Transferımın 5.gunu ve hıc belırtım yok!!! Lutfen deneyımlerınızı yazın

insallah canim ya,hamis oluyumda belirti olmasinda sorun degil yani..)))

3.gun emriyosu icin 12.gun de cikmasi gerek diye biliyorum,daha dogrusu okudugum
ama teste positif cikmissa dogrudur,tabi catlatma igneni en son nezaman yaptiginda onemli
yani tutunmasini saglamak icin pregnly gibi igneler vurulunuyor bunlarda positif cikma ihtimali var

ve bunyeden bunyeye farkli cnm ya,kiminde 7. gunde bile cikarken kimisinde 12. gunde kanda positif olmasina ragmen idrarda negatif cikiyor,..
ama sen tadini cikar ya,allahim mutlulugunu yarim birakmasin

iki tanemiydi?

3. gün embriyosunun transferden sonra 7. gün çıkması imkansız o çıkanlar 5. veya 6. gün embriyosu. Düşün senin 3. gün embriyon rahimde 3 gün daha çoğalacakki onların lk transfer olduğu büyüklüğe gelsin. yani 5. gün blastokist transferi olan birinin 7. gün pozitif görmesi senin 9. gün pozitif görmenle eş değer. Benim 2 taneydi. inş. ikiside tutunmuştur. çünkü inan bir daha uğraşacak gücü bulamıyorum kendimde

kalbini ferah tut canim,insallah oldu bu defa
ohh masallah hemde 2 tane,insallah ikiz annesi oluruz,benimde 2 tane 1.kalite dedi doktorum 8 hucreliydi..pek anlamiyorum bu bolunmelerden ..))
lutfen kan degerinide bildir,merak ediyorum

kalbini ferah tut canim,insallah oldu bu defa
ohh masallah hemde 2 tane,insallah ikiz annesi oluruz,benimde 2 tane 1.kalite dedi doktorum 8 hucreliydi..pek anlamiyorum bu bolunmelerden ..))
lutfen kan degerinide bildir,merak ediyorum

tmm bildireceğim mutlaka

slm arkdaşlar,aranıza yeni katıldım iikide katılmışım:)
Bugun 6.gunum yine bende de tik yok..arada bi sağ göğsümde sızı ve nadiren karnımda sancı hissediyorum kısa süreli ve içimi aniden bir hüzün kaplıyor,dua ediyorum hemen geçiyor:) ... birde çok duygusallaştım sürekli ağlıyorum,ama adet döneminden 1 hafta öncem hep böyle geçer...başkada belirti yok..... 25 marttta testim var,ama dayanamayıp bugün yarın idrar testi yapabilirim...sizce 2 gün önce kan testi yaptırsam bişiler belli olur mu?

slm arkadaşlar benimde sonucu ögrenmeme 1 saat kaldı dua edin banaaaaa..

bir saat geçmiş sonucun çıkmaımı acaba bide kaçıncı gün embriyosuydu? merakla bekliyorum sonucunu. rabbim herşeyin hayırlısını gönlünün muradını versin inş.

bir saat geçmiş sonucun çıkmaımı acaba bide kaçıncı gün embriyosuydu? merakla bekliyorum sonucunu. rabbim herşeyin hayırlısını gönlünün muradını versin inş.

3.gün embriyosuydu inşallah rabbim herkezin yüünü güldürsün

mmelisciğim gözün aydın diyim. rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş. Perşembe günüde bolbol katlanmış bi sonuç alırsın inş. benimde test günüm yarın

mmelisciğim gözün aydın diyim. rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş. Perşembe günüde bolbol katlanmış bi sonuç alırsın inş. benimde test günüm yarın

amin canım inşallah inşallah .isteyen herkeze inşallah

ben geldimmmmmmmmmm ama snuççççççççççççççç:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

inşallah pozitif gözüküyo perşembe bidaha bakılacak

oleyyyyyyyyyyyyyy oleeyyyyyyyyyyyyyy masallah tebrikler canim ya,ne kadar sevindim bilemezsin

gozunuz aydin,hayirlisiyla kucaginada alirsin insallah,sorunsuz bi gebelik temenni ederim allahtan canim

ee hemen dokul bakalim belirtileri..))))) detayli istiyorum ama
ha degerin kac cikti

canim insallah positif haberler alman dilegiyle..
o ruh degisim hali bendede var,aglamak istiyorum,surekli gerginim,esime catiyorum.))) bu kesinlikle aldigimiz ilaclardan,insallah gececek canim
bi abdest alip yasin okuyorum hemen kendimi toparliyorum vallaha
neyse az kaldi akmi karami gorecegiz..)))))))
senin kacinci gun embriyosu? ve kactane konuldu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…