• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası yaşanan belirtiler

securry

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2021
59
27
8
33
Merhaba hanımlar 24.ocakta transfer oldum bugün 7. Günüm sanki belirtiler yaşıyorum ama kendımı çok kaptırmak istemiyorum , transfer sonrası belirtiler hissedip pozitif görenler belirtileri paylaşırmı bizimle

merhaba bende 24 ocakta transfer oldum bugün bel ağrısı var ama belirtiye yoramıyorum hayal kırıklığına uğramamak için😕

5. Gün aşırı halsizlik ve adet ağrısı gibi ağrılarım oldu. 6. Gün de lekelenme olmuştu
İnşallah hayırla sonuçlansın transferin🤗

Evettt🤗 bugün akşam 2.kan testini vercem inşallah 13.günüm🥰
Yaa maşallah maşallah canım benim 🥰 🥰 ara sıra profiline bakıyordum bende çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin Rabbim daima güzel haberler vermeyi nasip etsin 🤲 sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤗🤗🤗

Yaa maşallah maşallah canım benim 🥰 🥰 ara sıra profiline bakıyordum bende çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin Rabbim daima güzel haberler vermeyi nasip etsin 🤲 sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤗🤗🤗
Aminn inşallah cümlemizinkini kurabiyemmm💖ben baya bir ara vermıstm dinlendm bol bol bu ayda nasip oldu inşallah güzel ilerler biraz netleşssin bazı şeyler zaten yazacaktım size aklımdasınız hep🥰💖

Aminn inşallah cümlemizinkini kurabiyemmm💖ben baya bir ara vermıstm dinlendm bol bol bu ayda nasip oldu inşallah güzel ilerler biraz netleşssin bazı şeyler zaten yazacaktım size aklımdasınız hep🥰💖
Oyy yerim seni balsın🤗🤗 iyi yapmışsın canım uzaklaşmak iyi geliyor bazen o yüzden rahatsız etmek istemedim bende. Çok şükür güzel haberler ile geldin ya 🤗🤗

Oyy yerim seni balsın🤗🤗 iyi yapmışsın canım uzaklaşmak iyi geliyor bazen o yüzden rahatsız etmek istemedim bende. Çok şükür güzel haberler ile geldin ya 🤗🤗
evt valla iyi geldi 3ay yattım gezdim yedim içtim😁 ihtiyacım varmış.canmsınn bende daha 1haftadır giriyorum kk ya cok zamn bakamadm herkes iyi durumda maşallahh gördüm topikte herkese kocaman bir maşallahhhhhhh💖🥰

evt valla iyi geldi 3ay yattım gezdim yedim içtim😁 ihtiyacım varmış.canmsınn bende daha 1haftadır giriyorum kk ya cok zamn bakamadm herkes iyi durumda maşallahh gördüm topikte herkese kocaman bir maşallahhhhhhh💖🥰
Ohh miss en güzeli😍
Taşındık o topikten yenisine geçtik🤗 bir gün gel çay kahve ikram edelim😁

Back