Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan çok merak ediyor ve benim ekmerhaba umarım hamilesinizdir ancak keşke 12. gün kan testi yaptirsanız keşke sabredip.
Predictor çatlatma iğnesini yapalı 13 gün oldu ama bilmiyorumÇatlatma iğnesi oldunuz mu olduysanız 12 gun etkisi var yalancı pozitif çıkarıyor. . Testin markası nedir
Hayırlı olsun bebegınızPredictor çatlatma iğnesini yapalı 13 gün oldu ama bilmiyorum
Öyle mi dersiniz inşallah öyledirHayırlı olsun bebegınız![]()
Üstte ki 6. Gün yani dün altta ki 7. Gün yani bugün yaptığım test sizce var mı?Öyle mi dersiniz inşallah öyledir![]()
Var bence. Hayirli olsunÜstte ki 6. Gün yani dün altta ki 7. Gün yani bugün yaptığım test sizce var mı?
Bende öyle gördüm inşallah vardırBencede var 6 ya göre 7 daha belirginlesmis bence var
Tekrar test yaptiniz mi transfer gununjzdenberi belirtiniz var miydiBende öyle gördüm inşallah vardır![]()
Bugün yapmadım yarın zaten kan testi vereceğim inşallah buraya da yazarım sonucu ben adet olacakmışım gibi ama normal adet günüm 12 şubat yani yarın normalde adetim başlar ve ağrım sonradan başlar ama 8 şubattan beri adet ağrım var ve keskin ağrılar giriyor arada rahim kısmına doğru ama illa belirti veren bir durum değilmişTekrar test yaptiniz mi transfer gununjzdenberi belirtiniz var miydi
Predictor iyi bir marka beni hiç yanıltmadı bence de hayırlı olsunPredictor çatlatma iğnesini yapalı 13 gün oldu ama bilmiyorum
Güzel haberi bize de yazın mutlakaBugün yapmadım yarın zaten kan testi vereceğim inşallah buraya da yazarım sonucu ben adet olacakmışım gibi ama normal adet günüm 12 şubat yani yarın normalde adetim başlar ve ağrım sonradan başlar ama 8 şubattan beri adet ağrım var ve keskin ağrılar giriyor arada rahim kısmına doğru ama illa belirti veren bir durum değilmiş
Allah razı olsun inşallah vardır da yazarımPredictor iyi bir marka beni hiç yanıltmadı bence de hayırlı olsun![]()
Selam kan testi yaptırdınız mi meraklardayımBugün yapmadım yarın zaten kan testi vereceğim inşallah buraya da yazarım sonucu ben adet olacakmışım gibi ama normal adet günüm 12 şubat yani yarın normalde adetim başlar ve ağrım sonradan başlar ama 8 şubattan beri adet ağrım var ve keskin ağrılar giriyor arada rahim kısmına doğru ama illa belirti veren bir durum değilmiş
selam kan testi verdiniz mi ?Bugün yapmadım yarın zaten kan testi vereceğim inşallah buraya da yazarım sonucu ben adet olacakmışım gibi ama normal adet günüm 12 şubat yani yarın normalde adetim başlar ve ağrım sonradan başlar ama 8 şubattan beri adet ağrım var ve keskin ağrılar giriyor arada rahim kısmına doğru ama illa belirti veren bir durum değilmiş
Tamda sonucu yazmak için açmıştımSelam kan testi yaptırdınız mi meraklardayım