- 18 Haziran 2021
- 1.696
- 2.110
- 38
Adet olacak gibiydim aradan baya geçti hatırladığım bu canımMerhabalar belirtiniz var miydi acaba?
Bunu surekli mi hissettiniz son gune kadar? Umarim ben de pozitifi gorururmAdet olacak gibiydim aradan baya geçti hatırladığım bu canım
Bende adet olucak gibiydim göğüs hassasiyeti kasıkta ağrı bildiğiniz adet belirtileriBunu surekli mi hissettiniz son gune kadar? Umarim ben de pozitifi gorururm
Benim belli sure oldu bunlar simdi yok ve 8. Gundeyim idrar erken hamilelkk testi yaptim negatif cok moralim bozuldu.Bende adet olucak gibiydim göğüs hassasiyeti kasıkta ağrı bildiğiniz adet belirtileri
Benimde 5. Günüm transfersden sonra aynı durumdayim resmen adet belirtisi yaşıyorum inşallah adet olmamBende adet olucak gibiydim göğüs hassasiyeti kasıkta ağrı bildiğiniz adet belirtileri
Bu iyi bir sey olabilirBenimde 5. Günüm transfersden sonra aynı durumdayim resmen adet belirtisi yaşıyorum inşallah adet olmam(
Bazen çıkmaya biliyor beta hcg belirli seviyeye yükselince de evde test pozitif çıkıyor . Mutlaka doktorun dediği gün kan verin ümidinizi kaybetmeyinBenim belli sure oldu bunlar simdi yok ve 8. Gundeyim idrar erken hamilelkk testi yaptim negatif cok moralim bozuldu.
İlaçlardan ve iğnelerden dolayı evet biraz zorlu geçebiliyor ama her anı çok heyecanlı ve değerli ekstra sabır gerektiren bir süreç. Umarım ilk denemenizde pozitif olur. Benim 2. Denememde pozitif olduKızlar ben de Kasım ayında tüp bebek sürecine gireceğim geçen gün birinin konusunu okudum da bu süreç bana çok zor geldi ya gerçekten çok zor mu
Beni en cok yoran psikolojik kismi umarim sizin oyle olmaz:)Kızlar ben de Kasım ayında tüp bebek sürecine gireceğim geçen gün birinin konusunu okudum da bu süreç bana çok zor geldi ya gerçekten çok zor mu
Maşallah inşallah sağlıkla ilerler gebeliğinizİlaçlardan ve iğnelerden dolayı evet biraz zorlu geçebiliyor ama her anı çok heyecanlı ve değerli ekstra sabır gerektiren bir süreç. Umarım ilk denemenizde pozitif olur. Benim 2. Denememde pozitif oldu
Benim de korktuğum bölüm o zaten ilaçlardan korkmuyorum psikolojik olarak çok zorlanırım diye korkuyorumBeni en cok yoran psikolojik kismi umarim sizin oyle olmaz:)
Benimde aslında en korktuğum şey iğnelerdi ama alıştım kendim yapıyorum bazen eşim yapıyorBenim de korktuğum bölüm o zaten ilaçlardan korkmuyorum psikolojik olarak çok zorlanırım diye korkuyorum
Hiç sormayın kızlar heryerim mosmorBenimde aslında en korktuğum şey iğnelerdi ama alıştım kendim yapıyorum bazen eşim yapıyor
Benim 10.gün bile negatifti idrarda 8.gün idrara güvenmeBenim belli sure oldu bunlar simdi yok ve 8. Gundeyim idrar erken hamilelkk testi yaptim negatif cok moralim bozuldu.
Peki belirtiniz var miydi benim onceden baya goguslerim sisti baya baya hamile gibiydim simdi son gunlerde hepsi bittiBenim 10.gün bile negatifti idrarda 8.gün idrara güvenme
Herkeste belirtiler farklı olabiliyor bazılarında olmuyor bile hiç bunları kafanıza takıp düşünmeyinPeki belirtiniz var miydi benim onceden baya goguslerim sisti baya baya hamile gibiydim simdi son gunlerde hepsi bitti
Bugün yaptım negatifBugün test günün sanırım sonucun nedir inşallah pozitifi görürsün