-
- Konu Sahibi sevgim benim
Ay çok şükür çok sevindim bende bu sabah test verdim 500,78 çıktı 15 gun sonra muayeneye çağırdılar beklemedeyim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinOhh çok şür rahatladım degerim 163 çıktı doktor hamilesin dedi üzerinden yük kalktı 2 gün sonra testi tekrat edecegiz ins hayirlisi olsun... senin durun nedir
Az önce predictor test yaptım, hayalet çizgi bile olmadı 7. GünAy çok şükür çok sevindim bende bu sabah test verdim 500,78 çıktı 15 gun sonra muayeneye çağırdılar beklemedeyim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Morelini bozma belkide bebeğin henüz tutunmamıştır sana geç döllenme olabilir burda bi arkadaşım kaç tane test yaptı evde hep negatif çıktı kan verdi 7.9.12 gün bugun son verdiği kan tahlilinde değer 143 çıktı pozitif hiç morelini bozma herkeste çıkmıyor demekkiAz önce predictor test yaptım, hayalet çizgi bile olmadı 7. Gün
İlk idrarla yapmadım ondan da olabilir mi sence etkisi olur muMorelini bozma belkide bebeğin henüz tutunmamıştır sana geç döllenme olabilir burda bi arkadaşım kaç tane test yaptı evde hep negatif çıktı kan verdi 7.9.12 gün bugun son verdiği kan tahlilinde değer 143 çıktı pozitif hiç morelini bozma herkeste çıkmıyor demekki
7. Gün 6.96Az önce predictor test yaptım, hayalet çizgi bile olmadı 7. Gün
Ben ilk idrarla yapmıştım 4. Gün sonra 5. Gün gün içerisinde idrarla yapmıştım 4. Gün gibi çıkmamıştı hiç morelini bozma pozitif düşün stres yapmaİlk idrarla yapmadım ondan da olabilir mi sence etkisi olur mu
Çok teşekkür ederimBen ilk idrarla yapmıştım 4. Gün sonra 5. Gün gün içerisinde idrarla yapmıştım 4. Gün gibi çıkmamıştı hiç morelini bozma pozitif düşün stres yapma
Yaa maşallah senin 5. Gün embriyosuydu demi değerin çok güzel belki ikizdir bana 2 tane 3. Gün embriyosu koydular keske benim ikiz olsa.. bn 2 gün sonra tekrar test yaptiricam ins sağlıkla kucağımıza alırızAy çok şükür çok sevindim bende bu sabah test verdim 500,78 çıktı 15 gun sonra muayeneye çağırdılar beklemedeyim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Benim 3. Gün embriyosu dondurulmuştu çözdüler 2 gün daha beklettiler bu durumda 5. Gün emriyosumu oldu anlamadım ama değerim yüksek çıktı bana 2 gün sonra test ver demediler ama neden acaba sadece aynı ilaçlara devam dediler 15 gün sonra muayeneye çağırdılarYaa maşallah senin 5. Gün embriyosuydu demi değerin çok güzel belki ikizdir bana 2 tane 3. Gün embriyosu koydular keske benim ikiz olsa.. bn 2 gün sonra tekrar test yaptiricam ins sağlıkla kucağımıza alırız
Banada ilaçlara devam dediler sanırım 15 gün sonra keseyi gormeye cagirmislardir seni.. bence senin 5. Gün embriyosu olmus aramzda cok fark varBenim 3. Gün embriyosu dondurulmuştu çözdüler 2 gün daha beklettiler bu durumda 5. Gün emriyosumu oldu anlamadım ama değerim yüksek çıktı bana 2 gün sonra test ver demediler ama neden acaba sadece aynı ilaçlara devam dediler 15 gün sonra muayeneye çağırdılar
Kacinci gün embriyosuydu canimKan verdik bekliyoruz
7. Gün 6.96
9. Gün 35 kusur
11. Gün 86 küsür
12. Gün eşime söyledim artik 12 de kan verdik çqy bahcesinde bekliyoruz dua edin inş guzel olsn sonra doktorun yanina gideriz inşallah
3. Gün embriyosu taze transfer edildi bugünki değerim 163Kacinci gün embriyosuydu canim
Maaşallah3. Gün embriyosu taze transfer edildi bugünki değerim 163
Maşallah aramıza hoş geldinMaaşallahbenim 3. Gün dondurulmuş embriyo 9. Gün 18.6 çıktı inşallah benim de yükselir
Merhaba transfer oldunuz mu acaba . Bende 22 temmuzda yumurta toplattim. 13 tane den 4 tanesini 3 gun dondurduk . Transfer olacağım zaman 2 gün bekletecekler 5. Güne gelmesini . Sizin gibi yani . İnşallah güzel haberler almissinizdirBenim 3. Gün embriyosu dondurulmuştu çözdüler 2 gün daha beklettiler bu durumda 5. Gün emriyosumu oldu anlamadım ama değerim yüksek çıktı bana 2 gün sonra test ver demediler ama neden acaba sadece aynı ilaçlara devam dediler 15 gün sonra muayeneye çağırdılar
Merhaba 20 temmuzda transfer oldum 12. Gün kan verdim pozitif 15 inde kontrolum varMerhaba transfer oldunuz mu acaba . Bende 22 temmuzda yumurta toplattim. 13 tane den 4 tanesini 3 gun dondurduk . Transfer olacağım zaman 2 gün bekletecekler 5. Güne gelmesini . Sizin gibi yani . İnşallah güzel haberler almissinizdir
3. Gün embriyosu taze transfer edildi bugünki değerim
Maşallah olsun çok güzel ilerlemişMa
Maşallah aramıza hoş geldinbnim 7. Gün 6.96 9. Gün 35 11. Gün 86 12. Gün 163 bazı arkadaşların çok yüksek ilerliyor ama bizim 3. Gün embriyisu diye sanirim önemli olan artması var şu anda bişeyler çok sevindim
Değerin çok güzel artmış. Maşallah olsun.Ma
Maşallah aramıza hoş geldinbnim 7. Gün 6.96 9. Gün 35 11. Gün 86 12. Gün 163 bazı arkadaşların çok yüksek ilerliyor ama bizim 3. Gün embriyisu diye sanirim önemli olan artması var şu anda bişeyler çok sevindim
Rabbım hayırla kucağınıza almayi nasip eder inşallah...Merhaba 20 temmuzda transfer oldum 12. Gün kan verdim pozitif 15 inde kontrolum var