- 2 Mayıs 2020
- 423
- 175
- 29
- Konu Sahibi Mucizemgitti
İnşAllah canım hepimiz hayırlı haberler alırız İnşAllahGüzel haber inşallah gebelik belirtisi olarak devam eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah canım hepimiz hayırlı haberler alırız İnşAllahGüzel haber inşallah gebelik belirtisi olarak devam eder
Oh maşallah bende dayanamadım 2 adet test aldım dün ve bugün sabah yaptım negatif çıktı ama sonra geç baktım aşırı silik çizgi gördüm bilemiyorum keşke bekleseydim morelim bozuldu10 tane test aldım intten
10 tane test aldım intten
Sorma ya ama işte o testi defalarca yapıp olumsuz görmek çok kötü neyse az kaldı olmazsa yine deneriz napalmAyy boşver testler için erken zaten biliyorz bile bile canımızı skıyoruz ne kdr da değişiğz ya bozma sen moralini
Aynen canım umudu kaybetmek yok bende çok ümitliydim bekledikce azaldı nedenseSorma ya ama işte o testi defalarca yapıp olumsuz görmek çok kötü neyse az kaldı olmazsa yine deneriz napalm
Evet tabi kaybetmeyeceğiz umudumuzu Çok garip duygular ya yaşayan anlar diyorlar ya gerçekten biz burada birbirimizi anlıyoruz ben hiç kimseyle bu konuları konuşmuyorum artık sadece buradan benim yaşadıklarımk yaşayanlar anlar diye buradan yazıyorum yoksa bu durumu yaşamayan her kafadan bir ses çıkıyorAynen canım umudu kaybetmek yok bende çok ümitliydim bekledikce azaldı nedense
Aynen öyle canım bende o yüzden buraya yazıyorum birde hastanede tanıştığım kişiler var kader ortaklığı gerçekten yaşamayan bilemez bde bnm çevremde doğuran doğurana afedersin görmedikler sürekli paylaşıyor bde deli olmamak elde degil insan biraz empati yapar ya mal mısınEvet tabi kaybetmeyeceğiz umudumuzu Çok garip duygular ya yaşayan anlar diyorlar ya gerçekten biz burada birbirimizi anlıyoruz ben hiç kimseyle bu konuları konuşmuyorum artık sadece buradan benim yaşadıklarımk yaşayanlar anlar diye buradan yazıyorum yoksa bu durumu yaşamayan her kafadan bir ses çıkıyor
Ya çok haklısın benimde çevremde çok var öyle yakınlarımdan da hamile kalan kalana olsun napalm bizim sınavımızda bu demekki zor olsun evet ama sonu güzel olsun inşallah amiin zor olsun derken daha ne zorluklar da yaşayan var tabi rabbim zorumuzu kolaylaştırır inşallahAman ne biçim yazmışım
Amin canım amin gerçekten neleri var ne hikayeler dinledim hastanede rabbim hayrlısı ise nasip etsin..Ya çok haklısın benimde çevremde çok var öyle yakınlarımdan da hamile kalan kalana olsun napalm bizim sınavımızda bu demekki zor olsun evet ama sonu güzel olsun inşallah amiin zor olsun derken daha ne zorluklar da yaşayan var tabi rabbim zorumuzu kolaylaştırır inşallah
Evet canım mantıkla düşündüğümüzde öyle ama inancımız ve manevi duygularımız gereği sabrediyoruz vazgeçmiyoruz bir yerde yüzümüz güler inşallahAmin canım amin gerçekten neleri var ne hikayeler dinledim hastanede rabbim hayrlısı ise nasip etsin..
Şirk koşmaktan da çok korkuyorum ama düşünmeden edemiyorum ne kötülük yaptık ne ettik de bzm olmuyor. Ama iyiliğe kötüğe bakmıyor sanırım bu işler hırsızın katilin de oluyo cocugu..
İnsallah kuzum insallah rabbim güldürsün yüzümüzüEvet canım mantıkla düşündüğümüzde öyle ama inancımız ve manevi duygularımız gereği sabrediyoruz vazgeçmiyoruz bir yerde yüzümüz güler inşallah
İnsallah kuzum insallah rabbim güldürsün yüzümüzü
Bende 5.gun embiryosu transferi oldum şuan 4.gunum göğüslerim açıyor kasiklarim ağrıyor korkuyorumKızlar merhaba bende 5. Gün transfer oldum bugün 4. Günüm ama sanki her an adet olacakmış gibi hissediyorum normal mi acaba sizde de oluyor mu ya da
İnşAllah hayır olur canım korkmaBende 5.gun embiryosu transferi oldum şuan 4.gunum göğüslerim açıyor kasiklarim ağrıyor korkuyorum
Sizde ne gibi belirtiler var?ay inşallah hepimiz kucağımıza alırızİnşAllah hayır olur canım korkma
Bende hala adet olucakmısım gibi Arada oluyor aslında çok bir belirtim de yok bazen kasıklarım ağrıyor ara da belim bu kadar benim sekizinci günüm zaten sizde belirti var mıSizde ne gibi belirtiler var?ay inşallah hepimiz kucağımıza alırız