8.gün ya kana anca geçiyor ya da yeni oluyor bence 12.gün tekrarlayınMerhaba, ben 10 ocakta transfer oldum. İdrar testlerimden silik çizgi çıkınca bugün (18 ocak) kan testi verdim. Maalesef negatif çıktı. Böyle olup sonradan pozitif gören var mı? Unudumu kesmeli miyim sizce ? Üzgünüm
Herkes 7.günden itibaren belli oluyor falan yazmış. Moralim bozuldu benimde8.gün ya kana anca geçiyor ya da yeni oluyor bence 12.gün tekrarlayın
Ben 30 aralık transferiyim 3.gün embriyosu 7.gün negatifti evdeki test. 8.gün çok hafif çizgi oldu gittim kan verdim 28 çıkmıştı yani daha çok çok yeniydiHerkes 7.günden itibaren belli oluyor falan yazmış. Moralim bozuldu benimde
Dört gün sonra tekrarlıycam bakalım inşallah çıkarBen 30 aralık transferiyim 3.gün embriyosu 7.gün negatifti evdeki test. 8.gün çok hafif çizgi oldu gittim kan verdim 28 çıkmıştı yani daha çok çok yeniydi
İnşallah hayırlısı olsunDört gün sonra tekrarlıycam bakalım inşallah çıkar
Merhaba sonucunuz nasıl çıktı bende şuan aynı durumdayım 8.gün ve değerim 0.477 çıktı ağlamaktan ölcemMerhaba, ben 10 ocakta transfer oldum. İdrar testlerimden silik çizgi çıkınca bugün (18 ocak) kan testi verdim. Maalesef negatif çıktı. Böyle olup sonradan pozitif gören var mı? Unudumu kesmeli miyim sizce ? Üzgünüm
Benim 5gün embriyosu bugün transfer dahil 8 günüm 2.0 çıktı negatifMerhaba, ben 10 ocakta transfer oldum. İdrar testlerimden silik çizgi çıkınca bugün (18 ocak) kan testi verdim. Maalesef negatif çıktı. Böyle olup sonradan pozitif gören var mı? Unudumu kesmeli miyim sizce ? Üzgünüm
Sizin sonuçlarınız 12nci günde ne olduBenim 5gün embriyosu bugün transfer dahil 8 günüm 2.0 çıktı negatif
Benimde 8. Gün kan tahlili verdim 1.20 çıktı bakalım cumartesi test günüm bakalım değerim artttı yoksa turmadımı bilmiyorum sizin sonuç ne olduBenim 5gün embriyosu bugün transfer dahil 8 günüm 2.0 çıktı negatif
NegatifBenimde 8. Gün kan tahlili verdim 1.20 çıktı bakalım cumartesi test günüm bakalım değerim artttı yoksa turmadımı bilmiyorum sizin sonuç ne oldu
Sizin sonuç ne olduBenimde 8. Gün kan tahlili verdim 1.20 çıktı bakalım cumartesi test günüm bakalım değerim artttı yoksa turmadımı bilmiyorum sizin sonuç ne oldu
Negatif oldu tutmadı hayırlısı böyleymişSizin sonuç ne oldu
Sonucunuz ne olduDört gün sonra tekrarlıycam bakalım inşallah çıkar