• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer

• Konu Sahibi Konu Sahibi murta
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
IMG_2381.webp

Bence var henüz çok erken olduğu için daha ancak idrara geçiyor ondan dolayı silik çıkmış dilerim değerleriniz katlanarak artar sağlıcakla ilerler inşallah 🤲
Ay Allah razı olsun inşallah vardır çabalayan isteyen herkes pozitifleri görsün inşallah 🙏

Hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim bizlerede göstersin. Önceki gebeliğinizde ve şimdi belirtileriniz belerdi acaba♥️
Öncekinde en net belirtim transferin ikinci gününde başlayan bel ve kaşık ağrısıydı onun dışında hiç belirti yaşamadım hamileliğim boyunca bunda henüz gebe olup olmadığım net değil erken daha ama yine aynı bel ve kaşık ağrısı yine zaten ona güvenip erken test yaptım inşallah vardır

Hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim bizlerede göstersin. Önceki gebeliğinizde ve şimdi belirtileriniz belerdi acaba♥️
Merhaba bugün transfer sonrası 6. Günüm sabah test yaptım 4 dakika da böyle belirdi sizce varmı

Eklentiler

• IMG_2415.webp
    IMG_2415.webp
    15 KB · Görüntüleme: 43
Canım erken yapmışsınn ama ona rağmen var gibi ben silik çizgiyi gördümmm 🥰 çatlatma iğnesi vurulmadın dimi
Yok donrulmuş embriyoydu oğlumu da 6. Gün erken gebelik testinde görmüştüm predictor eary test markası

Merhaba bugün transfer sonrası 6. Günüm sabah test yaptım 4 dakika da böyle belirdi sizce varmı
Evet ben çizgiyi görüyorum hayırlı olsun 🫠 kaçıncı gün emriyosuydu ? Benimde yarın kan günüm dua edin var mıydı belirtiniz

Evet ben çizgiyi görüyorum hayırlı olsun 🫠 kaçıncı gün emriyosuydu ? Benimde yarın kan günüm dua edin var mıydı belirtiniz
5. Gün embriyosuydu 5Ab kalitede benim tek belirtim el ayak üşümesi ve kasıklarım sızlıyodu😊 inşallah tutmuştur Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

5. Gün embriyosuydu 5Ab kalitede benim tek belirtim el ayak üşümesi ve kasıklarım sızlıyodu😊 inşallah tutmuştur Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Amin benim de aynı ama benim göğüslerimde kocaman oldu öyle böyle değil siz de oldu mu

Progesterone fitil veya iğne kullandınız mı. Demek gerçekten kişiden kişiye değişiyor
Hem iğne hem fitil kullanıyorum canım ilkinde de kullandım ama benim göğüslerime hiç etki etmedi hep küçükler 🫢

Hem iğne hem fitil kullanıyorum canım ilkinde de kullandım ama benim göğüslerime hiç etki etmedi hep küçükler 🫢
🙈🙈şuan ikna oldum kadından kadına değiştiğine bu durumların bugün bady giydim utandım geri çıkardım o denli ya bebişten ya ilaçtan inşallah bebiştendir

🙈🙈şuan ikna oldum kadından kadına değiştiğine bu durumların bugün bady giydim utandım geri çıkardım o denli ya bebişten ya ilaçtan inşallah bebiştendir
Keşkeee bende yaşasam onu 😂 inşallah bebiiştendir ya şu mübarek günlerde her saat hem kendim hemde sizler için dua ediyorum

Back
X