Yemin ederim ben de ve hayatım boyunca son nefesime kadar dua edeceğim bu yolda çaba veren herkese insan işin içine girmeden hiç bilemiyor meğer ne büyük ne zor bir psikolojiymiş. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunKeşkeee bende yaşasam onuinşallah bebiiştendir ya şu mübarek günlerde her saat hem kendim hemde sizler için dua ediyorum
Öyle ama onu kucağına alınca unutuyorsun biliyo musun oğlum da transferde çektiklerimi sonra tuttu hamile kaldım 4 ay kanamam oldu yattım hiç geçmiycek gibi geliyordu o günler kucağıma bi aldım geçti şimdi sanki ilk defa yaşıyo gibiyim bu süreci. Allahım kimsenin ocağını kucağını boş bırakmasınYemin ederim ben de ve hayatım boyunca son nefesime kadar dua edeceğim bu yolda çaba veren herkese insan işin içine girmeden hiç bilemiyor meğer ne büyük ne zor bir psikolojiymiş. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Bin kere aminÖyle ama onu kucağına alınca unutuyorsun biliyo musun oğlum da transferde çektiklerimi sonra tuttu hamile kaldım 4 ay kanamam oldu yattım hiç geçmiycek gibi geliyordu o günler kucağıma bi aldım geçti şimdi sanki ilk defa yaşıyo gibiyim bu süreci. Allahım kimsenin ocağını kucağını boş bırakmasın
Treat verdim 83 çıktı nasıl sizceÖyle ama onu kucağına alınca unutuyorsun biliyo musun oğlum da transferde çektiklerimi sonra tuttu hamile kaldım 4 ay kanamam oldu yattım hiç geçmiycek gibi geliyordu o günler kucağıma bi aldım geçti şimdi sanki ilk defa yaşıyo gibiyim bu süreci. Allahım kimsenin ocağını kucağını boş bırakmasın
Çok iyii Allah devamını getirsin çok mutlu oldumTreat verdim 83 çıktı nasıl sizce
3. Gün benim bugün 11. Gün. Allah razı olsun inşalllah hayırlı haberler alırsınız sizdeÇok iyii Allah devamını getirsin çok mutlu oldumkaçıncı gün embriyosu şuan da kaç gün oldu canım
Bende verdim kan bekliyorum
Çok iyi çıkmış o zaman gerçekten adına çok mutlu oldum3. Gün benim bugün 11. Gün. Allah razı olsun inşalllah hayırlı haberler alırsınız sizde
İğnenin etkisi 10 gün de geçiyo diye biliyorum da canım istersen dış kapağını çıkar öyle at bi böyle de pek belli olmuyo bende 6. Gün yaptım aşırı silikti dış kapağını çıkarınca görmüştümKızlar 5.gün 5ab kalite 6.günüm sizce varmı kuruma çizgisi mi 12 gün önce ovitrelle olmuştum onun etkisi mi acaba erken gebelikte yok gibi ikisinide aynı idrarla yapmıştım
Sanki kuruma gibi duruyorİğnenin etkisi 10 gün de geçiyo diye biliyorum da canım istersen dış kapağını çıkar öyle at bi böyle de pek belli olmuyo bende 6. Gün yaptım aşırı silikti dış kapağını çıkarınca görmüştüm
Bende pek görmedim ama çok erken daha canım yarın ilk idrarla tekrar dene burda çok ilkse negatif alıp sonra pozitifi gören Allahın işiSanki kuruma gibi duruyor
Benimki de
Sizin De var gibi duruyor bende bu şekil görüyorum benimkini inşallah hayırlı sonuçlar alırız haberinizi bekliyoruz hayırlı haberlerle gelin inşallah
Sağol canım kan verdim bakalım inşallah sende hayırlı haber alırsın her gün ilk idrarla dene bi bakalım ben öyle yaptım bugün yedinci günBenimki de
Sizin De var gibi duruyor bende bu şekil görüyorum benimkini inşallah hayırlı sonuçlar alırız haberinizi bekliyoruz hayırlı haberlerle gelin inşallah
Yaaa çok güzel çıkmış maşallah darısı başımaSağol canım kan verdim bakalım inşallah sende hayırlı haber alırsın her gün ilk idrarla dene bi bakalım ben öyle yaptım bugün yedinci gün
İnşallah canım Allah emeklerimizi ziyan etmesinYaaa çok güzel çıkmış maşallah darısı başıma
Kızlar 5.gün 5ab kalite 6.günüm sizce varmı kuruma çizgisi mi 12 gün önce ovitrelle olmuştum onun etkisi mi acaba erken gebelikte yok gibi ikisinide aynı idrarla yapmıştım
İnsanı en çok belirsizlik yoruyor zaten ben de o yüzden ne olacaksa olsun dedim normalde test günüm cuma günü ama dayanamadım yaptım yarın çıkarsa ben de gidip kan vereceğim zaten nasipseİnşallah canım Allah emeklerimizi ziyan etmesinkaç gündür kafayı testle bozdum bugün en sonunda kan verdim çok gerginim
Aynen öyle bide benim 2 yaşında bebeğim var ilk günü hariç hiç yatamadım onunla ilgilendim eşim destek oldu ama işte yapamadım yani tutmadı diye düşünerek yaptım hâla da şüpheliyimİnsanı en çok belirsizlik yoruyor zaten ben de o yüzden ne olacaksa olsun dedim normalde test günüm cuma günü ama dayanamadım yaptım yarın çıkarsa ben de gidip kan vereceğim zaten nasipse
Öyle oluyor zaten ben de ilk transferimde full yatmistim olmadı bunda da saldım dikkat etmedim ama yükseğe uzanmadım tabii Rabbim ol desin yeter her şekilde oluyorAynen öyle bide benim 2 yaşında bebeğim var ilk günü hariç hiç yatamadım onunla ilgilendim eşim destek oldu ama işte yapamadım yani tutmadı diye düşünerek yaptım hâla da şüpheliyim
Ben de ilk transferim çok yatmadım ama iş de yapmadım tuttu çok şükür oğlum oldu bunda istesemde yatamadım bakalım dediğin gibi Rabbim ne derse o olurÖyle oluyor zaten ben de ilk transferimde full yatmistim olmadı bunda da saldım dikkat etmedim ama yükseğe uzanmadım tabii Rabbim ol desin yeter her şekilde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?