Transferden sonra 6. Gün idrar testi

Cok uzuldum buna umarim yakin zamanda hamile kalirsiniz tekrardan ben de yarin yapicam bakalim
Merhaba, dilerim siz hamilesinizdir gün içerisinde hamilelerle konuşursak enerji olarak emeklerimizin karşılığını alırız bir gün inşaAllah

Merhabalar ARKADASLAR BENDE PAZARTESİ GÜNÜ 5. Gün embriosu ile transfer oldum bu benim 2. Denemem bakalım ne olucak bugün dayanamadım erken biliyorum ama erken gebelik testi yaptım negatif cıktı

Merhabalar ARKADASLAR BENDE PAZARTESİ GÜNÜ 5. Gün embriosu ile transfer oldum bu benim 2. Denemem bakalım ne olucak bugün dayanamadım erken biliyorum ama erken gebelik testi yaptım negatif cıktı
Evet çok erken yapmışsınız testinizi umarım sonucunuz pozitif olur sonucu bizimle paylaşın lütfen

Evet çok erken yapmışsınız testinizi umarım sonucunuz pozitif olur sonucu bizimle paylaşın lütfen
Malesef demin tekrar erken gebelik testi yaptım negatif cok fazla sol kasık agrım ve bel agrım var bakalım snuc ne olucak bu 2. Denemem üzülücem gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…