Transfer sonrası üçüncü gün yardımcı olur musunuz

Bende 17 nisanda 5aa çift embriyo transferi oldum hiç belirtim yok birde yerleşme kanaması olmak zorundamı çoğu oldu demiş bir dşük yaptım daha önce onda da olmamıştı fikirlerinizi yazarmısınız çok stres oluyorm 🙏🤲🏻

Bende 17 nisanda 5aa çift embriyo transferi oldum hiç belirtim yok birde yerleşme kanaması olmak zorundamı çoğu oldu demiş bir dşük yaptım daha önce onda da olmamıştı fikirlerinizi yazarmısınız çok stres oluyorm 🙏🤲🏻
Merhaba bende 15 Nisan'da çift embiryo transfer oldum dün sadece basım ağrıdı bı saat birde acayip gaz var bunlarda ilaçlarla alakalı bnce ,bndede digerlerinin yazdığı gibi hiç bir belirti yok neye delalet anlamdm

Çift embriyomu sizinkide sadece çok nadir adet ağrısı gibi ağrım oluyo o kadar oksapar yakıyo bide onun acısından başka belirti varmı Yokmu anlayamıyorm test yaptınızmı hiç

Çift embriyomu sizinkide sadece çok nadir adet ağrısı gibi ağrım oluyo o kadar oksapar yakıyo bide onun acısından başka belirti varmı Yokmu anlayamıyorm test yaptınızmı hiç
Tamamen aynı şeyi yaşıyoruz hissettgm tek şey iğnelerin acısı iğne yerlerimin can yakması midemin rahatsz olması ,dilerim akibetimiz güzel olur

Çay kahve günde sadece bir bardak hakkım var gazlı içicekler dışardan hazır yemek yemek te yasak

Tamamen aynı şeyi yaşıyoruz hissettgm tek şey iğnelerin acısı iğne yerlerimin can yakması midemin rahatsz olması ,dilerim akibetimiz güzel olur
İnşallah sabırsızlıkla test gününü bekliyorm Allah hepimizin güzel haberler almasını kucağına sağlıklı evlatlar almasını nasip etsin inşallah

Benfe olmadı yerleşme kanamadı

Sürecin nasıl geçti acaba kardeşim,idrar testi yptin mı kacinci gün kan verdin
Benım süreçim kötü geçsidi((( trasnferın 6 vcı gun evde nerdıvende düştüm 1 hafta yuruyemedım 7 cı gun ıdrarda sılık gordun 13 vugun hayla tan koyu dryıl 8 cı gun kanda 66.73 ile oyrendım işde 2 gunde bır kan verıyprun

Dün çok iyi bı marka aldım hayalet çizgiyi gördüm sanki ama bugün nöbetçi eczanede çok ucuz olan testlerden varmış tek alternatif onu aldık ondada ilk 3 dk bişey çıkmadı on dk sneak bı çizgi çıktı hicbisey anlamadım,ama biraz sabirszm o yüzden pridector marka alıp denicem ben Perşembe kan vercem 10. Gun doluyor doktorum 10. Gun dedi ,ama o gün gelene kadar her gün sanırım yaparım bariz belirgin bişi çıkarsa kan vermeye hemen giderim sanirim

Dün çok iyi bı marka aldım hayalet çizgiyi gördüm sanki ama bugün nöbetçi eczanede çok ucuz olan testlerden varmış tek alternatif onu aldık ondada ilk 3 dk bişey çıkmadı on dk sneak bı çizgi çıktı hicbisey anlamadım,ama biraz sabirszm o yüzden pridector marka alıp denicem ben Perşembe kan vercem 10. Gun doluyor doktorum 10. Gun dedi ,ama o gün gelene kadar her gün sanırım yaparım bariz belirgin bişi çıkarsa kan vermeye hemen giderim sanirim

Ama çıkmazsa çok üzülürüm çünkü yaşım 41 geride embiryomda yok ve tekrar tup bebek düşüneceğimi sanmıyorum çok zorlandım bunda

Back
X