Transferden sonra düşük beta hcg

geceyagmuru

Dua imkansızın belini kırar, Allah’a güven.
Pro Üye
22 Mayıs 2020
2.077
5.335
27
Gün Beta hcg
10. 19,92
12. 36,98
14. 53,96
16. 75,56
Kızlar bu şekilde ilerliyor sağlıksız gibi görünüyor sizce nasıl?
28 Eylül- Bugün kendi drum ile muayenem oldu. Sağlıksız görünüyor dedi ama beta düşmediği için takip etmek zorundayız dedi. Kahverengi kanamalarım çoğaldı ağrılarım şiddetlendi. İlaçlara hiç umut yokken devam etmek ayrı acı. Bundan sonrası mucize olur. Bir daha kan sonucunu yarın vermem gerekiyor ama vermeyeceğim kollarım da yer kalmadı artık pazartesi günü yani 2 ekimde o zamana kadar Allah büyük

Son düzenleme:
ilk artış oranı yüzde 60 tan fazla 2. artış oranı yüzde 60 tan düşük şuan arada gibi bir sonraki kan ile kesin sonuç olur bence.

ilk artış oranı yüzde 60 tan fazla 2. artış oranı yüzde 60 tan düşük şuan arada gibi bir sonraki kan ile kesin sonuç olur bence.
Doktorum henüz birşey demedi ulaşamadım bugün bir türlü bir de onun stresini yaşıyorum şuan

Canım giderek artıyor peki doktor ne diyor bu duruma geç döllenmeden mi acaba?
Tüp bebekte geç döllenme olmaz bence ya geç tutunma olur bu ya sağlıksız yada düşük olacak öyle ilerliyor bu değer için Dr ile görüşmedim henüz aramasını bekliyorum

Tüp bebekte geç döllenme olmaz bence ya geç tutunma olur bu ya sağlıksız yada düşük olacak öyle ilerliyor bu değer için Dr ile görüşmedim henüz aramasını bekliyorum
Ayy onu demek istedim yanlış yazmışım canım geç tutunma demek istemiştim hızlı yazdım ondan. Belki de öyledir üzülme belli mi olur

Bugün kendi drum ile muayenem oldu. Sağlıksız görünüyor dedi ama beta düşmediği için takip etmek zorundayız dedi. Kahverengi kanamalarım çoğaldı ağrılarım şiddetlendi. İlaçlara hiç umut yokken devam etmek ayrı acı. Bundan sonrası mucize olur. Bir daha kan sonucunu yarın vermem gerekiyor ama vermeyeceğim kollarım da yer kalmadı artık pazartesi günü yani 2 ekimde o zamana kadar Allah büyük

Merhaba 2ekimde ne yaptınız acaba drunuz gördü mi

Kuzucum seni üzmek istemem ve doktorun daha iyi bilgi verir ama umutlanma fazla. Biliyorum zor. Benim temmuz ayındaki transferim de değerim 30 olarak çıktı 10. Gün. 11. Gün 53, 12. Gün 75, 13. Gün 109 16. Gün 456.
Bu konuyla ilgili elbet istisnalar var değeri düşük başlayıp sağlıkla ilerleyen ama ekseriyetle ilk değer 70-80 altıysa sağlıklı ilerlemiyor. Benim de çok kasık ağrım vardı düşükle sonuçlandı sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…