merhabalar.6 kez tüp bebek denememiz oldu ancak sonuç hüsran.2 kez kürtajım 1 tane kimyasalım 3 tanede negatifim var.bende transferden sonra cinsel içerikli rüyalar görüp karnımda kasılma ve acıyla uyanıyorum.arkadaşlar bu durumu yaşayan oldumu aranızda.neden bu şekilde oluyor anlam veremiyorum.normaldede bu tarz rüyalar görürdüm ama o acıyla uyanma olmuyor.transfer sonrasında sanki resmen rahmimi bişey sıkıyor.
daha yeni negatif sonuclandi tedavin okudum( Allah güc versin maddi ve manevi..
4 defa da ben tedavi oldum..3 transferden sonra banada oldu öyle seyler.birinde olmadi.senin dedigin sekilde de oldu.korkulu rüyalarla bütün bedenimin sarsildigida oldu özellikle karnimin..uykumda rüya gibi oluyor ama ben uyanik gibi yatagimda bedenimde yasiyordum.rüya desen degil uyanikkende olmuyor uyurken oluyor..ve ben bagirarak uyanip karnimi tutup bisey oldu diye korkuyodum..
her defasinda mi oldu sana bunlar?
aynen bende ondan süpheleniyorum.daha yeni 10 gün önce o kadar cok korkutuldum kii uykumda.bende yeni 4.negatifimi aldim..
canim bu konuyu baska bir baslikta konusmustuk biz bir ara kapatildi o konu:))
var bunu yasayanlar süphelenenler yani..
bir caresine bakmamiz lazim..bende arastiriyorum..
mrb
bende aynı şeyleri yaşamıştım normalde asla cinsel içerikli rüya görmem ilk hamileliğimde gördüm bu ruyaları ve he seferinde kasığımda bıçak gibi sancı olurdu ve bebeğimi 7 haftalık kaybettim ayrıca sanki biyerden düşüyormuşum gibi irkilip uyanırdım rüyamdan
daha sonra düşük yaptığım için bana sübyan muskası dediler bende bir arkadaştan rica ettim ve yıldız nameme bakıp sübyan varsa yapılcanı sölediler ve baktırdım sübyan muskamıda yazdı dede ve benden hiç para almadı dini bütün bir dedeydi hoca deildi ve sonrasındaki hamileliklerimde ve normaldede hiç o rüyalarıda irkimeleride yaşamadım bence mutlaka araştır bunu ama hocalara deil gerçekten dini bütün insanlara yazdır bu duayı ve taşı üzerinde ..
mrb
bende aynı şeyleri yaşamıştım normalde asla cinsel içerikli rüya görmem ilk hamileliğimde gördüm bu ruyaları ve he seferinde kasığımda bıçak gibi sancı olurdu ve bebeğimi 7 haftalık kaybettim ayrıca sanki biyerden düşüyormuşum gibi irkilip uyanırdım rüyamdan
daha sonra düşük yaptığım için bana sübyan muskası dediler bende bir arkadaştan rica ettim ve yıldız nameme bakıp sübyan varsa yapılcanı sölediler ve baktırdım sübyan muskamıda yazdı dede ve benden hiç para almadı dini bütün bir dedeydi hoca deildi ve sonrasındaki hamileliklerimde ve normaldede hiç o rüyalarıda irkimeleride yaşamadım bence mutlaka araştır bunu ama hocalara deil gerçekten dini bütün insanlara yazdır bu duayı ve taşı üzerinde ..
bende şuan bunun araştırmasındayım canım.inşallah dediğin şekilde birini bulurumda bende yaptırırım.peki sen şuan hamilemisin...
hayır cnm hamile deilim bu gün lucrine başladım 8.denemem için( ben 4 kez düşük yaptım bu sefer farklı uygulama yapıldı lenfosit aşı bakalım bu şifa olucakmı kavuşacakmıyım bebeklerime....
sübyan ne ?????????
canım sübyan bir çeşit üç harfli.bazı kadınların rahmine yerleşip çocuk olmasını engeller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?