Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence iyice dinlen yürüyüs yada ne bileyim aman bakkaldan sunu alayim birsey olmaz felan deme sonucunu alana kadar bir bardak dahi kaldirma derim ben öyle aptallik yaptim ve tabiki bide üstüne kardesim felc gecirdigini duyduktan tam bes dakika sonra ikizlerimi kaybettim üzüntüden sana SIKINTI verecek hersey den uzak durmaya calis canim benim
ben iki denememdede öyle uzun uzun yatmadım iki gün dikkat ediyordum ilki tutunmadı ikincisi tuttu.bence ağır iş yapma yeter ben 3. gün çalışmaya başlamıştım bile oldukçada yorucu ve yoğun bir işim var.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah bebeğini
annem ve kardeşim bana yataktan çıkma diyorlar bir faydası olurmu sizce.....dr gerek yok hareketlerine dikkat et ağır kaldırma yeter diyo anlatamıyorum bunlara... transferi olanlar siz neler yaptınız .....
bncecanım hiç sıkma kendini canın nasıl istiyorsa öle yap.sadece çok ağır kaldırma derim.ben birincide hep yattım hiç bi faydası olmadı