• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra 6. Gün idrar testime bakar mısınız?

albet

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2024
89
46
8
26
Ben hayalet çizgi gördüm sizde görüyor musunuz?

Eklentiler

• IMG_7238.webp
    IMG_7238.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 106
merhaba umarım hamilesinizdir ancak keşke 12. gün kan testi yaptirsanız keşke sabredip.

merhaba umarım hamilesinizdir ancak keşke 12. gün kan testi yaptirsanız keşke sabredip.
İnsan çok merak ediyor ve benim ek
hastalıklarım var eğer hamileysem biran önce muayene olup ilaçlarımı düzenletmem gerekiyor o yüzden de acele ettim.Birde dün gece rahmimin sol tarafında çok batma ve ağrı oldu endişelendim

Çatlatma iğnesi oldunuz mu olduysanız 12 gun etkisi var yalancı pozitif çıkarıyor. . Testin markası nedir

Tekrar test yaptiniz mi transfer gununjzdenberi belirtiniz var miydi
Bugün yapmadım yarın zaten kan testi vereceğim inşallah buraya da yazarım sonucu ben adet olacakmışım gibi ama normal adet günüm 12 şubat yani yarın normalde adetim başlar ve ağrım sonradan başlar ama 8 şubattan beri adet ağrım var ve keskin ağrılar giriyor arada rahim kısmına doğru ama illa belirti veren bir durum değilmiş

Bugün yapmadım yarın zaten kan testi vereceğim inşallah buraya da yazarım sonucu ben adet olacakmışım gibi ama normal adet günüm 12 şubat yani yarın normalde adetim başlar ve ağrım sonradan başlar ama 8 şubattan beri adet ağrım var ve keskin ağrılar giriyor arada rahim kısmına doğru ama illa belirti veren bir durum değilmiş
Güzel haberi bize de yazın mutlaka 😍

Selam kan testi yaptırdınız mi meraklardayım

selam kan testi verdiniz mi ?

Back
X