfter versİn İnş.sabrının mukafatını bu denemende görmek nasİp olsun İnş.
Merhaba arkadaslar benimde transferimin 5 . Günü ilk denemem rabbim hepimizin kucağına almaı nasip etsin
............
mrhb cnm,benim 8.gün ve hala aynıyım. benim 3.gün embriyosu 2 tane konuldu,2 tane 5.gün embriyosu donduruldu,keşke 5. güne kadar bekleseydi doktor ama gaanti veremiylarkineysse artık hayırlısı,,,,sende varmı bi değişiklik?
en azindan hamile kalabiliyorsun canim ya,insallah saglikli huzurlu bi hamilelik donemi gecirirsin (buarada seni hamile bile yaptim) bak allahim soyletti
bende ikiz cok istiyorum,ama riskinden korkuyorum :18:
oncelikle hayırlı olsun canım belirtileri kafana takma arkadasımda belirti coktu ama sonucu negatifti herkeste farklı gelelim bana bende agrı sızı yoktu burdan okudugum kadarıyla batmalar falan bekliyordum bende ama olmadı tek belirti gogus damarlarım baya belirginlesmisti artık hamileliktenmi ilaclardanmi bilemiyorum 7.gunde idrar testi yaptım cıktı silikte olsa tabi bende ucuzmus sonradan bildim hamileligim ileriedikcede pek belirtim olmadı bunlar normal seyler bunyeden bunyeye degisiyor suanda ikizlerim 15aylık darisi basına canım ama sabırlı ol strese sokma kendini
Allah sendende razı olsun canım takma kafana rahat bırak kendini insallah seninde guzel haberlerini alırız burda Rabbim ol deyince belirti tedavi yontemi falan bos yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana tahlil gunun yarınmı senin
Ayyy masallah cnm,bence sevin insallah katlanir degerinarkadaşlar dayanamayıp 8.günde idrar testi yaptım silik 2. çizgi çıktı!!!! ya tedaviden önce bunuda göremiyordum sonuçta sizce sevinmelimiyim :d
arkadaşlar dayanamayıp 8.günde idrar testi yaptım silik 2. çizgi çıktı!!!! ya tedaviden önce bunuda göremiyordum sonuçta sizce sevinmelimiyim :d
Nasil ya tuhh,cok uzuldum simdi,nedesem bosmalesef sevinçten değil cnm üzüntüden giremedim sonucum negatif. Rabbim sizlerin yüzünü güldürsün inş.
Canim ya sen catlatma ignesimi vuruldunki ,testinde ikinci cizgi cikti oyleNasil ya tuhh,cok uzuldum simdi,nedesem bos
Lutfen kendini yipratma olurmu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?