- 30 Nisan 2023
- 1.701
- 1.810
- 31
-
- Konu Sahibi HarleyQuinn-
Sizinki de hayırlı olsunBen de 28 Kasım'da transfer oldu ve aynı şekilde dayanamayıp test yaptım Çift çizgi çıktı sizin gibi Kasıklarımda ağrı oldu kahverengi lekelenmem oldu ben sabah akşam Progestan 25 miligram kullanıyordum Buna ek olarak öğlende 50 miligram kalçadan Progestan verdi aynı sizin gibi ecopirini kesmemi söyledi aynı zamanda oksapar kullaniyordum onu da kesmemi söyledi Şu anda iyi gidiyoruz çok şükür 1.500'lere çıktı Beta HCG Siz ne durumdasınız
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepimize nasip olsun böyle güzellikler canım.benimmm sende durum ne şuan sen keseyi gördün müRabbim inşallah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iki bebişi de
Aminnnn canım benim ben her gün dua ediyorum Rabbim sağlıkla sihhatle tüm isteyenlere bekleyenleri bu güzel haberle mujdelendirsin evet belki tedavi oluyoruz ama Rabbim ol der olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah tüm evlat hasreti çekenlere sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin insalllahhhhÇok güzel yaa , her şey yolunda gitsin inşsağlıkla bebeklerinize kavuşun
Gördük elhamdülillah Önümüzdeki Çarşamba kalp atışı için gideceğiz Allah onu da nasip etsin inşallah bize ve isteyen herkeseÇok teşekkür ederim Allah razı olsun hepimize nasip olsun böyle güzellikler canım.benimmm sende durum ne şuan sen keseyi gördün mü
Canim benim bir sorum olacak şimdi bende 2 kese gördü ama keselerin içinde yolk görünmüyor bir de 3 hafta dedi kalp atışı icin neden o kadar uzun bir zaman söyledi diye endiselendim sende ultrasonda kese görünüyor sadece biz şuan 5 haftalik hamile değilmiyiz bende haftaya gitsem dinleyebilir miyimGördük elhamdülillah Önümüzdeki Çarşamba kalp atışı için gideceğiz Allah onu da nasip etsin inşallah bize ve isteyen herkese
Şu anda ben 5 hafta 4 günlük hamileyim Dolayısıyla 6-7 haftayken Kalp atışını da duyabiliriz dedi doktor Bence Seninki de duyulur nereden o kadar uzun süre verdi ki anlamadım ben deCanim benim bir sorum olacak şimdi bende 2 kese gördü ama keselerin içinde yolk görünmüyor bir de 3 hafta dedi kalp atışı icin neden o kadar uzun bir zaman söyledi diye endiselendim sende ultrasonda kese görünüyor sadece biz şuan 5 haftalik hamile değilmiyiz bende haftaya gitsem dinleyebilir miyim
Instagram'ın var mı egb.emel benımkıCanim benim bir sorum olacak şimdi bende 2 kese gördü ama keselerin içinde yolk görünmüyor bir de 3 hafta dedi kalp atışı icin neden o kadar uzun bir zaman söyledi diye endiselendim sende ultrasonda kese görünüyor sadece biz şuan 5 haftalik hamile değilmiyiz bende haftaya gitsem dinleyebilir miyim
Ya hemen Endişelenme Allah aşkına benim kesem de seninki gibi gözüküyor sana kaç milim olduklarını söylediBenim ultrason bu şekilde bilmiyorum ki ocak 7 gibi gel dedi bi terslik yoktur inşallah
Merhaba peki taze transfer mi yaptırmıştınızCanim benim 12. Gün beta hcg 2270 çıktı 2 gün sonra 5500lere çıktı ikiz olabilir demisti ultrsondada 2 kese görüldü 3 hafta sonra tekrar gideceğim inşallah bi terslik olmaz kanama durdu progestan igne 2 tane devam kan sulandiricilari bırakmıştım tekrar baslamadi
Merhaba, yok taze değil 5.gün dondurulmuş embriyoMerhaba peki taze transfer mi yaptırmıştınız
Merhaba benim bugün tranferimin 8. Günü, dün sabah lekelenmeyle uyandım ve gün boyu kahverengi şekilde devam etti.. bugünde öyle az az geliyor kanda dün pozitif çıktı yarın artış için tekrar kan vereceğim değerlere baktıracağım ama endişeliyim açıkçası.. sizin kaç gün sürmüştü lekelenmeMerhaba, yok taze değil 5.gün dondurulmuş embriyo
Canim benim de öyle oldu hiç korkma ama benim doktorum 12. Güne kadar bekletmisti kan testi için içini ferah tut doktoruna söyle kan sulandirici iciyorsan onu biraktirabilir benim transferimin 8. Günü basladi lekelenmem transferden 1 gün sonra da oldu da o çok azdı bence yerleşme kanaması oluyor kahverengiyse rengi korkmaMerhaba benim bugün tranferimin 8. Günü, dün sabah lekelenmeyle uyandım ve gün boyu kahverengi şekilde devam etti.. bugünde öyle az az geliyor kanda dün pozitif çıktı yarın artış için tekrar kan vereceğim değerlere baktıracağım ama endişeliyim açıkçası.. sizin kaç gün sürmüştü lekelenme( dr 2 ye çıkarmadı progestonuda