Kızlar 5.gün 5ab kalite 6.günüm sizce varmı kuruma çizgisi mi 12 gün önce ovitrelle olmuştum onun etkisi mi acaba erken gebelikte yok gibi ikisinide aynı
canım ben 6. Gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün allahım izniyle pozitif haber aldım ben bu testlere çok güvenmiyorumSanki kuruma gibi duruyor
Hadi bakalım hayırlı sonuçlar çıksın inşallah nerede yapıyorsunuz testiBen de ilk transferim çok yatmadım ama iş de yapmadım tuttu çok şükür oğlum oldu bunda istesemde yatamadım bakalım dediğin gibi Rabbim ne derse o olur
Bizim burda tıp merkezine verdim de 2 saat oldu hâla çıkmadıHadi bakalım hayırlı sonuçlar çıksın inşallah nerede yapıyorsunuz testi
Güzel şeyler olacak inşallah haberİnşallah canım Allah emeklerimizi ziyan etmesinkaç gündür kafayı testle bozdum bugün en sonunda kan verdim çok gerginim
dualarım seninle hadi hayırlı haberlerle gelBizim burda tıp merkezine verdim de 2 saat oldu hâla çıkmadı
Hemen yazıcam inşallahGüzel şeyler olacak inşallah haber
dualarım seninle hadi hayırlı haberlerle gel
Allah Allah neyse bekle bakalım çıkar inşallah bir an evvel hayırlısıylaBizim burda tıp merkezine verdim de 2 saat oldu hâla çıkmadı
Sizceee iyi miGüzel şeyler olacak inşallah haber
dualarım seninle hadi hayırlı haberlerle gel
50 çıktıAllah Allah neyse bekle bakalım çıkar inşallah bir an evvel hayırlısıyla
Maşallah Erken oldugu için çok normal canım inşallah hayırlısıyla da yükselsin50 çıktı
Oğlumda da 6. Günde 45 le öğrenmiştim çok şükür bu da öyleYa yerimmmm çok şükür bin şükür alemlerin rabbine
Amiiin canıımm bu yolda giden her kadına nasip etsinMaşallah Erken oldugu için çok normal canım inşallah hayırlısıyla da yükselsin
Çok şükür. Sence benim değerim düşük mü biraz 12. Gün benim çünkü 3. Gün emriyosu doktor gayet iyi değerin sıkıntı yok dedi ama insan bir tedirgin oluyorOğlumda da 6. Günde 45 le öğrenmiştim çok şükür bu da öyle
Amiiinn Amin hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin inşallahAmiiin canıımm bu yolda giden her kadına nasip etsin
3. Gün olmasına rağmen çok iyi bence zaten değerden ziyade önemli olan iki günde bi katlanmasıÇok şükür. Sence benim değerim düşük mü biraz 12. Gün benim çünkü 3. Gün emriyosu doktor gayet iyi değerin sıkıntı yok dedi ama insan bir tedirgin oluyor
Canımsın3. Gün olmasına rağmen çok iyi bence zaten değerden ziyade önemli olan iki günde bi katlanması
Canııım testi tekrarladın mı naptınCanımsın
Evet hayatım 196 çıktıCanııım testi tekrarladın mı naptın
Çok şükür maşallah çok güzelEvet hayatım 196 çıktıçok güzel artış dedi önemli olan artıştır zaten dedi bir daha kan vermene gerek yok kese için 20 martta çagırdı rabbime bin şükür. Sen ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?