- 24 Kasım 2015
- 47
- 35
- 18
- 35
- Konu Sahibi yaseminy3392
İşAllah ya rabbim yardm ederInsallah sonu guzel olacak canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşAllah ya rabbim yardm ederInsallah sonu guzel olacak canim
Ben biliyordum zaten . Cok cok sevindim canim Allah kucagina almayida nasip etsin . Hadi bakalim degerinde katlanarak artsinKIZLAR İDRAR TESTİ YAPTIM MERAKIMA YENİK DÜŞÜP EŞİM YOK DİYE AĞLADIĞIMI SANDI POZİTİF ÇIKTI C.TESİ SABAH KAN TESTİNE GİDİCEĞİM HAYIRLISIYLA
Ben biliyordum zaten . Cok cok sevindim canim Allah kucagina almayida nasip etsin . Hadi bakalim degerinde katlanarak artsin
İnanılmaz bir duygu rabbime ne kadar şükretsem azAllah gonlune gore versin. Rabbim isteyen dileyen herkese bu duyguyu tattirsin.
Ya cok sevindim hayirli olsun.kac gun olmustuKIZLAR İDRAR TESTİ YAPTIM MERAKIMA YENİK DÜŞÜP EŞİM YOK DİYE AĞLADIĞIMI SANDI POZİTİF ÇIKTI C.TESİ SABAH KAN TESTİNE GİDİCEĞİM HAYIRLISIYLA
Bugn 7 günümdüYa cok sevindim hayirli olsun.kac gun olmustu
Bugn 7 günümdüYa cok sevindim hayirli olsun.kac gun olmustu
Cok sukur canim . Yarın degıl mıydı o yuzden sormadım . Kac cıktı degerın ve kac embrıyo transfer edıldı? Ramazandan once mutlu haberı aldınızz süper süper süperKızlar kan testimde pozitif Allahım yardım etti
Bn idrar testi yaptrnca kan testinide 1 gün erkene alıp gittim 1 embriyo transfer yapıldı 103 çıktı değerim 8. Gündü bugn yapıldığı günüdü sayarsak 9 idi . 3 tane dondurmuştkCok sukur canim . Yarın degıl mıydı o yuzden sormadım . Kac cıktı degerın ve kac embrıyo transfer edıldı? Ramazandan once mutlu haberı aldınızz süper süper süper
Degerinde guzelBn idrar testi yaptrnca kan testinide 1 gün erkene alıp gittim 1 embriyo transfer yapıldı 103 çıktı değerim 8. Gündü bugn yapıldığı günüdü sayarsak 9 idi . 3 tane dondurmuştk
Amin amin aminnn Rabbim inşAllah hepimize kucağımıza almayı nasip etsinDegerinde guzel
Cikmis canim
Masallah katlanarak artsin o zaman