Transfere 2 gün

Busrapink

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2023
216
116
Kızlar çarşamba transfer planlandı. Değişik duygular içindeyim. Nasıl olcak gitcek gibisine. Tabi tedirginlikte var nasıl davranayım dikkat edeyim gibisine transfer sonrasında. Olcak mı olmicak mı vs. Sizde nasıl durumlar? Benim gibi çarşamba transfer olacak var mı? Neler yapıyorsunuz? Heyecanınızı odağınızı nasıl dağıtıyorsunuz? Transfer sonrasını nasıl planladınız?

Kızlar çarşamba transfer planlandı. Değişik duygular içindeyim. Nasıl olcak gitcek gibisine. Tabi tedirginlikte var nasıl davranayım dikkat edeyim gibisine transfer sonrasında. Olcak mı olmicak mı vs. Sizde nasıl durumlar? Benim gibi çarşamba transfer olacak var mı? Neler yapıyorsunuz? Heyecanınızı odağınızı nasıl dağıtıyorsunuz? Transfer sonrasını nasıl planladınız?
İlk transferiniz mi ☺️ merak etmeyin öncelikle acı olmuyor hiç. Muayene olur gibi oluyor beş dk da bitiyor. Sadece bu işlemin ameliyathanede yapılması beni germişti jssjjd inşallah son transferiniz olur da sağlıklı bir şekilde tutunur. Heyecan güzeldir heyecanınızı dağıtmaya çalışmayın anın tadını çıkarın. Transfer sonrası ufak ufak da olsa ev işi yapmayı düşünmüyorum mecbur yemek yapıcam mesela. Küçük temcerelerle. Kendimi yormamaya çalışıp test günümü bekliycem kısmetse. Kpss derdim var çok, bir iki gün sadece dinlenip sonrasında 20 şer dk kendimi yormadan masada ders çalışıcam. Öyle işte kitap okuyabilirsiniz dizi film izleyebilirsiniz.. küçük yürüyüşler yapabilirsiniz sevdiğiniz tatlıyı yiyebilirsiniz 😌💖

İnşaAllah Rabbim hayırla sağlıkla nasip eder gönlünüzden geçenleri.

Transferde birşey hissetmedim çünkü anestezili olmuştu.

Bende tüp bebekle gebe kaldım ve sezeryanıma 9 gün kaldı.

Transferden sonra hiçbirşeyi değiştirmedim beslenmem hariç.

Günlük hayatıma devam ettim ve yatmadım.

Bol bol yeşil mercimek- somon tükettim.

Sağlıklı beslenmeye dikkat edin.

Kendinizi kısıtlayıp streslenmeyin. Süreklide hasta gibi yatmayın çünkü faydası yok tutunmasına.

tatluboncuk tatluboncuk ve ben de çarşamba günü transfer olacağız. Benim ilk deneyimim olacak. Zamanı nasıl geçiririm inan hiç bilmiyorum. Normalde çalışıyorum ama kendi işim olduğu için bir müddet gitmeyi düşünmüyorum. Biraz daha keyifli geçirmek istiyorum bu vakti. Yatmak değil elbet bu bahsettiğim gezmek alışveriş yapmak gibi 🫣☺️

İnşaAllah Rabbim hayırla sağlıkla nasip eder gönlünüzden geçenleri.

Transferde birşey hissetmedim çünkü anestezili olmuştu.

Bende tüp bebekle gebe kaldım ve sezeryanıma 9 gün kaldı.

Transferden sonra hiçbirşeyi değiştirmedim beslenmem hariç.

Günlük hayatıma devam ettim ve yatmadım.

Bol bol yeşil mercimek- somon tükettim.

Sağlıklı beslenmeye dikkat edin.

Kendinizi kısıtlayıp streslenmeyin. Süreklide hasta gibi yatmayın çünkü faydası yok tutunmasına.
Merhaba lekelenme yada kanama yaşadınız mı acaba ilk 12. Haftaya kadar

tatluboncuk tatluboncuk ve ben de çarşamba günü transfer olacağız. Benim ilk deneyimim olacak. Zamanı nasıl geçiririm inan hiç bilmiyorum. Normalde çalışıyorum ama kendi işim olduğu için bir müddet gitmeyi düşünmüyorum. Biraz daha keyifli geçirmek istiyorum bu vakti. Yatmak değil elbet bu bahsettiğim gezmek alışveriş yapmak gibi 🫣☺️
Bende aynı durumdayım burdan haberleşelim :)

X