Transfer

• Konu Sahibi Konu Sahibi murta
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

murta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
48
6
1
33
merhaba transfer zamanı beslenme anlamında dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu

Benim bu ikinci transferim ilk transferimde bi oğlum oldu çok şükür iki yaşında 3 gün önce yine transfer oldum beklemedeyim bakalım ilkinde de bunda da özellikle bişey yemedim canım sabah sıradan yumurta peynir zeytin açık çay sonra cevizdir kuruyemiştir canım isterse yiyorum akşam sulu yemek ne varsa onu yiyorum bide ilk ve bunda da yatmadım pek ilk 2 gün dinlendim sonra normal hayatıma döndüm kendimi yormuyorum ama gündelik işlerimi hallediyorum

Doktorunuz kim

ben de avokado, kabak çekirdeği yedim özel olarak sadece. öyle söylemişti tüp bebek tedavisi gören arkadaşlarım. bir de doktorumun söylediği sebze ağırlıklı beslen önerisine uymaya çalıştım. fast food yemedim...

Yine çok silik ya sizce

Kalan embriyonuz var mı
transferden sınra4. Günüm bugün 7 tane dondurulmuşum var yaşım 26 da aslında testte silik bi çizgi var ama ışıktan sanırım gözükmüyo

Embyo kaliteniz neydi peki kaçınca gün embyosu konuldu

5. Gün embriyo 5AB kalite ve embriyo glue kullanıldı bu benim ikinci transferim ilk transferimden 2 yaşında bi oğlum var çok şükür
5 gün embyosu 7 günde idrarda ve kanda çıkar şuan gözükmüyor daha çok erken zaten

5 gün embyosu 7 günde idrarda ve kanda çıkar şuan gözükmüyor daha çok erken zaten
İnşallah öyledir aslında tecrübeliyim bu konuda ama bi gaza geldim cahillik yaptım ya

Canm bnde silik görüyorum kaçınxı dkda çıktı 4. Gününse zaten çok erken değilmiş normal böle olması
Dimi bende görüyorum ablam falanda gördü eşime göstermedim emin olmadan da evet çok erken beklemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…