senağlamasenağlamasenağlama çoooooooooooooook kötüyüüüüüüüüüüüüüüm! ne yapıcam bilmiyorum artık...... biraz önce doktor ultrasonla baktı. karnım hala su toplamaya devam ediyormuş... ciğerlerimin orada da varmış. ben yarın bi umut hastaneden taburcu olmayı beklerken doktor yakında tekrar su alma işleminin yapılabileceğini, belki akciğerin oradan da su alınabileceğini söyledi. yeter artııııııııııııııııııksenağlamasenağlama daha ne kadar çekicem böyle? senağlama
zevkalade canim tekrar tekrar gecmis olsun,daha oncede yazmistim sana gormedin,bende senin yasadiklarin kadar agir olmasa bile aynilarini yasadim,bende hastahanede yattim 1 gece,eger iylesmeseydim bendende su alacaklardi.tahliller verdim kac tup kanimi aldilar,kan sulandirici igneler yaptilar bacaklarim morardi hep,cok aci verio,biliorum benim hafif siddetli olanindandi ohss`nin.kac gunden beri doktora gidip geliyorum.iki gun once yeni yeni iylestim.cidden insan aci cekerken baska hic bisey gozu gormuyo,eger benim bebisim,emo$um tutunamamissa bidaha yapmaya gucum yok inan.cok yorucu.senağlamateste gelince cikmiyacagini biliyodum,ama umut iste hala kaybetmis diilim umudumu.inan ne hissettigini tahmin ediyorum.canım daha önce yazdıklarımı okuduysan, bence idrar testine hiç güvenme derim. az kaldı perşembeye. ya benim gibi hastane odalarında karnın davul gibi, nefes alamayarak beklemek zorunda kalsaydın ne olacaktı? herkes yatsın kalksın haline şükretsin. insan sağlığını kaybedince gözü değil bebekleri, dünyayı bile görmüyor...
cok sevımlısın yaaa.. ınşallah olur .. inşallah bebegın senınledır .. ama olmadıysa da uzulme .. ne yapalım .. bır daha denerız .. o zaman da dersın ..bu anam için .... bu babam için .... belırtılerın varsa kesın hamılesındır .. teste bakma sen .. en onemlı belırtı gogus dolgunlugu ve kasıga gıren batma hıssı .. ve beyaz akıntının cogalması .. inşallah olur canım ...arkadaslar sabahin körü ve ben uyanigim,mirmirmirmirdoktor idrar testini carsamba ve sabah yap yapacaksan demisti,ama benim belirtilerim oldugu icin kendime cok guveniyordum ve emindim pozitif sonuc alacagima kendimi olacak diye sartladim.bu sabah yaptim test sonucu tek cizgi-negatif cikti,inanmak istemiyo insan 3 dk bekle demisti dr.nur topu gibi iki kirmizi cizgi bekliyodum,hani sevdiginiz birini beklersiniz kapi sesi duyar gibi olursunuz, kapiya kosarsiniz fakat kimse yoktur ya bende ayni onun gibi bekledim,gozume soktum nerdeyse testi gorebilmek icin omayan silik kirmizi cizgiler icad etmeye calistim, ama malesef :1no2:ha bide 3 damla yeter demisti dr.acaba ben cimrilik etmeyip malkoc oglu gibu bu anam icin,bu kocam icin,bu kayinvalidem icin budaaaaaa benim iciiiiiin deyip fazlami damlatsaydim ne,CADIARZUayy dusunmek istemiyorum minareyi caldim kilif hazirliyorum iste nasrattin hoca misali ya tutarsa yaptim ben aslinda. cikmiyacagini biliyodum.uzgunum ama umudumu kaybetmis diilim hala benim karnimda bi emo$ var ben biliyorum...persembe gel artik...seni halatla cekiyorum.:dance:
zevkalade canim tekrar tekrar gecmis olsun,daha oncede yazmistim sana gormedin,bende senin yasadiklarin kadar agir olmasa bile aynilarini yasadim,bende hastahanede yattim 1 gece,eger iylesmeseydim bendende su alacaklardi.tahliller verdim kac tup kanimi aldilar,kan sulandirici igneler yaptilar bacaklarim morardi hep,cok aci verio,biliorum benim hafif siddetli olanindandi ohss`nin.kac gunden beri doktora gidip geliyorum.iki gun once yeni yeni iylestim.cidden insan aci cekerken baska hic bisey gozu gormuyo,eger benim bebisim,emo$um tutunamamissa bidaha yapmaya gucum yok inan.cok yorucu.senağlamateste gelince cikmiyacagini biliyodum,ama umut iste hala kaybetmis diilim umudumu.inan ne hissettigini tahmin ediyorum.
rabbimin verdigi herseyin bi nedeni vardir,umarim senin ve bizim gibilerin cektigi sikintilarin mukafati annelik duygusunu tatmamiz olur.:Saruboceq:saglicakla kal.a.s.
cok sevımlısın yaaa.. ınşallah olur .. inşallah bebegın senınledır .. ama olmadıysa da uzulme .. ne yapalım .. bır daha denerız .. o zaman da dersın ..bu anam için .... bu babam için .... belırtılerın varsa kesın hamılesındır .. teste bakma sen .. en onemlı belırtı gogus dolgunlugu ve kasıga gıren batma hıssı .. ve beyaz akıntının cogalması .. inşallah olur canım ...
bitanecim, canım dualarım seninle:Saruboceq:. perşembe gününü hem senin için hem kendim için(belki taburcu olurum sanmıyorum ama)iple çekiyorum:1hug:. hamile olanlarda ohss olma ihtimali çok daha yüksekmiş. o nedenle sen de ohss olduğun için senin de hamile olabileceğini düşünüyorum. inan bi terslik çıkar da benim bebeklerime de bişey olursa denemek için kesinlikle benim de dermanım kalmadı. artık gözüm çok korktu :1shok:canım. bi daha aynı acıları yaşayamam ve hayatıma farklı bir şekilde yön vererek başka umutlara tutunarak devam ederim. iyi niyetli düşünen herkes için dua ediyorum.:Saruboceq:
canım testtecıkmadı diye sakın üzülme benim 7.gün testte cıkmadı ama 8.günde kanda değerim cok yüksek çıktı.madem değer bu kadar yüksek neden idrarda cıkmadı dimi?testlere güvenme inşallah bebeklerin seninledir....sakın moralini bozma.inan bu tedavi sürecinde olumlu düşünmek ve moralinin yüksek olması çok önemli
zevkalade gecmis olsun
insallah tekrar sagligina kavusursun arkadasim
cabuk cabuk iyiles sana soracaklarim var hastanenle ilgili
simdi seni yormayayim tatlim
kendine ve bebisine cooooook iyi bak
canım bugün sanki biraz daha iyiyim. doktorum öğleden sonra ultrasonla bakacak. nefes alış verişlerim ve idrara çıkışlarım da düzeldi. artık serum da takmıyolar, hoş takacak yer kalmadı zaten. doktorum yarın da bakıp belki bi güzellik düşünebiliriz dedi. inşalllah taburcu olurum yarın.
ayrıca vakit geçmek bilmiyo tek başına hastane odasında. eşim sabah işe gidiyo, akşam geliyo mecburen. sen hastanemle ilgili istediğin herşeyi sorabilirsin. hastanemi ve burada çalışanları çok seviyorum. çok güveniyorum. çok iyi eğitimli personeli var. merak ettiğin ne varsa sor canım. hem vakit de geçer benim için...
bak simdi icim rahatladi sorabilirim
hastaneye telefonumu birakmistim
beni aradilar doktor Hale hanimdi
biraz hizli konustuk hastasi bekledigi icin
aslinda benim sorun istanbulu bilmiyoruz
bizim konaklama sorunumuz var
cevresi nasil bir yer kiralik daire gibi seyler orda da bulunabiliyormu
birde randevularda butun sorularimizi cevapliyorlarmi tatlim
yani diger hastam var deyip gecistirmiyorlar degilmi
cunku benim soracak cok sorum var
Sevgili zEVKALDE
Önce hamiş olduğun için çok tebrik ediyorum eminim bunları hatırlamayacksın ble bebişlerleyken Ben de dün tedaviye başladım ist da Amerikanda ki sözünü ettiğin dr izizne ayrılmış bana da haber vermedi bende 2. gün apar topar geldim bavulumla sivas ellerinden vebaşkası geldi iki dakika baktı ve benimle hiç konuşmadan hemşireye direktifleri verdi giti iyi mi ?? Yani haybee tesadüf olacak olursa benimki işte Allah!ın da takdiri ie elbet. Neyse üzme tatlı canını geçecek biliyorsun Hadi öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?