- 22 Mayıs 2020
- 2.077
- 5.335
- 27
-
- Konu Sahibi geceyagmuru
Doktorum henüz birşey demedi ulaşamadım bugün bir türlü bir de onun stresini yaşıyorum şuanilk artış oranı yüzde 60 tan fazla 2. artış oranı yüzde 60 tan düşük şuan arada gibi bir sonraki kan ile kesin sonuç olur bence.
Doktor ile konuştum istediğimiz gibi değil ama iki gün sonra tekrar kan ver dediinşallah güzel haberler olur
İnşallah canımm inşallaaahhhh teşekkür ediyorumSen üzülme,tutunmuş,ve daha da artacak merak etme.üzülme.
Canım giderek artıyor peki doktor ne diyor bu duruma geç döllenmeden mi acaba?Kızlar 16. Günüm beta 75,56
Tüp bebekte geç döllenme olmaz bence ya geç tutunma olur bu ya sağlıksız yada düşük olacak öyle ilerliyor bu değer için Dr ile görüşmedim henüz aramasını bekliyorumCanım giderek artıyor peki doktor ne diyor bu duruma geç döllenmeden mi acaba?
Ayy onu demek istedim yanlış yazmışım canım geç tutunma demek istemiştim hızlı yazdım ondan. Belki de öyledir üzülme belli mi olurTüp bebekte geç döllenme olmaz bence ya geç tutunma olur bu ya sağlıksız yada düşük olacak öyle ilerliyor bu değer için Dr ile görüşmedim henüz aramasını bekliyorum
Dr yarın gel dedi bakalım neler olacak lekelerim ve ağrım da varAyy onu demek istedim yanlış yazmışım canım geç tutunma demek istemiştim hızlı yazdım ondan. Belki de öyledir üzülme belli mi olur
İnşallah çok güzel şeyler olur mucize olurDr yarın gel dedi bakalım neler olacak lekelerim ve ağrım da var
Sanmıyorum lekelenmeler sıklaştıİnşallah çok güzel şeyler olur mucize olur
Merhaba 2ekimde ne yaptınız acaba drunuz gördü miBugün kendi drum ile muayenem oldu. Sağlıksız görünüyor dedi ama beta düşmediği için takip etmek zorundayız dedi. Kahverengi kanamalarım çoğaldı ağrılarım şiddetlendi. İlaçlara hiç umut yokken devam etmek ayrı acı. Bundan sonrası mucize olur. Bir daha kan sonucunu yarın vermem gerekiyor ama vermeyeceğim kollarım da yer kalmadı artık pazartesi günü yani 2 ekimde o zamana kadar Allah büyük
Merhaba düşük yaptımMerhaba 2ekimde ne yaptınız acaba drunuz gördü mi
Merhabalar sizin doktorunuz da funda hanim mi acaba ? Tekrar tedaviye başladınız mi ?Merhaba düşük yaptım
Evet Funda göde. Geriye 4 embriyom kaldı. Transfer için bekleyeceğim maddi manevi zamana ihtiyacımız varMerhabalar sizin doktorunuz da funda hanim mi acaba ? Tekrar tedaviye başladınız mi ?
Kuzucum seni üzmek istemem ve doktorun daha iyi bilgi verir ama umutlanma fazla. Biliyorum zor. Benim temmuz ayındaki transferim de değerim 30 olarak çıktı 10. Gün. 11. Gün 53, 12. Gün 75, 13. Gün 109 16. Gün 456.Gün Beta hcg
10. 19,92
12. 36,98
14. 53,96
16. 75,56
Kızlar bu şekilde ilerliyor sağlıksız gibi görünüyor sizce nasıl?
28 Eylül- Bugün kendi drum ile muayenem oldu. Sağlıksız görünüyor dedi ama beta düşmediği için takip etmek zorundayız dedi. Kahverengi kanamalarım çoğaldı ağrılarım şiddetlendi. İlaçlara hiç umut yokken devam etmek ayrı acı. Bundan sonrası mucize olur. Bir daha kan sonucunu yarın vermem gerekiyor ama vermeyeceğim kollarım da yer kalmadı artık pazartesi günü yani 2 ekimde o zamana kadar Allah büyük