Kızlar selam
Eğer her şey yolunda giderse nisanın ilk haftası transferim olacak.Tutup tutmayacağını Allah bilir belki şu an boşa endişeleniyorum ama bana akıl verin lütfen.
Birincisi mart sonu eğer bana iğne verirse yurt dısı seyahatim olacak yanımda iğneleri götürmem çok zor olur başına gelen var mı daha önce?su an bana iğne falan vermediler ama öncesi ve sonrası herkese günde 2-3 iğne verilmiş anladığım.
Diğer sorum da oldu da tuttu nisan basından mayıs ortasına kadar şükür bir şey yok evdeyim ama mayısın sonunda uzak doğu seyahatim var iş için gitmek zorundayım aylar öncesinden ayarlandı.haziran sonunda da bir hafta yine iş gezim olacak yurt dısı.
Oldu da transfer yaptım o baslarda risk oluyor ya doktor ile konuşup transferi haziran sonuna mı ertelesem bu arada kabul etmeyip para alacaklar muhtemelen o da sorun değil ama bu kez içim rahat etmiyor belki tutmayacak zaman kaybı mı olur..
Ya da yaparsam oralar genelde pis ne kadar dikkat etsem de sorun yaşar mıyım çok uzak vs..
Siz olsanız ne yapardınız akıl verin bana lütfen bit yandan da merak ediyorum belki yaptırsam zaten tutmayacak bunları da düşünmeme gerek kalmayacak.sanki kesin tutarmış gibi hesap yapmalı mıyım bilemedim kafam çok karışık.
Bir de transfer öncesi herkese iğne veriliyor mu pazartesi doktorun asistanına da sorcam malum doktoru görmek çok zor brüksel de .