- 16 Şubat 2025
- 48
- 6
- 1
- 33
İnşallah öyledir aslında tecrübeliyim bu konuda ama bi gaza geldim cahillik yaptım ya
2 gün saha bekleyip öyle yapın birdahaDenedim onu da aşırı sağlammış çıkaramadım bi türlü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyledir aslında tecrübeliyim bu konuda ama bi gaza geldim cahillik yaptım ya
2 gün saha bekleyip öyle yapın birdahaDenedim onu da aşırı sağlammış çıkaramadım bi türlü![]()
Bu şekil çıktıCanm bnde silik görüyorum kaçınxı dkda çıktı 4. Gününse zaten çok erken değilmiş normal böle olması
Canm çatlatma ipnesi falam vurundunmuDenedim onu da aşırı sağlammış çıkaramadım bi türlü![]()
Yok dondurulmuş embriyo sadece progestan iğne ve estorofem bide vitamin falan kullanıyorumCanm çatlatma ipnesi falam vurundunmu
Bence var henüz çok erken olduğu için daha ancak idrara geçiyor ondan dolayı silik çıkmış dilerim değerleriniz katlanarak artar sağlıcakla ilerler inşallah
Ay Allah razı olsun inşallah vardır çabalayan isteyen herkes pozitifleri görsün inşallahBence var henüz çok erken olduğu için daha ancak idrara geçiyor ondan dolayı silik çıkmış dilerim değerleriniz katlanarak artar sağlıcakla ilerler inşallah![]()
Hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim bizlerede göstersin. Önceki gebeliğinizde ve şimdi belirtileriniz belerdi acabaAy Allah razı olsun inşallah vardır çabalayan isteyen herkes pozitifleri görsün inşallah![]()
Öncekinde en net belirtim transferin ikinci gününde başlayan bel ve kaşık ağrısıydı onun dışında hiç belirti yaşamadım hamileliğim boyunca bunda henüz gebe olup olmadığım net değil erken daha ama yine aynı bel ve kaşık ağrısı yine zaten ona güvenip erken test yaptım inşallah vardırHayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim bizlerede göstersin. Önceki gebeliğinizde ve şimdi belirtileriniz belerdi acaba![]()
Merhaba bugün transfer sonrası 6. Günüm sabah test yaptım 4 dakika da böyle belirdi sizce varmıHayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim bizlerede göstersin. Önceki gebeliğinizde ve şimdi belirtileriniz belerdi acaba![]()
Canım erken yapmışsınn ama ona rağmen var gibi ben silik çizgiyi gördümmmMerhaba bugün transfer sonrası 6. Günüm sabah test yaptım 4 dakika da böyle belirdi sizce varmı
Yok donrulmuş embriyoydu oğlumu da 6. Gün erken gebelik testinde görmüştüm predictor eary test markasıCanım erken yapmışsınn ama ona rağmen var gibi ben silik çizgiyi gördümmmçatlatma iğnesi vurulmadın dimi
Evet ben çizgiyi görüyorum hayırlı olsunMerhaba bugün transfer sonrası 6. Günüm sabah test yaptım 4 dakika da böyle belirdi sizce varmı
5. Gün embriyosuydu 5Ab kalitede benim tek belirtim el ayak üşümesi ve kasıklarım sızlıyoduEvet ben çizgiyi görüyorum hayırlı olsunkaçıncı gün emriyosuydu ? Benimde yarın kan günüm dua edin var mıydı belirtiniz
Amin benim de aynı ama benim göğüslerimde kocaman oldu öyle böyle değil siz de oldu mu5. Gün embriyosuydu 5Ab kalitede benim tek belirtim el ayak üşümesi ve kasıklarım sızlıyoduinşallah tutmuştur Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Hayır benim göğüslerimde bi bişey yok ilk hamileliktede yaşamadım 9 ay boyuncaAmin benim de aynı ama benim göğüslerimde kocaman oldu öyle böyle değil siz de oldu mu
Progesterone fitil veya iğne kullandınız mı. Demek gerçekten kişiden kişiye değişiyorHayır benim göğüslerimde bi bişey yok ilk hamileliktede yaşamadım 9 ay boyunca
Hem iğne hem fitil kullanıyorum canım ilkinde de kullandım ama benim göğüslerime hiç etki etmedi hep küçüklerProgesterone fitil veya iğne kullandınız mı. Demek gerçekten kişiden kişiye değişiyor
Hem iğne hem fitil kullanıyorum canım ilkinde de kullandım ama benim göğüslerime hiç etki etmedi hep küçükler![]()
Keşkeee bende yaşasam onuşuan ikna oldum kadından kadına değiştiğine bu durumların bugün bady giydim utandım geri çıkardım o denli ya bebişten ya ilaçtan inşallah bebiştendir