transferden sonra yatmak gerekirmi.....

AayseA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
117
0
annem ve kardeşim bana yataktan çıkma diyorlar bir faydası olurmu sizce.....dr gerek yok hareketlerine dikkat et ağır kaldırma yeter diyo anlatamıyorum bunlara... transferi olanlar siz neler yaptınız .....

2-3 gün yatmak gerekiyor
ama öyle ağır hasta modunda değil
iş güç yapmayacaksın uzat ayağını al eline kumandanı daha ne istiyorsun 3 gün kraliçe modu :)

canım ilk denememde 1 hafta yattım tutmadı 2. denememde 4 gün yattım kimyasal gebelik oldu 3 4 gün yat yeterli fazla yatarsan kendini dinlersin kafanı dağıtırsan tutar bol şans

kızlar doktorlar çok yorulmayın ama 1. günden sonra günlük rutininize dönün diyorlar. sonra rahime kan gitmiyormuş ve yine embriyo tutunamıyormuş. yani yorulmadan her işi yapacaksınız dolaşacaksınız yemeğinizi vs alacaksınız hatta çıkıp olaşacaksınız.

ben ilk denemede 12 gün yattım hadi canım demeyin sadece yemek yemek için günde 3 kere yatagın içinde yarımşar saat oturuyodum ve tutmadı..
şimdi ikinci deneme cumartesi oldu transfer 14:30da 17:10 kadar falan transfer olduğum yatakta hareketsiz yattım daha sonra hastanede kaldım o gün akiam 22:00 kadar sırt üstü dizlerim kırık yattım 2 kere odada ve koridorda biraz gezindim.. bugün 3 gün saat olarak 48 saat bugün öglen oldu dogru düzgün yatmıyorum oturuyorum kalkıyorum evde dolaşıyorum yavaş hareketle asla agır kaldırmıyorum kapı acmıyroum sadece sifona falan basıyorum.. bugün klinikten aradılar sakın hareketsiz kalma dediler döllenmenin 6.günü tutunma olurmuş.. eger metabolizma durursa , kan dolaşımı durursa bebek nereye tutacakmış agır kaldırmamak lazımmış tutunması için vucudun dinlenik olması lazımmış sadece ..

ben iki denememdede öyle uzun uzun yatmadım iki gün dikkat ediyordum ilki tutunmadı ikincisi tuttu.bence ağır iş yapma yeter ben 3. gün çalışmaya başlamıştım bile oldukçada yorucu ve yoğun bir işim var.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah bebeğini

Adet olucam ben galiba erkenden ya Allahımm genemi olmadıı

gulencim lutfen stres yapma adet filan olmucaksin insallahhhh bu sefer olucak ilk gunler agri sizi olabiliyor :teselli:

bence iyice dinlen yürüyüs yada ne bileyim aman bakkaldan sunu alayim birsey olmaz felan deme sonucunu alana kadar bir bardak dahi kaldirma derim ben öyle aptallik yaptim ve tabiki bide üstüne kardesim felc gecirdigini duyduktan tam bes dakika sonra ikizlerimi kaybettim üzüntüden sana SIKINTI verecek hersey den uzak durmaya calis canim benim

canim cok gecmis olsun sana ve kardesine insallah iyidir su anda kardesin

oncelikle gozun aydin canim ben senin ne is yaptigini merak ettim benimde isim agir gibi aslinda birbucuk iki yas grubuna bakiyorum anaokulunda surekli hareket halindeyim yani kac gun izin alsam transferden sonra diye dusunuyorum onun icin sordum sen nasil bir iste calisyorsun simdiden tesekkur ederim

annem ve kardeşim bana yataktan çıkma diyorlar bir faydası olurmu sizce.....dr gerek yok hareketlerine dikkat et ağır kaldırma yeter diyo anlatamıyorum bunlara... transferi olanlar siz neler yaptınız .....

canım merhaba ben hastanede sadece 20 dk yattım sonra yürüyerek geldim eve iş güç bide misafir ağırladım kendinizi yatalak gibi yatağa bağlamayın bence olcak olduktan sonra oluyor ben sadece hastanede yattığımla kaldım 2-3 gün sonrada işe başladım 4 üde tuttu tatlım sadece ağır kaldırmadım çok ağır iş yapmadım okadar hani derlerya sakınan göze çöp batar bende bu düşünceden yanayım

bncecanım hiç sıkma kendini canın nasıl istiyorsa öle yap.sadece çok ağır kaldırma derim.ben birincide hep yattım hiç bi faydası olmadı

kızlar bende ilk denememde hep yattım sonuğ negatif 2.de nasıl yaparım bilmiyorum benim bir arkadaşım 2. denemesinde hiç kalkmadan yattı çoraplarını dahi yanındakiler giydirdi hiç bir şey yapmadı 12 gün boyunca sırt üstü yattı dönmedi bile ve sonunda sabrının mükafatını anldı ay sonunda doğumu var oğlu olacak Allahım hepimize nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

o kadar çok yatıncada nasıl oluyor ben bilmiyorum ya kan dolaşımı duruyormuş benim bugün 3. günüm galiba transfer olunan gün 0 sayılıyorsa arayıp yatma diye uyarıyor klinik doktorum hareketsiz kalma bu sefer diyor

Ben ilkinde bir iki gün uzandım sadece yemek ve banyo için kalktım sonra yavaş yavaş yürüyüşlere bile çıktım tutmuştu bir tanesi kalp atışını alamadık aldırmak zorunda kaldık o ayrı. Arkadaşlar en iyisi ortasını bulmak bence sakince yaşayıp mutlu olduğumuz şeyleri yapmak 12 gün boyunca yatmak bir süre sonra rahatsızlık vermeye başlıycak gibi geliyor bana. Hızlı hareket etmeden yormadan kendimizi bir kaç gün sonra normal hayata dönülmeli.

kızlar ben hep yattım biliomusunuz çünkü bende düşük riskide çıktı malum ikiz gebelik..kanamalarım oluo ara araa ve hala yatiorum... (( ama herşey minişlerim için...

çok teşekkürler kızlar doğru yolda olduğumu biliyodum sadece dikkat edicez ağır kaldırmıycaz bu defa tutacağına inanıyorum inş 3 tane sağlıklı embriyom var hepimizin rabbim kalbine göre versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…