Allah gönlüne göre versin inşallah ikiz olur sağlıklı bir şekildeKorkma canım iki gün sonra tekrar ver artarak devam ediyorsa sıkıntı yok dedi doktor bugün 21 gün oldu transfer olalı değerim 1000 çıktı bende ikiz istiyordum ama galiba bi tane tuttu doktora gidicem yarın sende haber ver durumu
Çok şükür canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBenimde bugün 12. Gün 257 çıktı çok şükür canım muhtemelen cumarteside test vericem ve bitircez artık
Canım değer değişiyor ben de çift embriyontransferi yapılmıştı 10. Gün 302 çıkmıştı sonuç sonra 700 küsürlerde 12. Gün çıkmıştı ama tek gebelik oldu. Şimdi çok şükür 3 aylık oldu bebiş. Hayırlı olsun size de. Darısı güzel kalp atışlarını duymayaTüp bebek tedavisi yaptım transferimin 6 günü silik bi çizgi çıktı normalde 12. Gün gitmem lazım ama dayanamadım 10.günde beta hcg baktırdım sonuç 147.2 çıktı ikiz gebelik midir yoksa tek mi ikiz transfer oldumda
Amin inşallah canım sağlıkla kucağına al bana almak nasip olmadıAy kızlar hayırlı olsun. Darısı başıma inşallah
Amin inşallah canım sağlıkla kucağına al bana almak nasip olmadı
Öyle canım haber ver inş hayırlı haberler alırsınRabbim inşallah hayırlısıyla nasip etsin. Lütfen moralini bozma. Geç olsun güç olmasın. Bakalım bende bayramda kan vereceğim.
Öyle canım haber ver inş hayırlı haberler alırsınBayram şekerin olur
Bugün transferin kaçıncı günüÖyle canım haber ver inş hayırlı haberler alırsınBayram şekerin olur
Bugün transferin kaçıncı günü
Bugün transferin kaçıncı günü
Hayırlısı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin1 nisan pazartesi saat 13:00deydi transfer.
Yani 4
Merhaba durumunuzu gördüm merak ettim çift mi tuttu sizin acaba aynı durumdayım değerlerim 10. Gün 465, 12. Gün 775 ikiz mi merak ediyorumHayırlısı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuydu acabaMerhaba durumunuzu gördüm merak ettim çift mi tuttu sizin acaba aynı durumdayım değerlerim 10. Gün 465, 12. Gün 775 ikiz mi merak ediyorum
5. Gün embriyosuHayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuydu acaba
Hayırlı olsun teşekkürler5. Gün embriyosu
Maalesef bebeklerimin kalbi durdu 7 haftalıkken çift ti tek dediler ama biti düştü kese kalınca ikiz olduğu anlaşıldı oda kürtaj olmak zorunda kaldım sağlıkla alın kucağınızaMerhaba durumunuzu gördüm merak ettim çift mi tuttu sizin acaba aynı durumdayım değerlerim 10. Gün 465, 12. Gün 775 ikiz mi merak ediyorum
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba ?Canım senin artarak devam etti degilmi benimde 10.gun 97.77 ciktida düşük mü diye korktum biraz