Transferden sonra her gün test

Ohh çok şür rahatladım degerim 163 çıktı doktor hamilesin dedi üzerinden yük kalktı 2 gün sonra testi tekrat edecegiz ins hayirlisi olsun... senin durun nedir
Ay çok şükür çok sevindim bende bu sabah test verdim 500,78 çıktı 15 gun sonra muayeneye çağırdılar beklemedeyim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Az önce predictor test yaptım, hayalet çizgi bile olmadı 7. Gün
Morelini bozma belkide bebeğin henüz tutunmamıştır sana geç döllenme olabilir burda bi arkadaşım kaç tane test yaptı evde hep negatif çıktı kan verdi 7.9.12 gün bugun son verdiği kan tahlilinde değer 143 çıktı pozitif hiç morelini bozma herkeste çıkmıyor demekki

İlk idrarla yapmadım ondan da olabilir mi sence etkisi olur mu

Ay çok şükür çok sevindim bende bu sabah test verdim 500,78 çıktı 15 gun sonra muayeneye çağırdılar beklemedeyim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Yaa maşallah senin 5. Gün embriyosuydu demi değerin çok güzel belki ikizdir bana 2 tane 3. Gün embriyosu koydular keske benim ikiz olsa.. bn 2 gün sonra tekrar test yaptiricam ins sağlıkla kucağımıza alırız

Yaa maşallah senin 5. Gün embriyosuydu demi değerin çok güzel belki ikizdir bana 2 tane 3. Gün embriyosu koydular keske benim ikiz olsa.. bn 2 gün sonra tekrar test yaptiricam ins sağlıkla kucağımıza alırız
Benim 3. Gün embriyosu dondurulmuştu çözdüler 2 gün daha beklettiler bu durumda 5. Gün emriyosumu oldu anlamadım ama değerim yüksek çıktı bana 2 gün sonra test ver demediler ama neden acaba sadece aynı ilaçlara devam dediler 15 gün sonra muayeneye çağırdılar

Banada ilaçlara devam dediler sanırım 15 gün sonra keseyi gormeye cagirmislardir seni.. bence senin 5. Gün embriyosu olmus aramzda cok fark var

Ma
Maaşallah benim 3. Gün dondurulmuş embriyo 9. Gün 18.6 çıktı inşallah benim de yükselir
Maşallah aramıza hoş geldin bnim 7. Gün 6.96 9. Gün 35 11. Gün 86 12. Gün 163 bazı arkadaşların çok yüksek ilerliyor ama bizim 3. Gün embriyisu diye sanirim önemli olan artması var şu anda bişeyler çok sevindim

Merhaba transfer oldunuz mu acaba . Bende 22 temmuzda yumurta toplattim. 13 tane den 4 tanesini 3 gun dondurduk . Transfer olacağım zaman 2 gün bekletecekler 5. Güne gelmesini . Sizin gibi yani . İnşallah güzel haberler almissinizdir

Merhaba 20 temmuzda transfer oldum 12. Gün kan verdim pozitif 15 inde kontrolum var

Ay maşallah olsun kızlar. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bu haberi bekleyen her kes en kısa zamanda hayırlı bir haber alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…