• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra idrar testinde silik çizgi

hayallerim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
351
200
53
Merhaba kızlar. Bugün transferin 11. Günü. Yarin kan tahlilim var. Dun dayanamadım ve esime gebelik testi aldırdım. 5dk içinde ikinci cizgi silik çıktı. Hatta esim gormekte zorlandı.Uc yıldır bu cizgiyi hic gormemistim. Bu sabah ikinci testi de yaptım. Yine ilk dakikada hayal gibi görünen sonra silik çıkan ikinci çizgi. Yarin kanda negatif gormemek icin dua ediyorum. Cok umutlandim. Siz ne dersiniz?

Merhaba kızlar. Bugün transferin 11. Günü. Yarin kan tahlilim var. Dun dayanamadım ve esime gebelik testi aldırdım. 5dk içinde ikinci cizgi silik çıktı. Hatta esim gormekte zorlandı.Uc yıldır bu cizgiyi hic gormemistim. Bu sabah ikinci testi de yaptım. Yine ilk dakikada hayal gibi görünen sonra silik çıkan ikinci çizgi. Yarin kanda negatif gormemek icin dua ediyorum. Cok umutlandim. Siz ne dersiniz?

Sanıyorum pozitif sonuç. Ay inşallah öyledir. Genelde kendimden biliyorum şimdiye kadar bi sürü test yaptım ikinci çizgiyi hiç görmedim cnm. Umarım sen de kanda yarın güzel haberler alırsın. Bize de yaz Umut olsun. Benim transfer perşembe. 4 yumurtam döllenmiş.

Sanıyorum pozitif sonuç. Ay inşallah öyledir. Genelde kendimden biliyorum şimdiye kadar bi sürü test yaptım ikinci çizgiyi hiç görmedim cnm. Umarım sen de kanda yarın güzel haberler alırsın. Bize de yaz Umut olsun. Benim transfer perşembe. 4 yumurtam döllenmiş.
İnşallah canim sende hayırlı cevaplar alırsın. Ben moralimi cok yuksek tuttum. Kyif aldigim seyleri yaptım. Hergun bi kase kabak cekirdegi ve bir dilim ananas yedim. Faydasi nasil oldu yarın gorup size yazarım.

Çizgi ne kadar silik bi foto koyabilirmisin canım?

İgne uc gunde bir progestan kabadan, gun asiri clexan kan sulandirici gobekten, birde 5. gun proluton ve ovitrelle yapıldı canim. Estrofem, ecopirin previt de günlük haplarımdi.
Canım içlerinde hiç HCG iğnesi yok yani o çıkan çizgi senin bebeğinin çizgizi :KK73::KK73::KK73::KK73: Hadi güzel haberler alalım inşallah senden :nazar::nazar::nazar:

Canım içlerinde hiç HCG iğnesi yok yani o çıkan çizgi senin bebeğinin çizgizi :KK73::KK73::KK73::KK73: Hadi güzel haberler alalım inşallah senden :nazar::nazar::nazar:
Bugun bir an once gecsede sonucu ogrensem. Başka belirtiler de var sanki ama kondurmaya korkuyorum. Negatifi duyma ihtimalimi dusunuyorum hep. Belirtiler yuzunden annem de şüpheleniyor bende dr bi kıpırtı bir umut yerimde duramiyorum.

Back