Transferden sonra 8.gün kahverengi lekelenme

Sizinki de hayırlı olsun bana dualar edin hamilelerin duaları tutarmış

Çok güzel yaa , her şey yolunda gitsin inş sağlıkla bebeklerinize kavuşun
Aminnnn canım benim ben her gün dua ediyorum Rabbim sağlıkla sihhatle tüm isteyenlere bekleyenleri bu güzel haberle mujdelendirsin evet belki tedavi oluyoruz ama Rabbim ol der olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah tüm evlat hasreti çekenlere sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin insalllahhhh

Gördük elhamdülillah Önümüzdeki Çarşamba kalp atışı için gideceğiz Allah onu da nasip etsin inşallah bize ve isteyen herkese
Canim benim bir sorum olacak şimdi bende 2 kese gördü ama keselerin içinde yolk görünmüyor bir de 3 hafta dedi kalp atışı icin neden o kadar uzun bir zaman söyledi diye endiselendim sende ultrasonda kese görünüyor sadece biz şuan 5 haftalik hamile değilmiyiz bende haftaya gitsem dinleyebilir miyim

Şu anda ben 5 hafta 4 günlük hamileyim Dolayısıyla 6-7 haftayken Kalp atışını da duyabiliriz dedi doktor Bence Seninki de duyulur nereden o kadar uzun süre verdi ki anlamadım ben de

Instagram'ın var mı egb.emel benımkı

Merhaba peki taze transfer mi yaptırmıştınız

Merhaba, yok taze değil 5.gün dondurulmuş embriyo
Merhaba benim bugün tranferimin 8. Günü, dün sabah lekelenmeyle uyandım ve gün boyu kahverengi şekilde devam etti.. bugünde öyle az az geliyor kanda dün pozitif çıktı yarın artış için tekrar kan vereceğim değerlere baktıracağım ama endişeliyim açıkçası.. sizin kaç gün sürmüştü lekelenme ( dr 2 ye çıkarmadı progestonuda

Canim benim de öyle oldu hiç korkma ama benim doktorum 12. Güne kadar bekletmisti kan testi için içini ferah tut doktoruna söyle kan sulandirici iciyorsan onu biraktirabilir benim transferimin 8. Günü basladi lekelenmem transferden 1 gün sonra da oldu da o çok azdı bence yerleşme kanaması oluyor kahverengiyse rengi korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…