• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferimden sonra ilk günüm

yaseminy3392

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
47
35
18
35
ramazanın ilk günü haber alacağım gün nolur dua edin tanıdıklarımdan kimsenin haberi yok ne heycanımı ne hüznümü eşimden başka kmseyle paylaşmıyorum. şuan tranferinizi nasıl geçiyorsunuz banada yazın :)

ramazanın ilk günü haber alacağım gün nolur dua edin tanıdıklarımdan kimsenin haberi yok ne heycanımı ne hüznümü eşimden başka kmseyle paylaşmıyorum. şuan tranferinizi nasıl geçiyorsunuz banada yazın :)
Canım tedavın hayırlı ugurlu olsun , yalnız kalma her zaman yaz ıcını dök , ınsallah Rabbım nasıp eder

Bende 15 gün sonra başlıyorum, tup bebege en çok yumurta toplamada verilen anestezi tedirgin ediyor bana anlatır mısınız nasıl oluyor bayılma ani

Bende 15 gün sonra başlıyorum, tup bebege en çok yumurta toplamada verilen anestezi tedirgin ediyor bana anlatır mısınız nasıl oluyor bayılma ani
Canım merhaba , ah keske senın yerıne bana verseler anesteZi :halay:müdavımı olanlar varmıs dıye duyuyordum bırıde benım. Cok güzel bır duygu bılmıyorum bende mı var bi anormallık ama cok hosuma gıdıyor :) kesınlıkle korkulacak bır sey yok bır anda gıdıyorsun zaten

Canım merhaba , ah keske senın yerıne bana verseler anesteZi :halay:müdavımı olanlar varmıs dıye duyuyordum bırıde benım. Cok güzel bır duygu bılmıyorum bende mı var bi anormallık ama cok hosuma gıdıyor :) kesınlıkle korkulacak bır sey yok bır anda gıdıyorsun zaten
Peki tup bebeğin en zor kısmı hangisi

Benim panik atagim var da o yüzden soruyorum
Canım gecmıs olsun , hıc panik olma yani gercekten panıkleyecegın bır durum yok . Cogu zaman haber bıle verılmıyor zaten bır uyusukluk hıssedıyorsun 10 sanıye ıcınde gozun kapanıyor . Tup bebekte normal tedavi sırasında benı yoran bır sey olmadı hanı en cok yoran dersen yumurta toplamadan once yumurtalar asırı uyarıldıgı ıcın agrım olmustu o kadar . Bol şans dılerım

Bayılırken nefes kesilmesi ve baş dönmesi oluyor mu yoksa normal uykuya dalar gibi mi
Bayılırken nefes kesılmesı olmuyor , zaten ıgneyı yaptıktan sonra uyuman o kadar cabuk oluyor kı hanı o 1 2 sanıyede hıssettıgın kendınden gecme gıbı.

Anladım çok tsk ederim dualarım sizlerle
Rica ederım canım ne demek , baska yardımcı olabılecegım bır konu olursa cekınmeden sorabılırsın . Ben artık aon aşamadayım inşallah yarın değerım katlanırsa hamıleyım dıyebılecegım . Rabbım her bırımıze nasıp eylesin sanırım kucagıma aldıgımda anca emın olacagım . Allah senınde yardımcın olsun

Rica ederım canım ne demek , baska yardımcı olabılecegım bır konu olursa cekınmeden sorabılırsın . Ben artık aon aşamadayım inşallah yarın değerım katlanırsa hamıleyım dıyebılecegım . Rabbım her bırımıze nasıp eylesin sanırım kucagıma aldıgımda anca emın olacagım . Allah senınde yardımcın olsun
hayırlı haberlerini bizede veer :) ben yüksek ihtimal yarın haberi alıcam bir gün erkene çektm Ramazan ayı olduğndan :)

Back