- 22 Mayıs 2016
- 351
- 200
- 53
- Konu Sahibi hayallerim35
-
Merhaba kızlar. Bugün transferin 11. Günü. Yarin kan tahlilim var. Dun dayanamadım ve esime gebelik testi aldırdım. 5dk içinde ikinci cizgi silik çıktı. Hatta esim gormekte zorlandı.Uc yıldır bu cizgiyi hic gormemistim. Bu sabah ikinci testi de yaptım. Yine ilk dakikada hayal gibi görünen sonra silik çıkan ikinci çizgi. Yarin kanda negatif gormemek icin dua ediyorum. Cok umutlandim. Siz ne dersiniz?
İnşallah canim sende hayırlı cevaplar alırsın. Ben moralimi cok yuksek tuttum. Kyif aldigim seyleri yaptım. Hergun bi kase kabak cekirdegi ve bir dilim ananas yedim. Faydasi nasil oldu yarın gorup size yazarım.Sanıyorum pozitif sonuç. Ay inşallah öyledir. Genelde kendimden biliyorum şimdiye kadar bi sürü test yaptım ikinci çizgiyi hiç görmedim cnm. Umarım sen de kanda yarın güzel haberler alırsın. Bize de yaz Umut olsun. Benim transfer perşembe. 4 yumurtam döllenmiş.
Çizgi ne kadar silik bi foto koyabilirmisin canım?Merhaba kızlar. Bugün transferin 11. Günü. Yarin kan tahlilim var. Dun dayanamadım ve esime gebelik testi aldırdım. 5dk içinde ikinci cizgi silik çıktı. Hatta esim gormekte zorlandı.Uc yıldır bu cizgiyi hic gormemistim. Bu sabah ikinci testi de yaptım. Yine ilk dakikada hayal gibi görünen sonra silik çıkan ikinci çizgi. Yarin kanda negatif gormemek icin dua ediyorum. Cok umutlandim. Siz ne dersiniz?
Fotograf eklemeye çalışıyorum ama olmuyor nedense. Aslında baya ben gorebiliyorum.Çizgi ne kadar silik bi foto koyabilirmisin canım?
fotoğrafı tam test kadar keserek küçültürsen yükleyebilirsin canım boyuttan dolayı olmuyodurFotograf eklemeye çalışıyorum ama olmuyor nedense. Aslında baya ben gorebiliyorum.
İgne uc gunde bir progestan kabadan, gun asiri clexan kan sulandirici gobekten, birde 5. gun proluton ve ovitrelle yapıldı canim. Estrofem, ecopirin previt de günlük haplarımdi.Bi de transfer sonrası hiç iğne kullandın mı isimlerini yazar mısın?
Canım içlerinde hiç HCG iğnesi yok yani o çıkan çizgi senin bebeğinin çizgiziİgne uc gunde bir progestan kabadan, gun asiri clexan kan sulandirici gobekten, birde 5. gun proluton ve ovitrelle yapıldı canim. Estrofem, ecopirin previt de günlük haplarımdi.
Bugun bir an once gecsede sonucu ogrensem. Başka belirtiler de var sanki ama kondurmaya korkuyorum. Negatifi duyma ihtimalimi dusunuyorum hep. Belirtiler yuzunden annem de şüpheleniyor bende dr bi kıpırtı bir umut yerimde duramiyorum.Canım içlerinde hiç HCG iğnesi yok yani o çıkan çizgi senin bebeğinin çizgiziHadi güzel haberler alalım inşallah senden
İnşallah Allah gönlüne göre versinBugun bir an once gecsede sonucu ogrensem. Başka belirtiler de var sanki ama kondurmaya korkuyorum. Negatifi duyma ihtimalimi dusunuyorum hep. Belirtiler yuzunden annem de şüpheleniyor bende dr bi kıpırtı bir umut yerimde duramiyorum.
Gözün aydın canımSonuc pozitif ama degerim dusuk çıktı. Cumaya yukselir insallah. Silik çizgi bos değilmiş yani
Sagol canim 11.11 çıktıGözün aydın canımAllah tamamına erdirsin inşallah Kaç çıktı değerin düşük derken?
Geç tutunma olmuştur canım inşallah hayırlısıysa yükselir değerin stres yapmamaya çalışSagol canim 11.11 çıktı
Yarina yukselmezse iyi olmayacak. Korkuyorum
İnsallah canım yaa. Dua ediyorum hepGeç tutunma olmuştur canım inşallah hayırlısıysa yükselir değerin stres yapmamaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?