transferden sonra vücuttaki değişimler

tugbahls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
89
49
88
37
arkadaşlar merhaba transferin 3.günündeyim vucudumda bi kırgınlık arada batmalar ateş basmaları geceleri bi ter falan basıyo sizede öyle oluyor mu? sanki grip olacakmışım gibi bi his

Evet kızlar bende yazıp sizinle paylaşmak istiyorum.Ben 38 yaşındayım ve bu 2. denemem.Umut tüp bebekte geçen cuma 3 tane embriyo yerleştirildi.Aradan 6 gün geçti.Ve şimdi karınımda sanki arada bir iğne batması gibi sancılar,arada bir bel ağrısı ve el ayak yanması çok yaşıyorum.Bazen olumlu bazen olumsuz düşünüyorum.Her dakika kendime bebişime kavuşcam diye dua ediyorum. Bu yaşadıklarım nedir sizce?Bu duyguları yaşayanların öğütlerine ihtiyacım var:))

arkadaşım benimde 4.günüm yalnız değilsin banada arada batmalar oluypr.. o yanmaları bende yaşıyorum.. kimisi ilaçtan diyor

Bnmde 4.günüm beklemedyjm.kasik agrisi batmalar 2 gundürde ayaklarim buz gbi

Benimde bugün 3.gunum ateş basiyo elim ayagım yanıyor goguslerim çok şişti tabi şimdiden belli olurmu bilmiyorum ama çok heyecanliyim

bu konu başlığına bayıldım kızlar. bu benim 2. tüp bebek denemem. transferimin 4. günü hissiyatlar aynı :)

çok agrılı geçmiyor, ama mevcut şişkinlikler agrılar çok normal testim 10.kasım.2015 te. sizin sonuçlarınız nasıl çıktı ? vakit geldi mi ?

Tabiki yazarım canim cok heyecanliyim ve korkuyorum
korkma, birbirimizden farkımız yokben de salı günü test yapıcam. lütfen korkma, olursa olmuştur olmadıysa olmamıştır, allah hepimize sabır versin, bizler gibi çok kez deneme yapan parası pulu umudu bitmiş binlerce kadın var. allah sabır versin, şimdilik hiç korkma, derin nefes al cumayı bekle. olumsuz bile olsa senin için yaşayan senden daha çok kahrolan insanları düşün güçlü ol. öperim yanaklarından

Insallah olumlu olacak diye düşünüyorum bebeğim tutunmustur insallah bekliyorum cumayi canim test yapamıyorum esim izin vermiyo hastanede yapacaz diyo

Insallah olumlu olacak diye düşünüyorum bebeğim tutunmustur insallah bekliyorum cumayi canim test yapamıyorum esim izin vermiyo hastanede yapacaz diyo
Test yapmamak icin ben de kendimi zor tutuyorum yapmayalim bence de :))) doktorlar kesinlikle olmaz diyor. Cunku zaten su an negatif cikar psikolojin mahfolur azicik daha sabir

Test yapmamak icin ben de kendimi zor tutuyorum yapmayalim bence de :))) doktorlar kesinlikle olmaz diyor. Cunku zaten su an negatif cikar psikolojin mahfolur azicik daha sabir
Yapmayacağım esim izin vermiyo ya benim bugün çok bulantin var psikolojik mi bilmiyorum ama yemekten sonra çok kötü oldum cuma hemen gelsin

benimde 1.gunum bugun.24 saat once aldim bebisimi.dondurulmus transferin yapildi.yalniz sirtim ve belim kopacak gibi.cok agriyor.yatmaktan sanirim.bugun de biraz dinlenip yarin artik normal hayata donucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…