Ahhh cok guzel, hayirli ugurlu olsun saglikli cozuldugune sevindim.benimde 1.gunum bugun.24 saat once aldim bebisimi.dondurulmus transferin yapildi.yalniz sirtim ve belim kopacak gibi.cok agriyor.yatmaktan sanirim.bugun de biraz dinlenip yarin artik normal hayata donucem
Sakin ol, ben cok sakinim ilk denememde cok kotuydum ve bana hic cift embriyo sansi vermediler 31 yaaindayim normal yollardan olmuyor amcak 3 denemede bana cift embriyo koyabileceklerini soylediler tabi ki bunu istemiyorum su an. Litfen sakin kal kendine cicek al mum yak surekli biseyler ic sakiz cigne ama gergin olma en kotu ihtimalin su an oldugunu dusun yapacak bisey yok. Olmadiysa olmadi olduysa oldu elimizden bisey gelmiyo ve sakin olmayarak kendimize cok zararimiz dokunur. O yuzden yokmus gibi davranSonuc günü yaklastikca sinirim gerginlgm artmaya başladi.zaman hiic gecmez oldu.tahlil yapacamda eczabe yokki yakinda
Esimde hayatta almaz.
Of sizde boylemsnz .benmi cok strese girdm.umarim tutunmuştur.1.kalite 5.gün embriyosu dedi doktor.sandin yüksek dedi.2 tanekoydu
Tek yada çift farketmiyo canım allah ol derse tekke olur iki tane koyarlar hiç tutmaz bilemeyiz canim ben cok siteyi çift koyun diye doktor tek daha iyi dedi benimkide 3.gun 1.kalite şans insallah bize gulmustur canim az kaldıSakin ol, ben cok sakinim ilk denememde cok kotuydum ve bana hic cift embriyo sansi vermediler 31 yaaindayim normal yollardan olmuyor amcak 3 denemede bana cift embriyo koyabileceklerini soylediler tabi ki bunu istemiyorum su an. Litfen sakin kal kendine cicek al mum yak surekli biseyler ic sakiz cigne ama gergin olma en kotu ihtimalin su an oldugunu dusun yapacak bisey yok. Olmadiysa olmadi olduysa oldu elimizden bisey gelmiyo ve sakin olmayarak kendimize cok zararimiz dokunur. O yuzden yokmus gibi davran
Cok heyecanlı bir bekleyiş galiba 5.gun embriyosu insallah ilk denemeden hamile kalirsin canim ilk üç gün çok önemli canim elinden geldiğince dinlen canimctesi günü benimde trasnferim olacak kızlar yakında bende aranızda beklemede olucam kısmetse
Hosgeldin allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin :) hic heyecanlanmak yok gayet sakiniz. Kaslar yukari burunlar havaya dudaklar tebessumle hadi bakalim :))) kendinize bir buket cicek alin onu seyredinctesi günü benimde trasnferim olacak kızlar yakında bende aranızda beklemede olucam kısmetse
Hakkaten ya ilk 3 gun cok cok onemli ben hic hareketsiz yattim, daha bugun kalktim ayaga. Bi tuvalete kalkiyodum yemegi bile koltukta yiyorum. Valla kim ne derse desin yatmak rahatlatiyo ise falan gitmeyin yemek yapmayin is yapmayin yerleri supurmeyin toz almayin ahahhahahah sakiiiinnnnnCok heyecanlı bir bekleyiş galiba 5.gun embriyosu insallah ilk denemeden hamile kalirsin canim ilk üç gün çok önemli canim elinden geldiğince dinlen canim
Ben eve geldikten sonra bir ağlamaya başladım neden agladigimida bilmiyorum cuma test olacak galiba o yüzden agladim bilmiyorum valla bir mutluyum bi kötüyüm anlamadım offfHakkaten ya ilk 3 gun cok cok onemli ben hic hareketsiz yattim, daha bugun kalktim ayaga. Bi tuvalete kalkiyodum yemegi bile koltukta yiyorum. Valla kim ne derse desin yatmak rahatlatiyo ise falan gitmeyin yemek yapmayin is yapmayin yerleri supurmeyin toz almayin ahahhahahah sakiiiinnnnn
Sakin bi daha aglama sakin. Kanaman olmasin. Cok iyi ol cok mutlu ol cumayi iple cekiyoruz sakin ol guzeller guzeli bi anne olacaksinBen eve geldikten sonra bir ağlamaya başladım neden agladigimida bilmiyorum cuma test olacak galiba o yüzden agladim bilmiyorum valla bir mutluyum bi kötüyüm anlamadım offf
Insallah canim benim hicbisey yoktu birden ağlamaya başladım galiba ben cok korkuyorum oyuzden böyleyim allah hepimuze bu güzel duyguyu nasip etsin canimSakin bi daha aglama sakin. Kanaman olmasin. Cok iyi ol cok mutlu ol cumayi iple cekiyoruz sakin ol guzeller guzeli bi anne olacaksin
Burdan beni okuyan herkesssss kizlar sakin aglamayin bu cok onemli hep pozitif enerji.Insallah canim benim hicbisey yoktu birden ağlamaya başladım galiba ben cok korkuyorum oyuzden böyleyim allah hepimuze bu güzel duyguyu nasip etsin canim
Ya bu umutsuzluk tan değil canim birden oldu biraz korkuyorum galiba oyuzden oyle olduBurdan beni okuyan herkesssss kizlar sakin aglamayin bu cok onemli hep pozitif enerji.
Hic olmazsa diye düşünme test gününe kadar hamileyiz canim insallah pozitif sonuclarla döneriz yuzumuz guler canim benim Evrene olumlu msj gonderiyoruz canimherşey kafada biter. hayret ben heyecanlı değilim, olmazsa B planım yok. çok üzülücem biliyorum, ama şu an mutluluktan bile ağlamak yok kendimi ağlamaya kilitledim, ilk seferi ağlama krizi yüzünden tutmadı.
:)Hic olmazsa diye düşünme test gününe kadar hamileyiz canim insallah pozitif sonuclarla döneriz yuzumuz guler canim benim Evrene olumlu msj gonderiyoruz canim
amin canım inşşş iki emriyo koydurmak istiyorum bakalım yarından sonra trasnferim olacakCok heyecanlı bir bekleyiş galiba 5.gun embriyosu insallah ilk denemeden hamile kalirsin canim ilk üç gün çok önemli canim elinden geldiğince dinlen canim
haha aynen öyle canım valla bu dönemde şımartıcam kendimi 1 hafta rapor almayı düşünüyorum zaten evde bol bol yatıcam 10. gün zaten test yapsam çıkar sanırm sonucu öğrenir işe öyle gelirimHosgeldin allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin :) hic heyecanlanmak yok gayet sakiniz. Kaslar yukari burunlar havaya dudaklar tebessumle hadi bakalim :))) kendinize bir buket cicek alin onu seyredin
10. Gun cikiyormus. Benim 5 gun var dahaamin canım inşşş iki emriyo koydurmak istiyorum bakalım yarından sonra trasnferim olacak
haha aynen öyle canım valla bu dönemde şımartıcam kendimi 1 hafta rapor almayı düşünüyorum zaten evde bol bol yatıcam 10. gün zaten test yapsam çıkar sanırm sonucu öğrenir işe öyle gelirim
bişeycik kalmamış canım hayırlı haberler olsun inşşş10. Gun cikiyormus. Benim 5 gun var daha
Insallah hepimize hayirli haberler gelirbişeycik kalmamış canım hayırlı haberler olsun inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?